Návštěvník YPO Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Odesláno 29. října 2019 jedinej benchmade kterej nevypadá "levně" je Anthem tady máš srovnání s 940 https://www.youtube.com/watch?v=JaiyjjBtYEI
Mareka01 Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Odesláno 29. října 2019 do práce nosím Bestech Scimitar ...... je to echt čína za přiměřené peníze s celkem slušným zpracováním (Bestech dělá nože třeba pro firmu Sog) čepel je z D2 na kterou někteří pějí ódy a někteří nadávají na flekatění po styku s potravinami....... osobně musím říct, že ten nůž nepoužívám jako nůž, ale jenom si s ním napichuju ovoce, zeleninu, kterou si donesu z domova v krabičce a strkám to do huby ..... nůž maximálně otřu do papírového kapesníku a když si vzpomenu tak doma umeju...... žádná koroze, ani fleky se nekonají (můžu vyfotit) ...... mám ho cca rok, dva ostrej je už z výroby perfektněmá kuličková ložiskadeep klipfliper na rychlé otevírání jedná se o tohle https://www.kniland.cz/noze-pro-bezne-pouziti/nuz-bestech-scimitar-black-bg05a-1/ pokud by se ti nelíbil tvar čepele, tak tady je ještě tohle : https://www.kniland.cz/noze-pro-bezne-pouziti/nuz-bestech-kendo-black-bg06a-1/ Díky, tímto směrem bych se rád vydal. Klidně i menší provedení (a nejlépe osobní zkušenost z užívání).
Návštěvník YPO Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Odesláno 29. října 2019 Tak sem se na ně znova podíval a ten BM 940 v zelený teda fakt blbě nevypadákdyž ho budeš používat tak blbě vypadat bude ...... je to anodizovanej hliník https://www.youtube.com/watch?v=Ny-fRahMVuE
bandicoot Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Odesláno 29. října 2019 pokud by se ti nelíbil tvar čepeleTak ten scimitar má moooc hezkej tvar čepele. Já podle názvu čekal zhovadilost jako Scimitar od Cold Steelu, ale to mi na tebe nějak nesedělo.
Moty Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Odesláno 29. října 2019 ciwe, to je jak se vším, dycky si říkam, že už vím, pak bác a zase nevím takže když dám aktuální výber takLionsteel a nevím jakej (třeba ROK je zajímavej, ale není těch moc hejblátek na škodu?) - https://www.lionsteel.it/n/en/allproducts/_/solid_knives_rok?q=&av=&ffa_155=1&ffa_156=1Zero Tolerance - nejspíš Sinkevich řadaBenchamade 940 Osborne, protože Anthem nemá deep carry a je už přes rozpočet A teď babo YPO raď
Návštěvník YPO Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Odesláno 29. října 2019 začnu od konce ...... 940 má úplně stejnej klip jako Anthem, alespoň co koukám na webu na ZT mám podobný názor jako Radek, pro to mám jenom dva co mi dávají smysl .... 562 kterou jsem ti podsouval a 301, protože to jsou takový jejich kultovní modely ..... všechno ostatní možná na vyjímky je k diskuzi, dle mého to jsou spíše už módní záležitostí než nože Lionsteel ROK je krásnej, ale na hovno, protože to je tlustý kopyto (čepel) ...... viz Radek -------------------------------------------------------------------------------------v první řadě by sis měl ujasnit jestli to má bejt krásný na polici a do kapsy na ukazování ..... jakože něco v duchu mám krásnej nůž, kterej stejně nikdy nepoužiju a nebo jestli chceš nůž používat můj názor ..... zdůrazňuji můj názor ...... na jeden univerzální nůž ....... celotitan ideálně stonewasch (případné nedostatky vzniklé používáním na něm nejsou tolik vidět) ...... čepel ......ocel M390 ...... M4 ...... nebo cokoli co je lepší než CPM 35 tvar a značka je už na tobě ..... je metrák nožů napadá mě ještě pan Unčovský .... tam by sis mohl vybrat a je to cenově srozumitelné http://uncovsky.com/manufactured
mydlinkaTM Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Odesláno 29. října 2019 (upraveno) ... jenom pro doplnění M4 není nerezovka, tudíž bude náchylná na vlhkost v kalhotách Osobně nemám nic proti S35VN nebo Elmaxu Upraveno 29. října 2019 uživatelem mydlinkaTM
Návštěvník YPO Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Odesláno 29. října 2019 Osobně nemám nic proti S35VN nebo Elmaxu já taky ne, ale když už tak už ...... noa když už seš tady, tak Motymu řekni, že mu místo třeba G10 na Benchmade vykrouháš něco jinýho .... zdarma samozřejmě
Maxel Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Odesláno 29. října 2019 Novej fešák došel. Dík, mydlinko Doplnil trojku do rotace.
