Občan Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 Dnes prisla 50 rocna klasika v modifikacii s klipom a ocelou N690,aj ked no tie detaily masovej produkcie,ale pekna hracka,spokojnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Půlka Šumavy Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 (upraveno) Koupil jsem si loni Camarguais desítku s rukojetí z jalovce. Od tý doby s ním chodím spát https://www.lecouteaucamarguais.com/p_couteaux_forge.html Upraveno 12. dubna 2021 uživatelem Půlka Šumavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 Nevim kdo sem pár stránek (a už to nemůžu najít) sem dával super malou nějakou mccustu.... Že ji má objednanou. Mohl bych ji vidět? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 (upraveno) Tuto?:) Pamatam, modre strenky tusim. Nebol to pebe? Upraveno 12. dubna 2021 uživatelem Harwey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 Možná[mention=20025]Moty[/mention] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 Jo, moty, to je ono Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 Tak ten je paradni, ja chtel jeden cas Boker Rhino, ale nakonec jsem ho nevzal, protoze uz mam podobnej od Zelvaka, ale tahle Mcusta je fakt paradni a hlavne je to zavirak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2021 Ja mam radsi tuhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2021 Tak už jsem se s Motym domluvil a dostane nové bydlení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2021 Tak sem hledal jestli není něco nového u Mcusty a našel sem fejky na Aliexpresu... I když tu modrou bych bral... Ale i vytěžit střenky z toho fejku mi přijde blbý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2021 Moji prckove, jsem verny znacce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2021 Neválí se někomu doma ruike p801? Docela se mě to líbí. (foto z netu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2021 V 13. 4. 2021 v 13:33, Lion napsal: Tak sem hledal jestli není něco nového u Mcusty a našel sem fejky na Aliexpresu... I když tu modrou bych bral... Ale i vytěžit střenky z toho fejku mi přijde blbý a hlavně si buď jistý, že to pasovat rozhodně nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2021 Tydlety kopirky me vzdycky hrozne rozesmutni. Ze to ma nekdo fakt za potrebi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2021 To máš jak s hodinkama, vždy se najde kupec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Přiznávám, velikost mě překvapila nutno říct, že příjemně. díky @Moty... U mě se bude mít jak v bavlnce, než ho ztratím jako tu předchozí mcustu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Nic ve zlém, ale přijde mi to tak na ořezáni tužky.Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Sak ja si to poridil jako prcka do kapsy, kdyz jdu na houby... A to mi prijde akorat... Zadna self-defence me pri porizovani teda neprisla na mysl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Tak houby me teda nenapadly, to jo Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 před 57 minutami, mAra_ napsal: Sak ja si to poridil jako prcka do kapsy, kdyz jdu na houby... A to mi prijde akorat... Zadna self-defence me pri porizovani teda neprisla na mysl Když na houby tak max. na lišky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se