Přejít na obsah

Nože

Doporučené příspěvky

Vzhledově jsou hodně hezké nože. Nic méně mě zajímalo jak se drží v ruce jestli je to kvalitní provedení s kvalitního materiálu. Jestli si nějaký vyberu a budu si ho kupovat ,tak určitě s netu protože tady kolem mě kamenný krám není. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja mam od ER britvu a urcite splnila očakávania, takže môžem len odporučiť. V každom prípade odporúčam nôž pred kupov vyskúšať.

Tento model mě hodně zaujal, už po něm pokukuji nějakou dobu, mám ER RAO a nějak si nerozumime a pujde do světa..

Odkaz ke komentáři

Dostal jsem na klíče maléj švýcarský nožík a je suprovní :-)

Takovej mám taky a je to moje jednoznačně nejpoužívanější kudla, super.

Jen pro informaci, uplne stejnej dela i Rough Rider. Koupil jsem si to do kapsy na otvirani baliku a takove nouzovky (poradnej nuz se tady nesmi nosit), a taky naprosta spokojenost (taky za 1.95 GBP by bylo blby si stezovat). Mam ho u sebe furt.

Odkaz ke komentáři

Jen pro informaci, uplne stejnej dela i Rough Rider. Koupil jsem si to do kapsy na otvirani baliku a takove nouzovky (poradnej nuz se tady nesmi nosit), a taky naprosta spokojenost (taky za 1.95 GBP by bylo blby si stezovat). Mam ho u sebe furt.

No ta cena je hodně dobrá ten můj mi chtějí stále vzít má žena a obě dcery tak to jim pořidim ten který máš ty :-)

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Rough Rider Swiss Style - by mě zajímalo kde Číňani na dramatická jména těch svých fejků z šufánkovýho železa choděj  :lol2:

FYI, kvalitnější napodobeninu 51mm klasika si můžete koupit i od tradičního tuzemského výrobce, který zavíráky dělal dřív než sám Elsener (je zajímavý historický paradox, že potomci původních majitelů z českého švýcarska dnes mají pod palcem zastoupení Victorinoxu pro střední Evropu)...  :whistling:

39005noze.jpg

...každopádně na klíčích už 8 let tahám originál Swissflash s pisátkem a laserem (dnes proškrtaná řada Victorinox@Work s USB-C), manželka zas nedá dopustit na totéž s bílým LED blikátkem.

Swiss-Army-USB-Flash-Drive-Laser-Light-K

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři

Mas pravdu, Radku, ze s tema jmenama jsou cinani celkem kreativni, tak legracne. :) Ja osobne jsem teda hodne mirny uzivatel (ziju v malym meste, v represivnim state - aspon co se nozu tyka, jsem pacifista a jidlo si spis kupuju nez lovim), takze nedokazu posoudit / porovnat. Nicmene RR maji celkem dobrou odezvu, ja je takhle prave "objevil", kdyz jsem se dival po celkem vychvalovanem Elephant Toe Nail, a cetl vsechny ty pochvalne a kladne recenze. Nakonec jsem od RR koupil teda jenom toho prcka na klice a jeste jeden klasickej kapesni zaviraci nuz. Na ten sloni pazneht jsem moc velka konzerva. A v pohode. Teda, asi dokazu souhlasit s tim, ze clovek dostane co si zaplati. Ale i to dost presahuje limit meho pouzivani nozu, takze se nebojim, ze bych je kdy znicil nebo s nima delal neco, co jim ublizi :)

Odkaz ke komentáři

FYI, kvalitnější napodobeninu 51mm klasika si můžete koupit i od tradičního tuzemského výrobce, který zavíráky dělal dřív než sám Elsener (je zajímavý historický paradox, že potomci původních majitelů z českého švýcarska dnes mají pod palcem zastoupení Victorinoxu pro střední Evropu)...  :whistling:

Jen jestli to opravdu vyrábí u nás, aby to nebylo taky od Číňanů, jako echt česká Eta.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...