bandicoot Odesláno 21. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2020 Na jaro 21 mám objednaný dvoudenní indivindi workshop. Kéž bych se přiblížil ke kudle, jako vykoval Romanův kluk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 21. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2020 Cenu jsem se ani nedozvěděl, chce to přihlášení a když pises že nebude, tak určitě nebude. Jsem chudej chlap. Bandi, tak držím palce ať se zadari, ta kudla tady prezentovaná je parádní, kluk šikula. Já možná tak hřebík. Ne, spíš náhodně ohnutou skobu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 21. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2020 120$ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 21. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2020 Tak to jde. Krabice zatim nic, ale další dva kusy na cestě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 22. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2020 Kolegové, zapomněli jste na něco, co vám daj v každý lepší trafice. Paradní dřevěnou krabici od cigár. Mam jich asi deset. A super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 22. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2020 Tak dnes mi odeslali novou malou Sebenzu 31. Tak jsem zvědavý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZLOjasna Odesláno 22. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 22. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2020 Hledal jsem a marně nějakou hodinkovnici na nože, nožovnici, nebo jak to nazvat. Existuje něco takovýho?Já na to mám atomovej kufřík jako Sibiř na rolby :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 22. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2020 Pěkný, ale s tim na nabytku by mě paní vyhodila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 22. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2020 (upraveno) @Daemonultimate Pokud to nebudeš moc přenášet, co třeba něco ve stylu "hodinkovnice" od Deža? Nahoru můžeš posadit winder nebo normální hodinkovnici a design interiéru nijak neutrpí PS: Jinak si dovolím odkázat ještě na nástěnné řešení kolegy @Ivan Lelák (prostě skleněná vitrína přitisknutá na dýnko s molitanem, totéž doporučuje i můj dvorní nožíř), určené samozřejmě spíš pro výstavní artefakty než pro každodenní vyndávání a ňuchňání s vloženými fetiši Upraveno 22. srpna 2020 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 22. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2020 před 40 minutami, Radek124 napsal: @Daemonultimate Pokud to nebudeš ...@Ivan Lelák Díky, tohle je moc pěkný, už jsem to dřív nahodil k sobě do vlákna. Už jsem to vyřešil těma krabicema na cigara. Dobre se to vyjímá mezi wizourama a ostatním fetišem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 22. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2020 (upraveno) Ono to slovo "fetiš" vyznívá ironicky - ale upřímně, nůž kterej nemůžeš vzít do ruky je něco jako fotka artefaktu v cizí galerii, proto tomu nápadu s vitrínkou dodnes odolávám. Dost na tom že kromě unikátních kousků takhle do trezoru "pohřbívám" i své tikající poklady, aby doma zbytečně neprovokovaly... Upraveno 22. srpna 2020 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 23. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2020 před 12 hodinami, Waya03 napsal: Já na to mám atomovej kufřík jako Sibiř na rolby Co to máš za kufr ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 23. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2020 To já s nima teď blbnu docela dost. Střídám je ke stínování, zapojuju ruce i nohy. Jeden mám oblepenej kobercovkou a stínování s nim dokoncuju treba do zlatejch stránek. A to už jsem si myslel, že tohle trenovat už nikdy nebudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 23. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2020 Ačkoli nejsem skalním příznivcem Spiderca, tahle kudla se mi líbí a používám ji denně. Je fakt, že ji nosím v origo penálu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 23. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2020 Nějak nepobírám tu současnou vlnu karbonovejch střenek/příložek. Jako v automotive je to užití jasný, ale nožířství to podle mýho spíš degraduje. Teďka jsem jeden titan-CF pořídil, protože varianta v oboustranným titanu je vyprodaná beznadějně. Přitom výrobní náklady na obě varianty budou +/- stejný, spíš celokov lehce nižší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 23. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2020 Možná je to kvůli subjektivní odolnosti při nošení na klipu - stačí hodit do stejné kapsy klíče a na fajnovém titanu už přibývají viditelné šrámy, zatímco na plastiku/laminátu nejsou tolik vidět, takže to usery zbytečně neštve a kudlu nosí o to raději... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 23. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2020 Jako strojař vidím vždy strojně opracovaný kov nade vše. Rozhodně nad jakoukoli pryskyřici, lamino a podobná zvěrstva. Že by tady diktoval "hlas lidu" se mi nezdá už proto, že celo-titan verze je vyprodaná a stále poptávaná, zatímco CF se povaluje všude skladem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noro.svk Odesláno 23. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2020 Swindle CRKT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 23. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2020 Co to máš za kufr ? Prodávaj je v Bauhausu a třeba taky na apeno.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se