pool1975 Odesláno 10. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2018 Diky. Má moc pekny tvar čepele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2018 Protože občas jezdím do zemí, kde kladou bezpečnost svých občanů na první místo a nošení nožů otevíratelných jednou rukou je trestně postaveno na roveň zavraždění nemluvněte (Německo, Švýcarsko, Anglie..), tak jsem si pořídil obouručně otevíratelný kapesní nožík. Překvapivě Spyderco :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2018 Protože občas jezdím do zemí, kde kladou bezpečnost svých občanů na první místo a nošení nožů otevíratelných jednou rukou je trestně postaveno na roveň zavraždění nemluvněte (Německo, Švýcarsko, Anglie..), tak jsem si pořídil obouručně otevíratelný kapesní nožík. Překvapivě Spyderco :-) Není tam náhodou problém i s pojistkou? Mám obavy, že frame lock pojistka je tam na stejné úrovni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2018 Není tam náhodou problém i s pojistkou? Mám obavy, že frame lock pojistka je tam na stejné úrovni.Máš pravdu. I na nože se "zabijáckou" pojistkou se tam škaredě dívají. Tohle je Spyderco Spy-DK Slipt a nemá žádnou pojistku :-) tzn. že splňuje láskyplné podmínky, které tyhle země nastavily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2018 Když opřaš palec o tu ďurku tak to neotevřeš jednou rukou? Kór bez pojistky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2018 (upraveno) Chce to poriadny grif na jednoručné otvorenie, ale dá sa to (aspoň ja to viem na Pingu).. Upraveno 11. dubna 2018 uživatelem kilosunky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2018 Tady ten má poměrně tvrdé péro a jednou rukou to opravdu otevřít nejde. Navíc má v půlce chodu hlubší zářez, kde se čepel při otevírání zastaví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2018 (upraveno) Tak konečně dorazil ze zahraničí i můj nový mazel, náhrada za Pentagon Elite II, který mám patnáct let - SOG Spec Arc. Zatím si zvykám na absenci zubatého ostří, ale je skvělý!!! Jinou pojistku než Arc-lock už nechci. Upraveno 11. dubna 2018 uživatelem Lenin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 12. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2018 Díky Vám pánové jsem nevymýšlel žádné chujoviny a vzal jsem něco z nižších cenových pater. Vzhledově se mi moc líbí a na ořezání klacku, párku a balíku určitě dostatečný. Ještě jednou díky, že jste mě udrželi při zemi a za smysluplné rady a připomínky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 12. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2018 11 let mi pomáhá (od stříhání/pilování nehtů,krájení chleba a ?lančmítu?, přípravu náloží k trvání až po odstraňování závad na ručních i lafetovaných zbraní) , často jsem na něj zanevřel a měl ho v šuplíku, jinak semnou cestoval v batohu/vestě, nyní jsme se k sobě vrátili a nosím ho každý den v kapse. Nedám na něj dopustit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 12. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2018 Díky Vám pánové jsem nevymýšlel žádné chujoviny a vzal jsem něco z nižších cenových pater. Vzhledově se mi moc líbí a na ořezání klacku, párku a balíku určitě dostatečný. Ještě jednou díky, že jste mě udrželi při zemi a za smysluplné rady a připomínky. tak nakoniec pekný výber, som zvedavý do kedy budeš "pri zemi" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZLOjasna Odesláno 13. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2018 Sa pochválim novým prírastkom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2018 Dnes mám zase Wasila.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sicik Odesláno 18. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2018 Chlapi, kupovali jste už kudlu na Massdrop.com? Jak jste řešili zaslání, kdy nechtějí do CZE posílat. Ačkoliv nákup neprovedu, tak mě to napadlo u tohoto krásného kousku. Třeba se někomu zalíbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 18. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2018 Sicik: ano, cez vazeneho kolegu z UK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vogysan Odesláno 18. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2018 Hezká kudlička, mohl bys ji prosím dát i z druhé strany? Abych nebyl mimo téma, připojuji také jednoho McW. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2018 Kluci sháním brusný systém DMT ALIGNER viz.obrázek. Umíte někdo slušnější cenu ? Na Ebay /AMAZONU/ je cca za 57 USD ,ale obávám se,že výpalné by mě neminulo.Zde nějaké info:Údaje výrobce:Výrobce: DMTNázev: AlignerObsah balení: Cordurové pouzdro se třemi plochými brusnými kameny, kónická jehla k broušení zubatých ostří a prohnutých čepelí, držák čepele a vodič brusného kamene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2018 Prečo práve DMT? Lansky by mohol byť lacnejší.. Teraz bola aj na knife jedna sada.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2018 No chtěl jsem právě tyto brousky ,mám zkušenost s lavicovými kameny a proto jsem chtěl právě toto DMT. Nanesený diamant od DMT vydrží opravdu hodně.Pokud by někdo o něčem věděl,dejte echo,jinak budu muset někoho překecat na Amazon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2018 Dneska mi přišly od Mydlinky předělené střenky na RATII. Chválit ho tady je skoro zbytečné, ale stejně budu moc dobrá práce! Mám teď z těch mých dvou kudliček mnohem větší radost . Teď ještě musím doladit klipy . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se