dawe009 Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 (upraveno) Aha..to pak dává smysl. Jen nevím, co je to “prohlášení k obchodní faktuře”. To tam k tomu přidá šikmej a jde to free jo? No..asi to zkusím, co to udělá. Měl jsem narozeniny a nic jsem si nekoupil, to by se mělo napravit. Upraveno 8. ledna 2021 uživatelem dawe009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 Platí to i na hodinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 Mám z toho pocit, že se to netýká prodeje zboží koncovemu zakaznikovi/spotřebiteli. Možná se pletu, ale spíš ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 (upraveno) Dawe009: bral sem z tama jednotlivě loni dvě Mcusty, jedna ~ 5000,- Kč, dodání cca týden Bylo tam u obou takový lejstro, hodnota 10 babek a že to je kuchyňský nůž... Doporučuju. Upraveno 8. ledna 2021 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 @Liondíky, tohle jsem chtěl slyšet..paráda, jdu vybírat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 (upraveno) Tak objednáno a jsem zvědavej.. Platba Apple Pay, easy, zatím to vypadá fajn. Upraveno 8. ledna 2021 uživatelem dawe009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 @dawe009 cos objednals? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 před 5 minutami, fijo napsal: @dawe009 cos objednals? držel jsem se při zemi a zkusil jsem zatím tohle: https://japanesechefsknife.com/collections/for-professionals/products/jck-original-kagayaki-r-2-clad-series-kgr2-3-gyuto-210mm-8-2-inch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 Z Japonska by se nemělo platit clo, ale DPH ano. No jdu kouknout na ten web, máte mě na svědomí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 U těch McCust třeba na celnici opravdu uvěřili, že se těma ďůlkama jde jenom o bezcennej otlučenej kuchyňskej křáp ze sekáče - tož to tady moc nerozmazávejme, myslím že minimálně jeden financ už sem pravidelně chodí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 Dneska bylo hezky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 Dneska bylo hezky Moje prvotní reakce - proč je tady sakra fotka dilda na sněhu?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 Podla mojich skusenosti to na hodinky neplati. A triky s darom, malou cenou, nahradnymi dielmi apod colnikov len zbytocne rozdrazdia a oni ti tam daju podozrenie na fejk a budes ich musiet presviedcat co to presne je kde sa to vzalo a kolko to presne stalo, apod... skusenost viacnasobna s hodinkami z ebay do 500 usd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chloupek Odesláno 10. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 10. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2021 @chloupek To je ten hezký lockback od WithArmour, nepletu-li se? Jaké jsou Tvé dojmy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chloupek Odesláno 10. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2021 (upraveno) @walter10 to jsi hvězda, žes ho poznal . V průběhu dnešku budu dávat na vlákno čínských nožů na knife nějaké fotky a řeči. Ve zkratce - už po vyjmutí z krabice byl přímo použitelný, hladký chod, bez náznaku jakékoliv vůle a velmi dobře továrně naproušený, i když fazeta nebyla úplně souměrná. Příjemně mě překvapilo precizní zpracování, backlock se lehce odjišťuje, při otevření cvakne a čepel se sama jemně zaklapne cca 3 cm od střenky. Příjemně a jistě se drží i při tlouštce střenek cca 8,7 mm. Čepel D2 s 61 HRC. Ten můj už není v původním stavu, nemám rád ty různé sajrajty na čepelích a tady byl obzvlášť odolný. Takže můj kamarád čepel očistil a vyleštil do zrcadla a při té příležitosti vyměnil origo extra mrňavé podložky na větší teflonové. Střenky by měly být titaniové, ale neuvádí se kvalita, na omak něco mezi peelingovou sebenzou a klouzavým code4. V této velikosti moc obouručních nožů není, kdyby mi nevadila čepel, nemusel bych na něj sáhnout. Celkový dojem - velmi dobrý velký a bytelný pracovní/EDC nůž, navíc za směšnou cenu . Upraveno 10. ledna 2021 uživatelem chloupek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 10. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2021 Díky za reakci! Ten design mně zůstal v oku, líbil se mi na první pohled. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 10. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2021 před 36 minutami, chloupek napsal: @walter10 to jsi hvězda, žes ho poznal . V průběhu dnešku budu dávat na vlákno čínských nožů na knife nějaké fotky a řeči. Ve zkratce - už po vyjmutí z krabice byl přímo použitelný, hladký chod, bez náznaku jakékoliv vůle a velmi dobře továrně naproušený, i když fazeta nebyla úplně souměrná. Příjemně mě překvapilo precizní zpracování, backlock se lehce odjišťuje, při otevření cvakne a čepel se sama jemně zaklapne cca 3 cm od střenky. Příjemně a jistě se drží i při tlouštce střenek cca 8,7 mm. Čepel D2 s 61 HRC. Ten můj už není v původním stavu, nemám rád ty různé sajrajty na čepelích a tady byl obzvlášť odolný. Takže můj kamarád čepel očistil a vyleštil do zrcadla a při té příležitosti vyměnil origo extra mrňavé podložky na větší teflonové. Střenky by měly být titaniové, ale neuvádí se kvalita, na omak něco mezi peelingovou sebenzou a klouzavým code4. V této velikosti moc obouručních nožů není, kdyby mi nevadila čepel, nemusel bych na něj sáhnout. Celkový dojem - velmi dobrý velký a bytelný pracovní/EDC nůž, navíc za směšnou cenu . Vypadá dost dobře,ta čepel byla broušená ? /v originále/. Abych se pravdu přiznal mám raději stopy nástroje /brus/ na čepeli ,ty lesklé, jak psovy kulky u mě nějak nebodují Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 10. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2021 V originále není čepel lesklá, ale matná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 10. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2021 Ono z toho obrázku / nenazývám to záměrně fotka/ je poznat úplné prd /s prominutím/. Ale jinak se mi ten nůž líbí dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se