Radek124 Odesláno 28. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2020 Jó, kde jsou ty časy "předchronomagové", kdy za dnešní cenu spony k hodinkám doma přibyl celý "prémiový" pajzák - zatímco u představy stotisícové "investice do hodinek" a u termínů "machrindex" a "resale value" si jeden blahosklonně klepal na čelo...
kilosunky Odesláno 28. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2020 Moja aktuálna zostava zatvárakov (iba rýchlocvak mobilom).. Akurát tam chýba Hinďo.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mAra_ Odesláno 28. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2020 Tak moje oblíbená dvojka vedle sebe: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 28. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2020 Jeden Mikov po dědovi a můj Sinkevich Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Prochy68 Odesláno 28. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2020 Tak tendle mikov mi jako harantovi spadnul do kanalu :-(
vojt Odesláno 28. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2020 Máte to pěkný, kluci. Já z ňákýho zvláštního důvodu úplně miluju Grohmanny. Jejich model Original je z roku 1957 a v roce 1962 byl vystaven v Muzeu moderního umění v New Yorku. Je to taková kanadská lovecká klasika původem českýho nožíře Rudolfa Grohmanna. Mně se líbí, když se něco úspěšně vyrábí hodně dlouho. Ten dolní mi přibyl dnes, není to origo Grohmann, nýbrž jeho klon od Nožíře Karla Honse z Plzně, kterej mi udělal velkou radost. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A zbytek mejch nožů, nějaký povinný Bucky, Mory, převzácný Spyderco C22, můj velmi oblíbenej skládací příbor Case, atd.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
noro.svk Odesláno 29. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2020 Canadian Bele Knife,Cold Steel. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 29. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2020 Large Sebenza Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
chloupek Odesláno 29. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2020 (upraveno) old school s klasickým tvarem, nepřehlédnutelnou velikostí, perfektním zpracováním, tím správným třesknutím při zapadnutí pojistky a tém správným otlačením palce při zavření ... Cold Steel Lone Star Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 29. ledna 2020 uživatelem chloupek
vojt Odesláno 29. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2020 Canadian Bele Knife,Cold Steel. Vím o něm, musim si ho pořídit!
Dokusan Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2020 Dá se koupit clip na Sebenzu někde jinde popřípadě nějaký jiný než na stránkách výrobce?
kilosunky Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2020 Dá se koupit clip na Sebenzu někde jinde popřípadě nějaký jiný než na stránkách výrobce?Áno, dá sa Toto je Millit.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
runner Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2020 Treba mxggear.com nebo millitknives.com
Dokusan Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2020 Díky. Millitknives.com vyprodáno.mxggear.com mi spočítali poštovné na 42,5 dolaru Subtotal $ 36.00Shipping $ 42.50Total USD $ 78.50
nickolas Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2020 Nejake veci ma i lamnia.cz, ale tam jsou ceny jeste vyssi nez tohle i s dopravou.
marecenator Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2020 Máte to pěkný, kluci. Já z ňákýho zvláštního důvodu úplně miluju Grohmanny. Jejich model Original je z roku 1957 a v roce 1962 byl vystaven v Muzeu moderního umění v New Yorku. Je to taková kanadská lovecká klasika původem českýho nožíře Rudolfa Grohmanna. Mně se líbí, když se něco úspěšně vyrábí hodně dlouho. Ten dolní mi přibyl dnes, není to origo Grohmann, nýbrž jeho klon od Nožíře Karla Honse z Plzně, kterej mi udělal velkou radost.P1090532.JPG A zbytek mejch nožů, nějaký povinný Bucky, Mory, převzácný Spyderco C22, můj velmi oblíbenej skládací příbor Case, atd..P1090533.JPGTo je pekna kolekce a diky za rozsireni obzoru; ten typ noze jsem uz samozrejme videl, ale vubec jsem neznal historii.
marecenator Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2020 Áno, dá sa Toto je Millit..IMG_20200130_094052.jpgIMG_20200130_094056.jpg Tiez by som mal dotaz - existuje na sebenzu hlboky klip? Dakujem
marecenator Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2020 Cvak..cvak Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se