zceyee Odesláno 27. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2019 Na knife fóru jsem zahlídnul tenhle obrázek. Jsou i lidi co ty nože opravdu používají.FB_IMG_1562089779033.jpg.jpgNebo se na tom ucil brousit. On fakt nekdo pouziva ty zoubky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chloupek Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 (upraveno) po hodně dlouhé době jsem provětral nano, pro srovnání s CS CODE 4 ... v některých zemích v evropě je i tenhle bobeček zakázaný Upraveno 29. srpna 2019 uživatelem chloupek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 (upraveno) Nahodou na to kolega ide celkom dobre, ... tanto je na rezanie na tanieri predsa ideal... potupi sa len ten hrot a inak nic. Inak v restauracii spravne nemas predsa noz vobec co pouzivat, okrem priboroveho.... to by znamenalo ze to kuchar nezvladol, ci? Upraveno 29. srpna 2019 uživatelem cali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 30. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2019 Lionsteel měl o víkendu slevy 20%. To se nedalo nevyužít.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZLOjasna Odesláno 30. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2019 Moje edc kombo, este by to chcelo zladit hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 30. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2019 Co to je prosim za baterku a propisku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 30. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2019 Koukám na tu tvoji trojici a říkám si, jé takovej hezkej nožejk, takovej mrňousek, to by se mi hodilo do šuplíku :-) takže jsem si teď našel cenovku a snad ho ani tak nutně nepotřebuju :-))Máš to pěkný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 31. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2019 Moje edc kombo, este by to chcelo zladit hodinky nádhera....to fakt sebou taháš každej den baterku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 31. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2019 baterka bude Muyshondt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZLOjasna Odesláno 31. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2019 Priznam sa ze baterku nenosim kazdy den, no nosim ju casto aj ked castejsie nosim reylight lan. Ako vravi huhu4d baterka je muyshondt beage, pero je mpen od makra https://instagram.com/makar_knives_tools?igshid=k24ee9v3lcr8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 31. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2019 Já se spíš divím co lidi tahají na klíčích za obskurnosti, ale kompaktní baterka na "nesmrtelné" CR123A jim tam chybí... Pár modernějších přímotopů už jsem vyzkoušel, ale zůstávám u staré dobré "šroubovací" Fenix E15, u které nehrozí "zapnutí omylem" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 2. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2019 Já se spíš divím co lidi tahají na klíčích za obskurnosti, ale kompaktní baterka na "nesmrtelné" CR123A jim tam chybí... Pár modernějších přímotopů už jsem vyzkoušel, ale zůstávám u staré dobré "šroubovací" Fenix E15, u které nehrozí "zapnutí omylem" s tím souhlasím, mini leatherman a nějaká mini svítilna je lepší než plyšák a mega přívěsek s nápisem HOME Já jsem ale omezen prostorem "jeansů" takže maximálně narvu do kapsy Leathermana Wave (to už je dle mě pěkný těžítko, škoda že nedělají TTi), light verzi klíčů, peněženka a zatím malej iphone SE... pokud pořídím mobil "dneška" aka pádlo, tak už budu muset na něj pořídit taktický popruh :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 2. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2019 ... pokud pořídím mobil "dneška" aka pádlo, tak už budu muset na něj pořídit taktický popruh :-)Taktickymu popruhu se rika taska pres rameno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 2. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2019 Moco stačí si příště vybrat u těch soso jeans "deep pocket" a měl bys mít vystaráno :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 2. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2019 Zrovna si přede mě stoupnul kluk s klíčema jaký jsem naposledy viděl u paní ředitelky Vejvodový na základce...Mini multi tool i svitilnicka tam je :-) hrozně moc bych s sebou chtěl všude tahat kilovy zavazicko :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 2. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2019 Sorry za offtopic, ale než reklamní plivník na LR44, to už radši za pár kaček miniaturu co v případě potřeby opravdu svítí (manželka+dcera+kluk tahají na klíčích různá provedení od Fenixe už třetí rok; jen jeden akumulátorek chcípnul kvůli hlubokému vyšťavení, ale jinak spokojenost) - a ploché klíče mít na "tyčce" místo kroužků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 2. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2019 Moco stačí si příště vybrat u těch soso jeans "deep pocket" a měl bys mít vystaráno :-)Nechci aby mi klíče tlačily na žalud :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 2. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2019 (upraveno) Sorry za offtopic, ale než reklamní plivník na LR44, to už radši za pár kaček miniaturu co v případě potřeby opravdu svítí (manželka+dcera+kluk tahají na klíčích různá provedení od Fenixe už třetí rok; jen jeden akumulátorek chcípnul kvůli hlubokému vyšťavení, ale jinak spokojenost) - a ploché klíče mít na "tyčce" místo kroužků doma jsem ještě našel toto, vypadá to hezky, ale nijak extra to nesvítí, zato je to skladnéhttps://www.armed.eu/cs/svitilna-inova-led-microlight-zelene-svetlo/?gclid=CjwKCAjw-7LrBRB6EiwAhh1yXxr-jzrmSEnLvT__-Ri0I-JhYZZj2BYNT2hc0j6xWpC8sNOiBmkeOhoCZEkQAvD_BwE Upraveno 2. září 2019 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2019 Takhle dopadl můj rok starý Acta Non Verba Z300 D2 po krájení mramorový buchty z večerky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2019 No jo, mramor je docela tvrdý :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se