Gres Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Skoda ze to slo septandou, k tomuhle bych se taky pridal, pekna prace, ale chapu kdyz LE tak LE :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 dawe009 : skvělý fotky z terénu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 ZT Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Tak jsem se vrátil ze zdravotní rouškové procházky, tak se můžu ke kolegům připojit.Pěkný fotky, hlavně ta předposlední. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Dík. Za fotku mě asi ještě nikdy nikdo nepochválil Mám z něj fakt radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Pánové gratuluju, moc hezkej počin! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 Jelikož jsem si zapomněl zdejší povedenou limitku v práci, musím fotit alespoň druhý přírůstek Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 Tak jsem se vrátil ze zdravotní rouškové procházky, tak se můžu ke kolegům připojit. Díky hlavně Markovi a Vojtovi, myslím, že se to moc povedlo.krasne fotky zajimaveho kousku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 Pokud by někdo chtěl udělat levorukou limitku nějakého lethermana tak mě dejte rovnou vědět :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Ostrý test proběhl na jedničku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 kto Vam robil limitku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Uz se to tu psalo. Mydlinka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Mala udrzba pred sezonou Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. A jinak uz jsem tady ty vlny a akvizice taky nevydrzel a vcera objednal. Normalne jedu zaviraky, tenhle nahore je muj jediny fix blade, uz ho mam mozna 9-10 let. Nedavno jsem narazil na novinku od Cold Steel - SRK compact. Klasicke SRK mi vzdycky prislo velke, nova mensi verze se mi nejak trefila do vkusu. Az prijde tak dam foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Tak jsem si vyskládal na stůl těch pár svých kudliček, abych si řekl, co chci dál. Určitě tam chybí pořádnej pevnej nůž, už se koukám po něčem od TRC knives, pak Sebenza 31 jsem na čekačce..no a ještě jedno ZT by mě asi taky potěšilo..asi velkej sinkevich.. Ukažte taky Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Kurna Dave, znam te osobne, tvuj vkus je mi sakra blizkej prakticky ve vsem, ale kam budes proboha nosit pevnou kudlu?:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Tam kam všechny ty nože..do obejváku Ne vážně, cca 4 ročně jezdíme s chlapama na pánskou, do lesa, k ohni..a tam se to prostě hodí Btw. pokud si teď někdo vyskládává na stůl nože, nepijte u toho rum..málem jsem si teď ufiknul prst, krve jak z vola.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 :-)V klidu, s tim se nejezdi na plicni, ale na chiru, tam maj jeste par mist Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Sem si to utřel do trička a nalil si další Diplomatico Nejsme z cukru ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Ja bych to klidne i vyfotil, ale jsem linej to hledat. V gatich, v bundach, v autech, u klicu. Pak je samozrejme neco v supliku, ale asi celkem minimum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Tak já mám taky jeden Vinox v každý tašce, v autě, všude možně.. Stačí core sbírky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se