Jehlan Odesláno 23. dubna Nahlásit Odesláno 23. dubna @Prochy68 proč ? někdo ti vyfouknul tvůj nick ?
Bert Odesláno 23. dubna Nahlásit Odesláno 23. dubna @Prochy68 Ne, protože by v tom byl hroznej bordel! Představ si, že již nyní existují lidé s registrací na CH i na K. Pro jistotu pod různými nicky. A teď vymysli jak s tím dál .....
zceyee Odesláno 23. dubna Nahlásit Odesláno 23. dubna V 19. 4. 2025 v 9:33, marecenator napsal: Pokud je to vevnitr jenom zasrane (coz je muj casty pripad), naprasaka vysroubuju klip a prostrikam nuz zezadu cisticem a pak vyfoukam stlacenym vzduchem. Nekde na MT strankach je video, jak to chlapik cisti normalne zepredu a neporebuje vysroubovat sroubek na klipu. Ultratech normalne pouzivam, proto se s tim moc nemazu. No asi to bude nakonec jen zasrane, zniceho nic to zacalo fungovat a od ty doby to ani jednou nevypadlo .. vubec nechapu. Je neco rozumnyho na mazani? Microtechkoukam cisti cisticem na brzdy a pouziva rem-oil ten se zda bejt drahej u nas je nejaka alternativa?
marecenator Odesláno 23. dubna Nahlásit Odesláno 23. dubna Ballistol 50ml? Mozna nekdo poradi jiny cistic. A pak vyfoukat stlacenym vzduchem, napr Spirit 65.
obrbobr Odesláno 24. dubna Nahlásit Odesláno 24. dubna pěkně vymyšlený https://windeler.co/products/essential-stack?srsltid=AfmBOoodnTEZPlzn7YOhVlWrfddLH5gKcJCfs_2y1Jhc8dCMPgxn_1Px
Pozorovatel Odesláno 24. dubna Nahlásit Odesláno 24. dubna Jsem neodolal Na Knife Stock je momentálně Real Steel Bushcraft 3 v barvě coyote za asi nejnižší cenu na trhu Ta kudla je za ty prachy neskutečná 1 1
moco Odesláno 13. května Nahlásit Odesláno 13. května (upraveno) V 24. 4. 2025 v 14:01, Pozorovatel napsal: Jsem neodolal Na Knife Stock je momentálně Real Steel Bushcraft 3 v barvě coyote za asi nejnižší cenu na trhu Ta kudla je za ty prachy neskutečná Taky jsem neodolal, vypadal u tebe fajn a ve skutečnosti je taky fajn (což se o té konzervě říct nedá) – díky za tip. Upraveno 13. května uživatelem moco 1 1
Jehlan Odesláno 14. května Nahlásit Odesláno 14. května BlackJack Knives „Mini Mamba” – Koji Hara (Seki Japan) 1 1 2
Steev Odesláno 15. května Nahlásit Odesláno 15. května Nevíte prosím někdo co si můžu vzít za nůž do Arménie? Zkusil jsem chatgpt nejdříve na zkoušku pro Německo, kde dal celkem jasnou a asi správnou odpověď, že tam nad 12 cm čepele jednoruční s pojistkou ne. Ale pro Arménii to byla odpověď taková nic moc. Díky.
Pozorovatel Odesláno 15. května Nahlásit Odesláno 15. května Já když si nejsem jistý, beru maximálně Moru Eldris a k tomu Victorinox Spartan (respektive v mém případě Mikov Stovka). Nikde to totiž asi nebude horší než v Německu (Anglii nepočítám, tam je to úplně na hlavu....).
horal Odesláno 15. května Nahlásit Odesláno 15. května Vzal bych něco bez osobní vazby, kdyby ti to chtěli sebrat. Jinak doporučím knife.cz a vznést dotaz, je tam celé vlákno.
moco Odesláno 15. května Nahlásit Odesláno 15. května @Steev A co koupit nůž až tam? Měl by jsi alespoň suvenýr - pokud by tě s ním pustili zpět. “Podle zákona o zbraních Arménie je “chladná zbraň” definována jako zařízení určené k poranění pomocí fyzické síly při přímém kontaktu. To zahrnuje například bajonety, dýky, meče a další podobné předměty. Nože určené k běžnému použití, jako jsou kuchyňské nebo kapesní nože, obvykle nespadají do této kategorie.” Zdroj: https://cis-legislation.com/document.fwx?rgn=26610&utm_source=chatgpt.com
zceyee Odesláno 16. května Nahlásit Odesláno 16. května Kamos mi tohle prinesl z Kolumbie. 3 prestupy, nemel to u sebe v letadle ale v tom vetsim kufru. Prej s tim chodil ve Španělsku a to měl docela strach. To bych se trochu bál s mačetou přes Atlantik.
Pozorovatel Odesláno 16. května Nahlásit Odesláno 16. května Já si z Indie dovezl Kukri, ale nechodil jsem s ním u pasu (po památkách atd.) a měl ho pak v podpalubí letadla.
Radek124 Odesláno 16. května Nahlásit Odesláno 16. května Bože to je předposranost - čeho by se měl kdo bát u mačety zabalené hluboko v odbaveném zavazadle, jako že propíchne nádrž a všichni nad tím Atlantikem bídně zahynou? Je to prachobyčejné zahradní nářadí a pokud ho kvůli úspoře pár drobných nehodláš brát do kabiny hladoletu (třeba jako argument k nalezení místa s lepším výhledem a nebo občerstvením), nic po něm TSA není. Turisti by radši měli přemýšlet co za hromady lithiem napájených kravin a powerbank s sebou dnes tahají, na to už začínají být letištní kontroly u kufrů co jdou do podpalubí celkem nadržené... 1 2
gunman Odesláno 16. května Nahlásit Odesláno 16. května Zítra je v Hradci Králové v Adalbertinu výstava nožů, kdyby někdo nevěděl, co s volným časem. 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se