nickolas Odesláno 25. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2019 Jestli nekdo znate Geclerovce z Perneka, tak zitra dam nejake foto...mam slibenou exkurzi do dilny. Zatim pri slivovicce premlouvam kdy mi konecne neco ukove. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 25. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2019 (upraveno) ...podobný "prezent" je pro nožofila podobně frustrující, jako Mellyho beznohá nafukovací panna se třema dírama z inzerce myslím, že tě trumfnu ...... před léty jsem si objednal nějaký léky spíš teda něco jako doplňky stravy, jako že asi omládnu, nebo na erekci ..... já už nevím ....si to nepamatuju ...... akorát vím, že sem nesežral ani jeden ..... přišel s tím tendle prezent kdyby to někdo chtěl tak za 25 000,- to prodám + jeden opinel dle vlastního výběru zdarma Upraveno 25. října 2019 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 25. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2019 Laguiolku s vývrtkou, ideálně Aubrac, mám na wishlistu, ale chci to s příběhem, ne z e-shopu. Z nějaký dovči nejlíp. Ten ypův kuchyňák vypadá jak mandle při angíně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 25. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2019 TVL to je sada pro zamilovaný ..... to je tak vostrý, že se s tím můžeš holit i tam kde by tě to nenapadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 25. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2019 PS - tady je ten multi-kulti odstrašující případ (na pytlíku přes krabičku bylo pro jistotu natištěné ještě Made in China)...IMG_3433.jpg...podobný "prezent" je pro nožofila podobně frustrující, jako Mellyho beznohá nafukovací panna se třema dírama z inzerce Je to jako když Rusové zkopirovali holící strojek Philips s názvem Charkiv?? pravda s jednou inovací zatím co originál vousy uriznul tak tento je pravděpodobně namotal na hridelku a vyškubl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 26. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 26. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2019 Tak mam vybrano...pres zimu mi ho vrazi do olivoveho dreva z naseho oblibeneho Hvaru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 26. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2019 Oliva je příjemná do ruky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 26. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2019 Hlavne je odtud kam kazdorocne jezdime a nuz mi dela kluk se kterym tam jezdime. Takze po vsech strankach osobni zalezitost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 27. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2019 Laguiole byl původně jakože lepší nůž pro lepší lidi, proto je taky zdobnější, Opinel byl pro podkoní a sedláky. Tím byla od začátku dána i jeho cena.Jinak fejky Lagiole za 80 EUR se prodávají v souvenir shopu u jezera v Riva del Garda, tak bacha, kdybyste tam někdo jel a měl tyhle choutky. @Nickolas: Hezký! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 28. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2019 zjistil sem, že sem naprosto nedisciplinovaný se slabou vůlí a měl bych se odstřihnout od internetů + nastoupit do léčebny když sem se konečně rozhodl, že prodám všechny nože navíc (což jsou vlastně všechny) ..... vyhodil první inzerát ..... ozval se kupec že jo, tak do toho přijela z několikadenní cesty máma a já jí říkám ..... "všechno prodám ........ všechno !!! ...... Gudy už je prodanej" ona se na mě tak podívala (něco jako kristepane, já se zblázním) a říká .... "ty si pil ?" "trošku" "tak nic neprodávej, něco si kup a nedělej hlouposti" .... říká -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------tak už je na cestě ...... zvolil sem bílej karbon .... když už je to cikánskej nůž, tak ať se blejská ..... ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 28. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2019 Kurna, to nerad slysim, furt si delam zalusk na tu zelenou japonku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yed69 Odesláno 28. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2019 Přál bych ti, Ypo, abys už našel klid. Mezi hodinkami, noži, baterkami ani fotoaparáty nebude. Mám pro Tebe řešení. Zkusils heroin? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 28. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2019 Přál bych ti, Ypo, abys už našel klid. chci tu vydržet ještě aspoň deset let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 28. