Martin JJJ Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Odesláno 6. května 2019 Domácí práce od pana myslivce... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
obrbobr Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Odesláno 7. května 2019 K Bokerom - hlavne osobne vyberať, kvalita je poriadne kolísavá..pravda, pravda - to mohu potvrdit zavírák od Bokera už nikdy ...
Waya03 Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Odesláno 7. května 2019 add Boker, tak to jste mi připravili trpké zklamání. Nuže tedy snad někde o prázdninách na cestách potkám prodejnu kde si je naživo osahám a zkontroluju.
vzduch Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Odesláno 7. května 2019 Kamarád má koníčka, tak jsem ho oslovil a toto je výsledek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vzduch Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Odesláno 7. května 2019 čepel: D2 (K110) 60 HRCrukojeť: turecký ořech, podlepeno fíbrem, slepeno, sešroubováno, napuštěná lněným olejem a ošetřena šelakempouzdro: toulcové z hověziny, ošetřeno G WAXEM na bázi včelího vosku Toto bylo na kartičce (certifikátu), co mi k tomu dal
Navazka Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Odesláno 7. května 2019 pravda, pravda - to mohu potvrdit zavírák od Bokera už nikdy ...Ja mam Bokera a jsem s nim naprosto spokojen- svuj ucel plni na 100%- ale je pravda ze jsem bezny uzivatel, kteremu by stacil i Victorinox
Radek124 Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Odesláno 8. května 2019 Většině z nás by samozřejmě stačil čas v mobilu a příborák - a stejně za luxusní hodinky, značkový hadry, starej chlast, drsňácký křiváky, hezký auta, rychlý ženský a nevděčný potomky utrácíme majlant. Možná proto, abychom si při závěrečném vyúčtování mohli říct že život nestál zas tak úplně za hovno... PS: Až na vzácné výjimky je většina "akčních" zavíráků honosících se nápisem "Böker" (Magnum, Plus atd.) jenom čínské OEM
Navazka Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Odesláno 8. května 2019 Většině z nás by samozřejmě stačil čas v mobilu a příborák - a stejně za luxusní hodinky, značkový hadry, starej chlast, drsňácký křiváky, hezký auta, rychlý ženský a nevděčný potomky utrácíme majlant. Možná proto, abychom si při závěrečném vyúčtování mohli říct že život nestál zas tak úplně za hovno... PS: Až na vzácné výjimky je většina "akčních" zavíráků honosících se nápisem "Böker" (Magnum, Plus atd.) jenom čínské OEM Tomu rozumim...Ja mam Bokera z Argentiny...
Maxel Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Odesláno 8. května 2019 Taktéž Böker uživatel ? Urban Trapper, a prozatím bez ztráty kytičky. Pravdou však jest, že slouží nejčastěji jako svačiňák na služebních cestách a občasně jako ne-příliš-protěžované edc.
Kapo Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Odesláno 8. května 2019 Urban traper je oblekový nožík, zvláště když je v titanu.
Zelenina Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Odesláno 8. května 2019 Deejo tu par lidi má. Tohle je můj otloukanek, přežil i přejetí jesterkou, proto je trochu opravovanej. Sent from my iPhone using Tapatalk
Navazka Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Odesláno 8. května 2019 https://www.nozeboker.cz/boker-plus/boker-plus-tech-tool-city-2
Radek124 Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Odesláno 8. května 2019 ...což je právě ona OEM čajna - mimochodem totéž se (o dost levněji) prodává i v tuzemsku, třeba pod značkou Ruike.Sorry, ale celý tenhle "Böker fon Solingen" je dávno jenom prázdná šlupka, analogii s hodinkama si najděte sami
Navazka Odesláno 9. května 2019 Nahlásit Odesláno 9. května 2019 Zajimave v tom pripade je ze na krabicce je napsano Made in Argentina
ZLOjasna Odesláno 9. května 2019 Nahlásit Odesláno 9. května 2019 Boker ma niekolko oddeleni, niektore noze su stale vyrabane v solingene, niektore v argentine a vacsina v cine. No suhlasim ze boker v dnesnej nozokonkurencii len tazko obstoji...
McMac Odesláno 9. května 2019 Nahlásit Odesláno 9. května 2019 (upraveno) Pánové, prosím o radu/nasměrování. Spyderco je hrozně fajn, ale uchvátila mě Sebenza. Jenže - malou? velkou? v damašku? v damašku už jsem cenově na další lásce Rockstead.... Nebo vzít TiSpine v damašku??? Příliš mnoho možností, jsem ztracen... Upraveno 9. května 2019 uživatelem McMac
laurin Odesláno 9. května 2019 Nahlásit Odesláno 9. května 2019 Ja by som Ti radil sebenzu v damasku - large. Mala je prilis mala (aj ked maju este mensiu mnandi). Rockstead som mal, su to super noze to je bez debaty, ale tazsie na udrzbu pri tej zrkadlovej cepeli. Sebenza je predsalen pracovny noz. Moje 2 oblubene pre inspiraciu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
McMac Odesláno 9. května 2019 Nahlásit Odesláno 9. května 2019 Ahoj Laurine, díky moc - ta damašková dole je moje asi TOP! Ale.... cena. TO už je za 24k a to už nejsem ochoten dát resp. vím, že pak bych si ten nůž už nikam nevzal natož abych s ním něco uřízl. Jinak plánuju to jako gentlemanské EDC, tedy reálně s tím moc řezat nebudu a na broušení to klidně dám profíkovi. (s tím broušením u rocksteadu to u mě hrozí až za pár let, ale pravda, kam s tím potom? Bohužel jsem ještě sebenzu v ruce neměl. :-( Do Brna se jen tak nedostanu, tak holt vybírám podle obrázků (furt nechápu, že 2 nejlepší obchody s noži jsou v Brně a v Praze vůůbec nic :-( )
jankoxxx Odesláno 9. května 2019 Nahlásit Odesláno 9. května 2019 Este k tomu Bokeru. Da sa to nosit. Reze to. Nevyzera to zle. Ale aj tak by som si to uz nekupil...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se