marecenator Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Kuci, ktere noze (framelock,linerlock) maji bambuli na zamku, ktery prenasi silu na ram a ne na nejuzsi misto zamku?co to je bambule? to je ta ficura, jak konci klip? To jsem jeste nevidel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Se nenahrála příloha, tak ještě jednou.ten je dobry! a je videt, ze si taky umis dobre vybrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Kuci, ktere noze (framelock,linerlock) maji bambuli na zamku, ktery prenasi silu na ram a ne na nejuzsi misto zamku?Nejsem si jistý, co tím myslíš, ale"lock bar stabil. " je ficura hinderera. Pak ještě třeba ZT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Nejsem si jistý, co tím myslíš, ale"lock bar stabil. " je ficura hinderera. Pak ještě třeba ZT.A potom ešte každý výrobca, čo zaplatí Rickovi, aby to mohol používať Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Lock bar stabilizatir chujovina.Mel jsem namysli rozsireni framelocku ve tvaru ledviny se stejnym vybrani v nepohyblivem ramu noze, ktery prebira silu z framelocku na ram. Frame lock ma slabinu v tenke casti a ta snasi vsechno zatizeni vznikajici zaviranim noze proti pojistce a videl jsem nejake video, kde nejaky vyrobce predstavoval svoje noze a tuhle ficuru tam ma, jen jsem zapomnel, co hledat. Lip to popsat asi neumim,ani obr. Nenajdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Nechci kazit pocit exkluzivity pánové, ale ochranu ve formě "zakusujících se vlnek" má ve svém mizerném ožužlaném Linerlocku u 111mm modelů i Victorinox... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZLOjasna Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Kizer butcher Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Dneska mi převezli Kershaw Lucha. Je to kudla jako prase, čekal jsem to menší :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Nechci kazit pocit exkluzivity pánové, ale ochranu ve formě "zakusujících se vlnek" má ve svém mizerném ožužlaném Linerlocku u 111mm modelů i Victorinox...Muzes to prosim te nafotit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Kizer butcher Ten je zajímavý, na co ho plánuješ používat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Ten je zajímavý, na co ho plánuješ používat?no bude porcovat male zvieratka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Ještě jednou Uncovsky. Strašně mě baví jak mají vyladeny ten chod. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Parádní fotka. Jinak samozřejmě souhlas, osobně ho tahám skoro furt. Jen na zahradu beru spíš Ka-bara 4071, na něj prostě nedám dopustit a jsem rád, že jsem ho pořídil, dodkud ještě byl k sehnání. Btw synovi jsem včera dal do péče malýho Ka-bara, někdy se holt začít musí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Lock bar stabilizatir chujovina.Mel jsem namysli rozsireni framelocku ve tvaru ledviny se stejnym vybrani v nepohyblivem ramu noze, ktery prebira silu z framelocku na ram. Frame lock ma slabinu v tenke casti a ta snasi vsechno zatizeni vznikajici zaviranim noze proti pojistce a videl jsem nejake video, kde nejaky vyrobce predstavoval svoje noze a tuhle ficuru tam ma, jen jsem zapomnel, co hledat. Lip to popsat asi neumim,ani obr. Nenajdu.Že je to, řekněme, zbytečnost, to nepopírám. Nicméně, buď nejsem dost nožomil nebo technický typ, ale netuším, co myslíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Kucii, zitra zasednu k malovani a budete se divit a ja stydet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2020 Já vás varoval. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2020 Victorinox má sice jen fórový vystřihnutý Linerlock (a ne frézovaný Framelock na pohledové straně) s by-design vůlí jak sviňa, ale ochrana proti vyhnutí pod zátěží u něj funguje překvapivě podobně: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milhauszn Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2020 Já vás varoval.Kolik te sily chces aplikovat na to ostri?Ja to vzdy bral jen jako pojistku proti nrchtenemu zavreni. Jasne ze s tim omylem nekde tuknes pri sermovani rukou, ale to vydrzi. Chapu rozlozeni sil a namahani materialu, ale asi nemam predstavivost jake cinnosti pri rezani zpusobuji silu timto smerem?Neni to rypani, jen me to zajima, ponevadz to na zadnem nozi nemam :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2020 (upraveno) Chris Reeve Pacific ... aktuální kráječ chleba, špeku, sýru, rajčat a paprik Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. března 2020 uživatelem Jarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2020 Tak je to ked nic ine jasna cesta ako vydrzat viac v testoch kde kudlu upnu do zveraka nasadia na nu 2m lesenarskej trubky a skusaju co vydrzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se