Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jó, kde jsou ty časy "předchronomagové", kdy za dnešní cenu spony k hodinkám doma přibyl celý "prémiový" pajzák - zatímco u představy stotisícové "investice do hodinek" a u termínů "machrindex" a "resale value" si jeden blahosklonně klepal na čelo...  :whistling:

Odesláno

Máte to pěkný, kluci. Já z ňákýho zvláštního důvodu úplně miluju Grohmanny. Jejich model Original je z roku 1957 a v roce 1962 byl vystaven v Muzeu moderního umění v New Yorku. Je to taková kanadská lovecká klasika původem českýho nožíře Rudolfa Grohmanna. Mně se líbí, když se něco úspěšně vyrábí hodně dlouho. Ten dolní mi přibyl dnes, není to origo Grohmann, nýbrž jeho klon od Nožíře Karla Honse z Plzně, kterej mi udělal velkou radost.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

A zbytek mejch nožů, nějaký povinný Bucky, Mory, převzácný Spyderco C22, můj velmi oblíbenej skládací příbor Case, atd..

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

old school s klasickým tvarem, nepřehlédnutelnou velikostí, perfektním zpracováním, tím správným třesknutím při zapadnutí pojistky a tém správným otlačením palce při zavření ... Cold Steel Lone Star :)

Upraveno uživatelem chloupek
Odesláno

Dá se koupit clip na Sebenzu někde jinde popřípadě nějaký jiný než na stránkách výrobce?

Áno, dá sa

Toto je Millit..

Odesláno

Díky. Millitknives.com vyprodáno.

mxggear.com mi spočítali poštovné na 42,5 dolaru :)

Subtotal $ 36.00
Shipping $ 42.50
Total USD $ 78.50
Odesláno

Máte to pěkný, kluci. Já z ňákýho zvláštního důvodu úplně miluju Grohmanny. Jejich model Original je z roku 1957 a v roce 1962 byl vystaven v Muzeu moderního umění v New Yorku. Je to taková kanadská lovecká klasika původem českýho nožíře Rudolfa Grohmanna. Mně se líbí, když se něco úspěšně vyrábí hodně dlouho. Ten dolní mi přibyl dnes, není to origo Grohmann, nýbrž jeho klon od Nožíře Karla Honse z Plzně, kterej mi udělal velkou radost.

attachicon.gifP1090532.JPG

A zbytek mejch nožů, nějaký povinný Bucky, Mory, převzácný Spyderco C22, můj velmi oblíbenej skládací příbor Case, atd..

attachicon.gifP1090533.JPG

To je pekna kolekce a diky za rozsireni obzoru; ten typ noze jsem uz samozrejme videl, ale vubec jsem neznal historii. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...