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2019 Laguiole byl původně jakože lepší nůž pro lepší lidi, proto je taky zdobnější, Opinel byl pro podkoní a sedláky. Tím byla od začátku dána i jeho cena.Jinak fejky Lagiole za 80 EUR se prodávají v souvenir shopu u jezera v Riva del Garda, tak bacha, kdybyste tam někdo jel a měl tyhle choutky. @Nickolas: Hezký!Nemyslim že by jsi měl až tak dalece pravdu motiv včely který nůž má údajně pochází od Napoleona který jej udělil proto že vojáci z toho kraje se vrhali na nepřítele jako roj divokých včel a motiv krize na strence sloužil pastevcum v horách při modlitbě jinak vývrtka se objevuje až později když kvůli práci odcházeli do měst a často nacházeli místo v hospodách Žádná z těchto činnosti není pro jak píšeš lepší lidi. Třeba se mýlím ale takto se mi to líbí více i když je to možná jen legenda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 28. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2019 zatím mi z hledaní vychází ZT nebo Lionsteel, mám se podívat ještě na něco? Na benchmade mi vaděj ty střenky, vypadaj tak nějak levně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 (upraveno) Vidíš Moty, 1000 lidí, 1000 chutí - pro mě zas vždycky byly naživo zklamáním jak čínské bagry od ZT, tak (jinak úžasně fotogenické ale totálně nepraktické) italské krásky od Lionsteel, o Sebenzách/Čibenzách (a většině "luxusních framelocků" - což je u mě synonymum konstrukční bídy a láce) nemluvě Je ale fakt že většinu kousků od Benchmade musíš vzít nejdřív do pracky než Ti začnou dávat smysl (v Praze ideálně třeba u nuz.cz, kousky z druhé ruky najdeš za pár kaček třeba na na knife.cz). A když pominu tuningové kousky, z výroby od nich dostaneš takové materiály za jaké si zaplatíš - od plastu (neznám líp do ruky padnoucí kudlu než "základní" Griptilian!) přes kompozitní G10, nerez, dřevo, titan (klasicky šroubovaný i monokok) až po damašek v karbonu za nesmysl. Spíš než materiál střenek bych u zavíráku řešil spíš jestli má/nemá Deep Carry Clip - a konkrétně u axislocků aby měly přiměřeně těžkou čepelku na komplet otevření/zavření odjištěného nože švihnutím (což třeba u výše zmiňovaného Mini?Crooked River nefunguje) Upraveno 29. října 2019 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 (upraveno) Poprosím znalce nožů o tip na EDC nůž:- snadné otevírání jednou rukou (nebo o kapsu při vytažení) - malý rozměr a váha (střenka stačí 6-8cm)- klip pro "hluboké" nošení - co nejnižší cena (chápu že za pár korun super kvalita nebude, ale v tomto případě fakt chci EDC = bude používám denně = ať je to bez obav z poškození/ztráty) Upraveno 29. října 2019 uživatelem Mareka01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 Poprosím znalce nožů o tip na EDC nůž:- snadné otevírání jednou rukou (nebo o kapsu při vytažení)- malý rozměr a váha (střenka stačí 6-8cm)- klip pro "hluboké" nošení- co nejnižší cena (chápu že za pár korun super kvalita nebude, ale v tomto případě fakt chci EDC = bude používám denně = ať je to bez obav z poškození/ztráty)do práce nosím Bestech Scimitar ...... je to echt čína za přiměřené peníze s celkem slušným zpracováním (Bestech dělá nože třeba pro firmu Sog) čepel je z D2 na kterou někteří pějí ódy a někteří nadávají na flekatění po styku s potravinami....... osobně musím říct, že ten nůž nepoužívám jako nůž, ale jenom si s ním napichuju ovoce, zeleninu, kterou si donesu z domova v krabičce a strkám to do huby ..... nůž maximálně otřu do papírového kapesníku a když si vzpomenu tak doma umeju...... žádná koroze, ani fleky se nekonají (můžu vyfotit) ...... mám ho cca rok, dva ostrej je už z výroby perfektněmá kuličková ložiskadeep klipfliper na rychlé otevírání jedná se o tohle https://www.kniland.cz/noze-pro-bezne-pouziti/nuz-bestech-scimitar-black-bg05a-1/ pokud by se ti nelíbil tvar čepele, tak tady je ještě tohle : https://www.kniland.cz/noze-pro-bezne-pouziti/nuz-bestech-kendo-black-bg06a-1/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 Vidíš Moty, 1000 lidí, 1000 chutí - pro mě zas vždycky byly naživo zklamáním jak čínské bagry od ZT, tak (jinak úžasně fotogenické ale totálně nepraktické) italské krásky od Lionsteel, o Sebenzách/Čibenzách (a většině "luxusních framelocků" - což je u mě synonymum konstrukční bídy a láce) nemluvě Je ale fakt že většinu kousků od Benchmade musíš vzít nejdřív do pracky než Ti začnou dávat smysl (v Praze ideálně třeba u nuz.cz, kousky z druhé ruky najdeš za pár kaček třeba na na knife.cz). A když pominu tuningové kousky, z výroby od nich dostaneš takové materiály za jaké si zaplatíš - od plastu (neznám líp do ruky padnoucí kudlu než "základní" Griptilian!) přes kompozitní G10, nerez, dřevo, titan (klasicky šroubovaný i monokok) až po damašek v karbonu za nesmysl. Spíš než materiál střenek bych u zavíráku řešil spíš jestli má/nemá Deep Carry Clip - a konkrétně u axislocků aby měly přiměřeně těžkou čepelku na komplet otevření/zavření odjištěného nože švihnutím (což třeba u výše zmiňovaného Mini?Crooked River nefunguje) Tak sem se na ně znova podíval a ten BM 940 v zelený teda fakt blbě nevypadá, jak píšeš, che to vzít do ruky, no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se