mAra_ Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Odesláno 29. října 2019 Krasavec ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
warann Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Odesláno 29. října 2019 napadá mě ještě pan Unčovský .... tam by sis mohl vybrat a je to cenově srozumitelné http://uncovsky.com/manufacturedTak dík, to jsem zrovna asi nepotřeboval vidět. No, snad mi tady někdo odborně vysvětlí, že jsou úplně na hovno a budu zas mít klid.
Návštěvník YPO Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Odesláno 29. října 2019 (upraveno) no .... až si přestanu kupovat hlouposti, tak si jeden "obyčejnej" určitě pořídím ....... už i pro to, že to je linerlock ..... skoro všechno doma mám framelock a kdyby to nemělo fliper, tak já to prostě neumím otevřít ..... takže framelocky jedině s fliprem ....... kupujte ..... pro to jsem prodal sebenzu i umnumzaana ...... pro mě nože úplně nahovno a pro zlost * koukám, že sem ten příspěvek napsal až za hodinu ...... musím seštelovat chronomag hodiny Upraveno 29. října 2019 uživatelem YPO
Moty Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Odesláno 29. října 2019 CIwe, kucí, to je bordel toto, na Uncovskýho sem samozřejmě taky koukal, ten prostřední v Dark series vypadá taky fajn A Mydlinka mi už střenky dělal, takže samozřejmě vím:-D
Moty Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Odesláno 29. října 2019 Krasavec ;-) Rozběhá se? Radek psal, že jde dost ztuha
mAra_ Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Odesláno 29. října 2019 Nevim jak ostatni, ale mne prijde, ze jde normalne. grif na otevirani uz jsem tak nejak do ruky dostal (prece jen kazdy nuz to ma trosku jinak).Za sebe si nemuzu stezovat. A kluci tu jeste pisou, ze je to neprakticke kopyto - opet - neprijde mi, ale co ja s tim krajim - syr salam, obcas neco uriznout, takovy nuz na denni potreby - a to mi nijak neprijde, ze by byl neprakticky. Ale ja jsem toho uprimne za zivot zase tolik neprostridal, takze nemam srovnani trebas s desitkama jinych nozu jinych znacek... Za sebe jsem spokojeny a o to mi tak nejak slo
Návštěvník YPO Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Odesláno 29. října 2019 (upraveno) Ti Spine a TRE kopyta nejsou mají krásnej plochej výbrus a normální tloušťku ....... ten tlustej zbytek je jak sekerka .....vlastně ani jako sekerka ........ se podívej od 5 minuty až do konce ...... to nerozkrojí ani krabici ....neřeže to, neseká to ...... možná by s tím šlo rozbít někomu hlavu https://www.youtube.com/watch?v=XzehHS1NsGc Upraveno 29. října 2019 uživatelem YPO
warann Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Odesláno 29. října 2019 CIwe, kucí, to je bordel toto, na Uncovskýho sem samozřejmě taky koukal, ten prostřední v Dark series vypadá taky fajn A Mydlinka mi už střenky dělal, takže samozřejmě vím:-DFakt jo? Já nad těma čepelema taky chvíli strávil, ale trojka by mě asi nenapadla. Spíš jsem zvažoval 1 nebo 4. Nicméně celkově se mi takhle řada líbí čím dál víc. Přesnější vlastně je, že jsem zatím nenarazil na nic, co by se mi na tom nelíbilo.
Návštěvník YPO Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Odesláno 29. října 2019 Fakt jo? Já nad těma čepelema taky chvíli strávil, ale trojka by mě asi nenapadla. Spíš jsem zvažoval 1 nebo 4. Nicméně celkově se mi takhle řada líbí čím dál víc. Přesnější vlastně je, že jsem zatím nenarazil na nic, co by se mi na tom nelíbilo.4 sem si právě objednal u jéžíška ..... tak uvidíme jesli sem byl hodnej
warann Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Odesláno 29. října 2019 Jen do mě. Ku*wa, já to snad taky objednám.
Moty Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Odesláno 29. října 2019 (upraveno) Na kolik vyjde? 9k? Edit: JInak ten SR11 je fakt bago, to chci neco drobnějšího na EDC Upraveno 29. října 2019 uživatelem Moty
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se