Traveller Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 Taky pěkný kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin12345 Odesláno 5. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2021 (upraveno) Tak sem si udělal radost, jedna Čína do fora Upraveno 5. února 2021 uživatelem Martin12345 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mate Odesláno 5. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2021 tahle značka je top. Mám taky jednu potvoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ten blbej Odesláno 5. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2021 Krásný to tu máte. Mě zas uhranul tajdlentenc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 5. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2021 Nový žirafák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 15. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2021 Je fakt dobrej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 15. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2021 V 5. 2. 2021 v 16:50, Piplík napsal: Nový žirafák Luxusní,Malý Šéf umí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Odesláno 15. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2021 před 44 minutami, Wanderer napsal: Je fakt dobrej. Tohle že je nůž..?:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chloupek Odesláno 15. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2021 @wanderer Takhle se prodává? Jak je nabroušený? Je to asi ne moc praktický, ale já mám zrcadla rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 15. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2021 Mě přišel outback ostrej jako břitva a lesklej jak psí kulky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 16. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2021 Jojo, nabroušenej, naleštěnej a dá se to udržet i při používání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chloupek Odesláno 16. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2021 díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin12345 Odesláno 16. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2021 před 16 hodinami, Wanderer napsal: Je fakt dobrej. Parádní kudlička i foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Odesláno 16. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2021 Mě by se moc líbil Bark River teddy II, škoda že už se nedělá. Ty velké bowie se mi poslední dobou moc líbí, včetně tady toho outbacka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stevicek Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 Neznáte nějakého dobrého nožíře v rámci ČR (ideálně Morava, ale není to podmínka) kdo by poskytoval kurzy výroby nožů? Kamarád se začal bavit domácí výrobou nožů, tak bych mu chtěl dát ke kulatinám kurz u někoho opravdu dobrýho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 Myslím, že na kurzu byl @bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 @Stevicek @Motyzatím nebyl, jdu za měsíc. Čekačky jsou drsný, letos full, příští rok skoro full. Sám jsem to bookoval loni v půlce roku... https://www.sharpknives.cz/ Asi je borec dobrej, když má tak plno... Ale možná se dá indivindi domluvit s některým z nožířů z knifu, byť to třeba nebude úplně organizované a strukturované. Tady tuším, že borec už asi nováčky vést umí a má v tom řád... Podám podrobný report, kolik jsem si uříz prstů, rozmlátil palců a jaký klump jsem vyrobil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 před 46 minutami, bandicoot napsal: ......Podám podrobný report, kolik jsem si uříz prstů, rozmlátil palců a jaký klump jsem vyrobil. Tak hlavne aby s tim sla alespon votevrit veprovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 před 42 minutami, Murphy97 napsal: Tak hlavne aby s tim sla alespon votevrit veprovka Tak co ty víš, třeba budu mít ambici vyrobit nějaký zombieknife Ale zatím mám v hlavě středně velkýho Nessmuka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stevicek Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 před 2 hodinami, bandicoot napsal: @Stevicek @Motyzatím nebyl, jdu za měsíc. Čekačky jsou drsný, letos full, příští rok skoro full. Sám jsem to bookoval loni v půlce roku... https://www.sharpknives.cz/ Asi je borec dobrej, když má tak plno... Ale možná se dá indivindi domluvit s některým z nožířů z knifu, byť to třeba nebude úplně organizované a strukturované. Tady tuším, že borec už asi nováčky vést umí a má v tom řád... Podám podrobný report, kolik jsem si uříz prstů, rozmlátil palců a jaký klump jsem vyrobil. To vypadá fakt dobře ale tve termín na rok 2022? To z nás covid udělá národ kovářů? Myslel jsem si, že takový kurz bude dost okrajová záležitost pro pár lidí. Chyby lávky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se