dawe009 Odesláno 4. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 před 1 hodinou, mAra_ napsal: Kluci, dva dny jsem tu nebyl (navstevy) tak jen update k situaci s mym kuchynakem. Novy je objednany. Stary zkusim nejak zachranit. Mydlinka se nabidl, ze zkusi sehnat nekoho kdo by ho dal znova dopucu. A i Feltharg se nabidl s pomoci, diky tedy obema. Dam se pak vedet, jak to dopadlo. Hlavně ukaž, co sis koupil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 4. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 před 11 minutami, dawe009 napsal: Hlavně ukaž, co sis koupil. Tohle: https://japanesechefsknife.com/products/shiki-special-collection-r-2-nickel-damascus-santoku-180mm-7-inch-walnut-burl-wood-handle Jakoze na chvili s tim vydrzim, nez zas nekdo pojede do Japonska (tak delam v Toyote, tak se jezdi docela casto, ze). Akorat ted kvuli viru nikdo nepojede a Japonsko mewzi svatkama zase zavrelo hranice - Nejdriv to realne vypada na konec roku - tak at mam doma s cim rezat, na tu chvili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 4. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 No nevím, jestli bych si vzal kuchyňák v damašku, ale vypadá parádně teda Díkes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 4. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 Damašek je v kuchyni cajk. Mám teda sociální verze VG-10, ale dobře se mi brousí (používám keramický spyderco), po přetáhnutí holí a nechytají lišku jak uhlíkovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohrenstein Odesláno 4. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 Chlapi ta R2 je boží ocel, je to tvrdý, nerez práškovka a jde to krásně do jedovata. Mám to na kapesních Fallknivenech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvecer Odesláno 4. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 Black Titanium Deep Pocket Clip na ZT0450 z Etsy ... https://www.etsy.com/listing/694662662/black-titanium-deep-pocket-clip-made-for Objednáno a zaplaceno 24.9.2020 a doručeno dnes Jestli je to titan prd poznám, ale vypadá to dobře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 4. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 Jestli to není magnetický, tak by to titan moh bejt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 4. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 ... a dural nebo nektera nerez magneticky taky nejsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 4. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 Chlapi, cim mazete cepy zaviraku, ktery pouzivate i na potraviny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 4. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 Bud vazelina Shimano DuraAce nebo Nano Oil (ten mam ridsi a hustsi) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mate Odesláno 4. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 Asi sem tvrďák, ale mám doma olej do motorky, takže já 10W30 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 4. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 Tak motorakem to asi jde taky. Napadl me silikonovej olej, ale to vyschne a je z toho prd. Pak tu mam nejaky mazani na cykloretez s teflonem nebo co, ale to bych nerad pojidal proto se ptam cim mazat, aby se to mohlo potkat i s potravinou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mate Odesláno 4. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 Pánové.... teflonové podložky se doslova jen lehce potřou. Takže kontaminace jídla.. asi vážně nehrozí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 4. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 Tak ja myslim, ze zadny olej nebude moc chtnat proto pouzivam nejvice tu vazelinu, ktera se drzi jenom tam kde ji aplikuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 4. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 Pepino, jestli ten zavírák v oné "potravině" nekáčkáš/nevyvařuješ, je u běžných olejů (na jízdní kola, šicí stroje atd.) celkem jedno co vezmeš. S motorovýma olejema už bych byl opatrnější, u některých se dá narazit i na pěkně hnusné mazivostní přísady - ale i tak bys toho musel dobrovolně olíznout slušnou kaňku, aby ses z toho aspoň podělal (jinak stačí použít ubrousek a co proteče utřít). V případě silikonových sprejů "proti skřípání klik" se obloukem vyhni kudlám s IKBS, tyhle lepkavé sajrajty na kuličky fungují spíš jako lepidlo než jako mazivo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 4. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 Já mám https://www.kniland.cz/pouzdra-a-prislusenstvi/victorinox-olej-na-mechanismy-nozu-4-3301/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 4. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 Ok. moc Vam panove dekuji z rady. Pekny vecer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 (upraveno) před 15 hodinami, Pepino777 napsal: Chlapi, cim mazete cepy zaviraku, ktery pouzivate i na potraviny? zkus ballistol - funguje na zbraně (hlavně, mechanismy, ale i dřevěné pažby a kožené řemeny) i na nože, je zdravotně nezávadný a rozložitelný. Případně verzi H1 - ten je přímo pro potravinářský průmysl (ten ale osobně nepoužívám). Upraveno 5. ledna 2021 uživatelem morepower Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 před 11 minutami, morepower napsal: zkus ballistol - funguje na zbraně (hlavně, mechanismy, ale i dřevěné pažby a kožené řemeny) i na nože, je zdravotně nezávadný a rozložitelný. Případně verzi H1 - ten je přímo pro potravinářský průmysl (ten ale osobně nepoužívám). Tak jsem se začet do návodu a zaujala mě tahle věta: "BALLISTOL čistí, ošetřuje, chrání a KONZERVUJE jak lovecké a sportovní zbraně, tak i služební zbraně všeho druhu. Usazeniny olova, mědi a červené mosazi v hlavni se chemicky rozpustí a zbraň opět získá původní přesnost." pokud budou na kudle použity fosforbronzové podložky tak to asi moc ideální mazivo nebude? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 Používáme to na břitvy,s těmi podložkami zkušenosti nemám,zeptám se Mistra od břitev,co si o tom myslí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se