lazy Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2018 Tak mcustu jsem o velikonočním výletu ztratil Asi ji koupím znovu, ale ještě se zde zeptám na tip na něco podobného. Důležitý je pro mne klip na hluboké nošení, tvarově i velikostně mi vyhovovala, no a damašek se mi líbil, ale není podmínkou. Cenově do cca 5kKč. Co byste kdo doporučil?
Frantik Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2018 Okolo tech 5 litru se da koupit treba neco z produkce ZT, tam jsou nejake modely s deep carry klipem. Nebo muj nejoblibenejsi Buck Vantage - ten je jen za dvojku :-) a se skvelou ocelí.
Sicik Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2018 Já bych se tvarem originálního klipu nijak při výběru neomezoval. Za pár penízků si nech udělat nový dle tvých představ (tvar, materiál, finiš...).
AndyAaron Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2018 Frantik mi otevrel oci. Buck Vantage nosim uz vic jak rok k maximalni spokojenosti. Lehky, robustni, kdyz dam do kapsy, tak je videt jen klip, nic jineho netrci. Maximalni spokojenost za par baku.
cema Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2018 Já teď nejvíc střídám ZT 0566 a Ruike P801-SF.
shewcza Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2018 Pánové poradili by jste mi prosím nějaký nůž pro denní nošení? Cena do 3000kč. Do teď jsem nosil Leatherman skeletool, ale stejně používám z 99% jen nůž a chtěl bych něco lehčího. Líbí se mi desing ZT nebo MCusta, ale ve světě nožů se nepohybuji, tak si nechám rád poradit něco osvědčeného. Díky
TomasX Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2018 Tak mcustu jsem o velikonočním výletu ztratil Asi ji koupím znovu, ale ještě se zde zeptám na tip na něco podobného. Důležitý je pro mne klip na hluboké nošení, tvarově i velikostně mi vyhovovala, no a damašek se mi líbil, ale není podmínkou. Cenově do cca 5kKč. Co byste kdo doporučil?..a sakra, to na.ere..ale zase jsi udělal někomu radost. ZTčka jsou super, taky zkus mrknout na Kershaw Shallot, bohužel sehnatelné uz jen v černé.. Jinak bych mcustu koupil asi znova ..taky o ni silně uvažuju.
Kapo Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2018 Nosil jsem buck vantage, ale poslední rok to u mě pro denní nošení vyhrává Boker urban traper.http://www.noze-nuz.com/boker/BOP02869.phpNeskutečně lehký, střenky z titanu, čepel výborná ocel VG10.
AndyAaron Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2018 Boker mam taky a na noseni je super, ale kdyz chces neco urezat, tak u me vede Buck Vantage
horal Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2018 Buck Vantage Pro s s30v jsem rozdal po rodině a slavil/í úspěch. Tenkrát byl ještě za cca 1600,-!!!Ale úplně nejvíc nejlepší nezmar je pro mě Ka-Bar 4062 za pár švestek.. AláhKa-Bar
rooosta Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2018 (upraveno) Boker mam taky a na noseni je super, ale kdyz chces neco urezat, tak u me vede Buck Vantage Tiež to mám tak Buck Vantage Pro S30V mám už tretí krát vždy keď som ho predal tak som zistil, že ho "nutne" potrebujem späť, nosím ho takmer denne a nedám na neho dopustiť Upraveno 5. dubna 2018 uživatelem rooosta
Frantik Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2018 Tiež to mám tak Buck Vantage Pro S30V mám už tretí krát vždy keď som ho predal tak som zistil, že ho "nutne" potrebujem späť, nosím ho takmer denne a nedám na neho dopustiť Amen :-)
shewcza Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2018 Koukal jsem na ten všemi opěvovaný Buck a musím konstatovat, že moc krásy neposbíral. Oproti např. té "Mcust-ě" výše. Zkusím ho někde vyzkoušet. Je tu někdo kdo měl oba dva ty nože a může porovnávat? Díky
Maxel Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2018 Kurník vy mě snad zlomíte na další kudlu, a to sem se zařek Aktuálně spokojeně funguju s dvojicí Böker UT G10 jako main EDC a Kershaw Natrix (aka poor ZT 0770) jako backup.Ta Mcusta hore je jediná kudla, kterou lituju že sem pustil ; a Tom4 nechce prodat z5!
AndyAaron Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2018 @shewcza Mne vsechny ty Mcusty, ZT, Kershaw prijdou na jedno brdo (cerne potapky s cernou lunetou) s takovym moc modernim lookem, kterej mi uplne nesedi. Ten Buck je proste jinej Na nic si nehraje, poradna kudla a nazdar
rooosta Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2018 @shewcza tak ako píše Andy....mal som, prípadne mám aj Mcusta, TZ, Kershaw a iné kudličky a jediný ktorý som kúpil 3x je Buck...proste a jednoducho kúp si ho (odporúčam S30V a Pro verziu) a uvidíš, ak nie pustíš do sveta... A uvidíš aj tak Ti to nedá a vyskúšaš aj iné, jak už raz do toho spadneš
Baldic Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2018 Nosim Tomcat od SOGu a zarekl jsem se, ze mi jeden stacil. Nicmene ta Mcusta o kousek vyse me docela laka.
Honza.manta Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2018 Že já sem lezu. Tu Mcustu chci taky, to jsem si dodneška myslel, že jsem nožově uspokojen.
Lion Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2018 (upraveno) Jojo, jsou parádní. Upraveno 5. dubna 2018 uživatelem Lion
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se