kilosunky Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 Ake hodinky by sa hodili k takemuto setupu?Nejaké kolotoče (Béčka).. Keď už cirkus, tak poriadny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 26. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2019 Ake hodinky by sa hodili k takemuto setupu?nieco taketo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2019 (upraveno) Ja mam kamarada kovare. Sikovneho kovare. A v hodpode jsme se spolu domluvili, ze az budu mit dovolenou, tak si k nemu prijdu ukovat nuz. Dovolenou mam ted. Na zacatku byl tankovej cep a prkynko iroko dreva. Na konci nuz. Kamarad mi vzdycky ukazal, co mam delat a jel jsem. Akrorat pri poslednim dokonceni na brusce ho spasovanej dohromady obrousil sam a ja ho pak dodelal v ruce. Jinak od kovani na bucharu, v ruce, brouseni, kaleni na hamon, leptani kyselinou mi to nechal delat. Nuz ma samozrejme zacatecnicke chyby, ale vsechny jsou udelany myma rukama. Pokud by to nekoho zajimalo, zitra bude Dan delat nejaky serial na svuj facebook Kovarstvi Daniel Janus. Nechci se chlubit, rozhodne ne, jen s Vami sdilet radost, protoze to byl skvely zazitek a paradni zkusenost. Par fotek, posledni je zacatek i konec Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 30. července 2019 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2019 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2019 Krásná prace. Ať dělá radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2019 Můj nůž by zřejmě na začátku vypadal líp než na konci. Respekt. Fakt obdivuju, když někdo umí rukama udělat něco, co je hezký a ještě to k něčemu je a funguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2019 Tyjo, ale i ten design je supr! Půjde s nim i pěkně krájet na prcýnku, nebudou u toho překážet prsty. Dobrý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2019 Poctivá práce, povedl se, gratuluji! Má jméno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2019 Jednak dekuji moc za pochvaly. Musim zduraznit, ze me kamarad vedl, ukazoval mi chyby a nektere videl dopredu. Asi dvakrat me opravil, treba kdyz me ujela spice pri brouseni, tak to zabrzdil, rek mi, jak a kde mam brousit a pak tu spicku dorovnal do hezka. @Horal: o jmene jsem nepremyslel, ale jmeno by se siklo. Ale vim, komu jo dam. Synoj :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2019 ...pecka, pane! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2019 Romane, paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2019 Ale vim, komu jo dam. Synoj :-)No bodejť. Když se narodil náš, vzal jsem dvojku titan a vytepal jsem mu lžičku a lžíci. Lžička má chyby, lžíce už je symetrická a pěkná. Vyryl jsem mu tam taky takovej rébus s jeho jménem a v óčku je zlatej nejtek. Tak s tim teď žere. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2019 (upraveno) Pěkný.... oba... :-) Upraveno 31. července 2019 uživatelem Lynx12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2019 Velmi povedený nůž a navíc s příběhem, gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZLOjasna Odesláno 6. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2019 Tak zasr nieco nove... Aj ked si nie som isty ci sme si sadli tak ako som planoval Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2019 ZLOjasna - na fotce to vypadá nádherně, ale chápu, jedna věc je dělat umělecký fotozátiší a druhá věc je praxe. Ty hodinky nejsou zrovna má káva, nechtěl by se mi sebou tahat megaklíč na otáčení lunety :-):-), ale ta kudla je nádherná. A i když už pár let dávám přednost multitoolům a kudlu mám u sebe jen někde na cestách v přírodě, tak tuhle bych mezi svých pár vitrínkových nožů klidně zařadil a jen se kochal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2019 To má otočnou lunetu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2019 To má otočnou lunetu?Asi nie, nemá na nej žiadne značky, tak by to bolo asi k prdu (aj keby otočná bola).. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2019 No právě. Já reagoval na Ivanovo poznámku o "megaklíči" :-) Ale jeden nikdy neví... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2019 (upraveno) Dělají se i s lunetou ve stejném tvaru... Já bych bral automat, ale 43 mm je kus železa Upraveno 7. srpna 2019 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se