warann Odesláno 2. února 2020 Nahlásit Odesláno 2. února 2020 anodizovaný deep pocket od MXGEAR.To slo ze statu? A na kolik to celkem vyslo? Dik
bohus76 Odesláno 2. února 2020 Nahlásit Odesláno 2. února 2020 Brousky jo,klema je od Vojty. Misto oleje jar. Ten KaBar jsem tam po pravde jen nastrcil. Brousil jsem kamosce uplne tupy kuchynaky, vystridal jsem vsechny 3 brousky. Jo a s tou naplasti se pise fakt dost blbe ;-)Klemu od Vojty mám,je super ,došla mě i čínská sada ala Lansky ,teď řeším držáky na čínské kameny viz foto. Je to zatím prototyp,jen rybina pro ten plast a nevím jak se bude "chovat" brousek dlouhý 150mm :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
financ Odesláno 2. února 2020 Nahlásit Odesláno 2. února 2020 To slo ze statu? A na kolik to celkem vyslo? Dik nee, přebytky od kolegy z Německa. Bral jsem to i s tím damaškovým cancourem Zoe Christ bead
stepecken Odesláno 2. února 2020 Nahlásit Odesláno 2. února 2020 . Odoslané z SM-N975F pomocou Tapatalku
Waya03 Odesláno 2. února 2020 Nahlásit Odesláno 2. února 2020 Jak jsem řekl, tak jsem udělal. I Microtech potřebuje lanyard, zde konkrétně chinese knot. Jelikož vím jak velké oblibě se tu těší, přikládám foto pro potěchu oka :-D
jankoxxx Odesláno 2. února 2020 Nahlásit Odesláno 2. února 2020 otazocka... pozna niekto shop kde by sa dal kupit lepsi pocket clip na microtech?
Koumes Odesláno 2. února 2020 Nahlásit Odesláno 2. února 2020 Denně v kapse charge tti, ale tenhle mazlík se neokouká :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radek124 Odesláno 2. února 2020 Nahlásit Odesláno 2. února 2020 Hmmm, tak to je onačejší kafe, zrcadlové leštěnky od Rockstead se mezi zdejšíma plecháčema jen tak nevidí...
warann Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Odesláno 3. února 2020 old school s klasickým tvarem, nepřehlédnutelnou velikostí, perfektním zpracováním, tím správným třesknutím při zapadnutí pojistky a tém správným otlačením palce při zavření ... Cold Steel Lone Star Krasavci. Zběžně jsem se díval, ale asi bežně už nesehnatelný, co?
Koumes Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Odesláno 3. února 2020 Hmmm, tak to je onačejší kafe, zrcadlové leštěnky od Rockstead se mezi zdejšíma plecháčema jen tak nevidí... Je super, nějakou dobu jsem ho i nosil denně v kapse, ale v podstatě si jen párkrát říznul do papíru :-)Je fakt nebezpečně ostrý, nádherný zrcadlo.
chloupek Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Odesláno 3. února 2020 2warannzřídka na ebay nebo amazonu ... asi i trochu chápu, že tenhle model zastavili, nebyl to nikdy mainstream, ale je to velká škoda, lone star zcela vybočoval ... nakonec je to texasan
warann Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Odesláno 3. února 2020 (upraveno) Díky. Jsou fakt nádherný a po pravdě mi jejich existence celkem unikala. Přitom by se mi náramně hodil, nic ani podobnýho nemám. Upraveno 3. února 2020 uživatelem warann
chloupek Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Odesláno 3. února 2020 Pro mě bylo velmi příjemné překvapení, že po rozebrání (celkem asi 11 kusů) nebylo třeba nic upravovat, vylepšovat, prostě perfektní zpracování, a s ocelovým leskem každé plošky (tahle mají navíc vysoce leštěnou čepel), čepelí 10,2 cm a hlasitým cvaknutím při otevření ... jen to není nůž úplně na hraní si ještě byl menší model mackinac, stejně kvalitní zpracování a snad se i objevuje častěji
warann Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Odesláno 3. února 2020 Díky, ten je taky fajn, ačkoli většina kusů, co jsem v rychlosti viděl, neměla kolíček. Ale to bych asi překousl, horší je, že na první dobrou taky nikde nic. No, apoň mám po čem koukat. Druhým, co mě v poslední době zaujal, je malej Sinkevich. Samozřejmě známá kudla, ale v ruce jsem jí měl až minulej tejden a taky mě dost bere.
chloupek Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Odesláno 3. února 2020 jo, skvělé zpracování i úchop (u velkého snad ještě lepší), ale to falešné ostří na hřbetu nemusím
p3k Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Odesláno 3. února 2020 dorazila druhá Mcusta, tentokrát v zelené, tak snad mám splněno... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Z. Paul Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Odesláno 3. února 2020 Kdyby Té omrzela, okoukala se Ti, tak dej vědět
p3k Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Odesláno 3. února 2020 jó kamaráde, tahle mě přišla draze, už jich moc není ato čekání bylo nesnesitelné... takže zůstane doma
p3k Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Odesláno 3. února 2020 no co si budem povídat, je to jenom na ostudu...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se