patrizzio Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Ak budeš potrebovať mám na MATa mailovú adresu. Na SZ neodpovedá. před 10 minutami, Dantechno napsal: @chloupek @patrizzio - diky kouknu na nej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Je to nůž od MATa s pojistkou MATAX s odjištěním na hřbetu, velikost čepele obvykle cca kolem 9 cm, ocel obvykle RWL-34, nejen v českém horizontu jedny z nejprecizněji udělaných nožů, co jsem kdy potkal, určitě stojí za to podívat se na jeho vlákno na knife toto je spravny modell?cena cca.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 před 28 minutami, Dantechno napsal: @chloupek @patrizzio - diky kouknu na nej @fijo - uz si tam neco zkousim nakonfigurovat Ty vole hlavně vopatrně s těma konfiguracema Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chloupek Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 to je úplně jiný žák z jiné třídy matovy nože poznáš podle značky - taková stylizovaná kachnička, ve skutečnosti labuť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrizzio Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Áno mala by to byť labuť Volá sa Martin Hlinák alias MAT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Co říkáte na tohle? Je to od (rodinného) kamaráda 18 let. Jeden z jeho prvních počinů. Chtěl nějakou konstruktivní kritiku, ale na to já se necítím jsem jen prostý uživatel a spíš na ty zavírací nože. Ocel z nějakého starého kotouče z cirkulárky. Nějaké podněty ke zlepšení do budoucna? Je mladý a chce něco dělat, tak mu to nechci moc otrávit, spíš předat sprostředkovanou dobrou radu. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chloupek Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 (upraveno) 18 let a jeden z prvních nožů? Co by chtěl slyšet? lepší povrchové zpracování je detail, to přijde samo, finální fotka není moc vidět, ale výbrus a nabroušení přijde s praxí ... dobrá práce, řekl bych (nenašel jsem dostatečně intenzivní ksichtík), hlavně ať ho to baví dál, ať se podívá na knife a jestli má už nožů víc, ať si rovnou založí vlastní vlákno v galerii nožířů Upraveno 29. prosince 2020 uživatelem chloupek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Díky mistře. Já mu to vychválil, ale upřímně já tomu moc nerozumím. Rád bych mu nějak pomohl, tak jsem aspoň přislíbil, že mu seženu materiál a sháním nějakou brusku (nějaký tip?).Bydlí s rodiči v garsonce a tohle dělá ve sklepě, má to jako takový úťek z reality. O knife jsem mu taky říkal, ale on je raději na rybách nebo v tom sklepě. Dokážu se vcítit do jeho kůže, taky jsem byl v jeho věku raději všude jinde než rodiče, ale já měl výhodu, že jsme nežili všichni na pár metrech čtverečních. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 před 1 hodinou, chloupek napsal: to je úplně jiný žák z jiné třídy matovy nože poznáš podle značky - taková stylizovaná kachnička, ve skutečnosti labuť Podle loga na čepeli a pojistky (-: Mates od Mata (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chloupek Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 @piplík - pro mě je třeba Mates IX dokonalý a v tomhle provedení už vůbec @shewcza - konkrétně třeba mat začínal a vlastně i dlouho pokračoval doma na balkóně ... na knife potká lidi, kteří s tím mají roky a tuny zkušeností a rádi dobře poradí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Řeknu mu to, díky moc ještě jednou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Kde se ty nože od Mata dají pořídit, má nějaký web? Jak jsou na tom cenově? Vypadají dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chloupek Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Stránky myslím Martin nemá, je na FB ( já tam nelezu, takže tam se neorientuju), ale má vlákno na knife (galerie nožířů - MAT). Cena velmi rozumná, nejjednodušší cesta je registrace na knife a mail (nebo to FB) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrizzio Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Podle loga na čepeli a pojistky (-: Mates od Mata (-: Áno toto je mates IX od MATa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrizzio Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Základná verzia, ktorú mám stála 6 600 CZK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrizzio Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Základná verzia, ktorú mám stála 6 600 CZK Je to mates VII Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 (upraveno) Pánové simvás, jak (jestli vůbec:)) se řeší todleto? Po dlouhý době jsem doma našel tendle nůž a občas bych ho ponosil, ale rozčiluje mě jedna věc - framelock prostě necvakne dost "hluboko" do tý západky v čepeli, tudíž se čepel viklá. Před nějakou dobou jsem to rozebral, zkoušel různě tlačit/bušit na ten framelock, aby se trochu jakoby ohnul, nic. Vyleštil jsem tu plošku na čepeli, že by tam jako ten framelock líp sklouznul, nic. Rád to dám nějakýmu nožíři, ale co by s tim tak udělal..? Upraveno 29. prosince 2020 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Viklá se nahoru dolu nebo do boku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Nedávno měl na knajfu v inzerci tento kousek. Měl jsem cukání, ale už jsem letos utratil spoustu peněz za ptákoviny, tak ho nakonec asi koupil někdo jiný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 před 3 minutami, filltos napsal: Viklá se nahoru dolu nebo do boku? Nahoru dolu prave, jinak bych proste utahl sroubky:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se