stenly Odesláno 13. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2019 Nazdar chlapi,manžel bude mít kulaté narozky a touží po Jakutském noži.Našla jsem na netu nože od jistého nožíře Milana Kalmára-Sampo.Co myslíte,jít do toho(myslím nechat ho udělat),nebo se obrátit na nějakého jiného nožíře,třeba u nás?Manžel si kupuje většinou nože do sbírky u p.Pajla,ale to nechci.Musí to být překvápko a né,že mu to u kalvádosu prozradí.Na nože prostě nejsem,budu ráda za radu.Díky,Dáša Ahoj, jakutský nůž je fenomén a Milan je jedním z nejlepších kteří je nejenom umí dělat, ale ví něco o filozofii tohoto národa. Nože tohoto typu jsou jakoby magické a naprosto chápu tvého manžela, proč se mu líbí Pokud zvolíš Sampo, dovolím si tvrdit, že neuděláš chybu. Žádná velkovýrobna nožů, neotiskne svoje DNA jako ruční práce nožíře. Hodně štěstí ve výběru a ať se daří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 15. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2019 (upraveno) Tak jsem po delší době zatoužil po lepším edc noži a mé sympatie jsou upřeny na Kizer Task 1. Po nastudování jsem došel k závěru, že lepší poměr cena/kvalita/výkon neseženu. Benefitem navíc je i to, že mě chytl i emocionálně Titan, keramické ?gule?, ocel S35VN, stonewashed Upraveno 15. září 2019 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 15. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2019 Moc pěkný. Ma to ?deep carry? klip? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 15. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2019 (upraveno) Moc pěkný. Ma to ?deep carry? klip?Moc ne Upraveno 15. září 2019 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 15. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2019 Skoda skoda :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 taky sem se už nadechoval, ale bez deep carry ani ránu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 (upraveno) Tak taky mam par nozu s normalnim klipem, ale nejsou pro kazdou prilezitost. Proste i ten kousek, kterej couhá, nekdy vadi, nebo pritahuje nechtenou pozornost. Zato Buck Vantage je vzdycky ready a proto mam dva :-) Upraveno 16. září 2019 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 Tiež ich mám zopár a 90% času nosím Bucka Vantage Pro, už som ho aj dvakrát predal a zas kúpil .... magor no Viem Franto, že tiež si ho už párkrát predal a potom zas kúpil. Franto nemáš ešte náhodou moju Shallotku damaškovú ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 Tiež ich mám zopár a 90% času nosím Bucka Vantage Pro, už som ho aj dvakrát predal a zas kúpil .... magor no Viem Franto, že tiež si ho už párkrát predal a potom zas kúpil. Franto nemáš ešte náhodou moju Shallotku damaškovú ?Nemam, uz jsem ji zase prodal a zase mi chybí :-) Nosim ted Buck a Spyderco Civilian - ten ti můžu pustit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 20. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2019 Po mnoha letech bádání jsem zjistil, že nejlepší Zero Tolerance je Benchmade 810 Contego .....jedinej neduh vidím v tom, že to nejni flipper. https://www.youtube.com/watch?v=V5N1dzv-zKI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 20. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2019 Contego je super, dobre ocele, velky a relativne skladny noz. Trochu mi vadi drsna G10 ale mensi tuning to spravi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 20. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2019 Ani dobre zero nie je zle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 20. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2019 Čím se zabývám, když zrovna neřeším hodinky? Vyrobili jsme ručně na zakázku tato pouzdra na zálesácký nůž. Mohou být u pasu svisle i vodorovně, nebo přes prsa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 21. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2019 Mně se nelíbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 21. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2019 Ani dobre zero nie je zle.jo .... kde jsou ty časy když to u p.Šperla stálo pár korun Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 21. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2019 To moco : kdyz na tebe v lese zautoci nejaka ozubena potvora, poznas vyhodu pracovniho pouzdra ze ktereho muzes jednou rukou nuz rychle tasit. KPZ v tom pouzderku taky muze byt potrebna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 21. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2019 (upraveno) To moco : kdyz na tebe v lese zautoci nejaka ozubena potvora, poznas vyhodu pracovniho pouzdra ze ktereho muzes jednou rukou nuz rychle tasit. KPZ v tom pouzderku taky muze byt potrebna.Jo, já jen psal, že se mi nelíbí. A na útok ozubené potvory na člověka v CZ lesích si nepamatuju Upraveno 21. září 2019 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 21. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2019 Čím se zabývám, když zrovna neřeším hodinky? Vyrobili jsme ručně na zakázku tato pouzdra na zálesácký nůž. Mohou být u pasu svisle i vodorovně, nebo přes prsa.Mne sa to paci. Je potreba mat noz alebo staci nakres/foto/rozmery? Kolko za take puzdro? (Kludne sz). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 21. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2019 Je to pouzdro na miru, je treba mit nůž.Pouzdro je presna zálezitost, nuz nesmi byt volně, ani prilis natesno. Zadej do googlu Brasnarstvi Florianovi. (Brno)Delame i jine veci z kůže. Ostatni prosim do SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 21. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2019 @Hudson10: dakujem, aj za SZ. Cim viac na to puzdro cumim tym viac sa mi paci. V Brne sa obcas vyskytnem, ked tak sa ozvem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se