Honza.manta Odesláno 26. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2020 V 20. 10. 2020 v 12:06, cecil napsal: kershaw blur,není špatý a ještě made in usa..cena kolem 2t u Šulce a není špatný! Díky, nakonec jsem našel přesně ten, který chci. Teď jen jdu kontrolovat rozpočet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 Kizer Task Ki3490 MOD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 před 8 hodinami, Honza.manta napsal: Díky, nakonec jsem našel přesně ten, který chci. Ten ti doporucoval uz filtros, ne? Jinak pekna kudla, v ramci zadani dle myho super volba. A na pomery ZT nestoji az tak moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 (upraveno) Dneska jsem dělal dřevo. Pomocníci přihlíželi Upraveno 27. října 2020 uživatelem Piplík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 Na Maxu dávaj Poklad na Stříbrném jezeře a při bitce u totemu měl Shatterhand i indoš Puma White Hunter. Trochu fail, ale vzpomněl jsem si, jak jsem na tu kudlu za sociku nábožně koukal v tlustých katalozích Eduard Kettner a Frankonia Jagd, který dovezl známej z Bonnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2020 Ta kudla je super. Jen jsem tak namatkou koukal a stare jsou jeste za vetsi cenu, nez se da poridit nova Taky jsem jako decko na ty noze zbozne koukal. Vypada to jako dost velkej nuz, ale v Lexovych rukach to je jak kdyz ja mam rybicku Btw. nevis, s cim zapasil Fred s Kornelem po utoku na Butlerovu farmu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2020 Je fakt dobrej a co mě překvapuje, že i nositelnej. Dokonce s ním vypadám nenápadnějc než Xenomorfus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 V 25. 10. 2020 v 15:25, Xenomorfus napsal: Od patku do nedele se udolim reky Moravice, pobliz Vikstejna, Blackhillu a okoli pohyboval loupeznik... Mel nuz, budte radi, ze jste ho nepotkali! Jestli sneseš militantní doprovod, tak by jsme se mohli někdy v lese potkat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 tajgry maskáče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M109 Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 před 1 hodinou, Honza.manta napsal: Jestli sneseš militantní doprovod, tak by jsme se mohli někdy v lese potkat. Ha, "tankistický" postroj, paráda, som už roky nevidel , aj keď vpredu by mali byť kapsy na zásobníky... Vas dvoch spolu stretnúť v lese... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 před 5 minutami, M109 napsal: Ha, "tankistický" postroj, paráda, som už roky nevidel , aj keď vpredu by mali byť kapsy na zásobníky... Vas dvoch spolu stretnúť v lese... Vietnam, pěchotní výstroj. Jaký tankista? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 Super vohoz, dá se koupit v 7XL ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 před 2 minutami, Honza.manta napsal: Vietnam, pěchotní výstroj. Jaký tankista? Vietnamský tankista přece... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 před 3 minutami, Honza.manta napsal: Vietnam, pěchotní výstroj. Jaký tankista? Na tebe by stačilo 3XL. Ale to se shání fakt dost špatně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M109 Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 před 1 minutou, Honza.manta napsal: Vietnam, pěchotní výstroj. Jaký tankista? :)) tak tam kde som pôsobil ja, a v čase kde som pôsobil, pechota mala iný výstroj, toto bolo historicky tradované u tankistov (umožňovalo to jednoduchší pohyb). Ale vtedy to mali už iba strážne jednotky. ešte aj my (poloťažké jednotky) sme mali pechotný výstroj. Vietnam si nepamätám Ale je to super... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 Tak už mi dorazil nový mazel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 To máš i místo lopatky na zákopy i sníh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 před 58 minutami, bandicoot napsal: To máš i místo lopatky na zákopy i sníh. Ve skutečnosti je ještě ošklivější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 našel jsem v inzerci jeden vzácný nožík, je to opravdu taková starožitnost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 Když už tu padlo slovo tankista: https://www.mikov.cz/z35418-nuz-taurus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se