Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

no jo no ...... nějak se jim to vymklo z ruky :D

Tak to ten mnou staženej obrázek je na pikaču, skok mezi desítkou a dvanáctkou je taky solidní. Když jsem si byl dvanáctku (carbon) vyzvednout na krámě, v kapse jsem měl osmičku a chechtal jsem se pak asi dvě hodiny v kuse.
Odesláno

Stylová výbava Jacka Rozparovače. :-)

To je malá sada na plastiku....vyvložkování vagíny. Používá to např. MUDr. Kufa

Odesláno

Nemáte náhodou někdo tohle? Co na to říkáte? Vím že je to za tu cenu asi blbost, ale říkám si že než mít v šuplíku 4 nože který stejně nepoužívám, tak jestli je nevyměnit za jeden co bych třeba víc nosil.

Mám rád tradičnější nože a když jsem si nekoupil mnandi, nad kterým jsem asi 2 roky zpátky dlouho uvažoval, tak tohle se mi moc líbí.

97596168d52201a9c5625140e24ebb73.jpg

Odesláno

Sem si koupil jeste jeden záložní :-)

nejake dalsie foto a aky je to modell?

Obědová

aky modell?

no jo no ...... nějak se jim to vymklo z ruky :D

zaujimava sada, da sa kupit v CR?
Odesláno

Nemáte náhodou někdo tohle? Co na to říkáte? Vím že je to za tu cenu asi blbost, ale říkám si že než mít v šuplíku 4 nože který stejně nepoužívám, tak jestli je nevyměnit za jeden co bych třeba víc nosil.

Mám rád tradičnější nože a když jsem si nekoupil mnandi, nad kterým jsem asi 2 roky zpátky dlouho uvažoval, tak tohle se mi moc líbí.

97596168d52201a9c5625140e24ebb73.jpg

Tohle se mi teda dost libi, ale fakt 12k? :eek:

Ale tohle me zaujalo: "nůž nemá klasickou fram,e lock pojistku a ani kolíček na čepeli, tedy jeho nošení je legální ve všech zemích Evropy" :smile_anim:

Odesláno

AndyAaron, on 26 Úno 2019 - 13:42, said:

Tohle se mi teda dost libi, ale fakt 12k? :eek:

Ale tohle me zaujalo: "nůž nemá klasickou fram,e lock pojistku a ani kolíček na čepeli, tedy jeho nošení je legální ve všech zemích Evropy" :smile_anim:

12k... je to Reeve, no...

A s pojistkou nebo bez, je to jedno, zakážou i ty bez pojistky.

Odesláno

Koupil bych nějaký OTF od Microtech, nechcete se někdo zbavit nechtěného kousku? Troodon nebo Ultratech.

Odesláno

Já jsem nedávno vybíral EDC nůž. Chci ho stále nosit v kapse. Při zkoušení jsem zjistil, že mi nože už od cca 135g připadají v kapse těžké. Nakonec jsem vybral ZT 450, má 82g a v kapse o něm téměř nevím. Ocel S35VN, střenky titanové, v ruce působí bytelným dojmem.  Bál jsem se, že bude moc malý, ale velikost je nakonec akorát. Na všechno co kdy budu chtít uříznout stačí na 200%. Na ebay je k němu možné zakoupit klip pro hluboké zavěšení. Pořád jsem vybíral nože s karbonem na střenkách, ale nakonec jsem s celokovovým vzhledem max. spokojený.

post-905-0-08530500-1551190683_thumb.jpg

post-905-0-97069300-1551190689_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Oblibena rodinka... Leatherman Wave, Buck110, Mikov Predator, Opinel No.10, Mikov fixir 1980, Mikov fixir novy, I-XL Wostenholm, Spyderco Resilience

post-66808-0-74419100-1551193859_thumb.jpg

post-66808-0-80436600-1551193998_thumb.jpg

Upraveno uživatelem km.kmk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...