cecil Odesláno 3. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2022 V 1. 6. 2022 v 20:36, feltharg napsal: Nesnáším to tady . No jsem zvedavej kdy dorazí… tanto čepel nebo "klasickou"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 3. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2022 V 1. 6. 2022 v 17:32, cecil napsal: Žrejme bude, už podle recenzí. Měl jsem tento CRKT a podobný Böker. Samior z Ali je o třídu výše, co se zpracování a oceli týká. Pořad s nim flipuji jde to opravdu nádherně a řezivost je fantastická. Od Böker jsem míval Kwaiken, to byla boží a návyková čepel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 3. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2022 před 2 hodinami, Zlý Jabko napsal: Od Böker jsem míval Kwaiken, to byla boží a návyková čepel... Pravda Kwakien se hodně povedl.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 6. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2022 Poslední dobou jsem hodně orientovaný na americkou produkci. Nový “Hindoš” je fakt skvělý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 6. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2022 před 12 minutami, Piplík napsal: Poslední dobou jsem hodně orientovaný na americkou produkci. Nový “Hindoš” je fakt skvělý Nadhernej, Hinderery sou super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 7. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2022 před 14 hodinami, zceyee napsal: Nadhernej, Hinderery sou super! Od téhle značky nemám ani jeden, ale jako moc se mi líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 7. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2022 Me jeste laka Koenig, ale je problem sehnat novej. Ten Hinderer se jeste da, tak moc nevahej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 7. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2022 před 2 hodinami, zceyee napsal: Me jeste laka Koenig, ale je problem sehnat novej. když jseš ochotnej za to zaplatit? https://www.viennacutlery.com/de/messer/824-koenig-arius-pattern-standard-ar1004-gen4-flipper.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H.Z. Odesláno 7. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2022 Přidám jednu fotečku aktuálního nože v kapse, alespoň tu bude trochu změna a nějaký "normální" nůž... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 8. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2022 Kousek kovářské práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 8. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2022 V 7. 6. 2022 v 14:38, obrbobr napsal: když jseš ochotnej za to zaplatit? https://www.viennacutlery.com/de/messer/824-koenig-arius-pattern-standard-ar1004-gen4-flipper.html Prave se mi nechce davat litr za tenhle nudnej, vim ze umi i ty zajimavejsi strenky, tyhle nudny staly pod 8 kil tusim, tak to slo zase nahoru asi, hmm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 9. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2022 před 15 hodinami, zceyee napsal: Prave se mi nechce davat litr za tenhle nudnej, vim ze umi i ty zajimavejsi strenky, tyhle nudny staly pod 8 kil tusim, tak to slo zase nahoru asi, hmm. ale vždyť tam maj i karbonovou verzi https://www.viennacutlery.com/de/messer/821-koenig-arius-sprint-carbon-fiber-gen4.html, no nekup to ... Mě tenhle nůž připadá tvarem nudný, ale asi bude super, protože když se někde objeví v inzerci, je prakticky okamžitě pryč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 9. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2022 Jedná smutná story s dobrým koncem . Asi před třemi týdny mi nešťastně vypadl z kapsy můj milovaný Mates IX přímo pod kola autobusu. Odnesly to hlavne střenky a klip, ale bál jsem se i o nůž jako takový. Poslal jsem ho na servis k @Mate a včera se mi vrátil zpět. Dostal nové střenky a celkovou lázeň, nový nůž… Tímto bych rád Martinovi veřejně poděkoval . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 16. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2022 Sebenza 31 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 16. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2022 Moooc hezky kombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 16. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2022 před 4 minutami, Murphy97 napsal: Moooc hezky kombo Díky Taky jsem se na ni načekal ... chvíli to dokonce vypadalo, že Chris Reeve v Evropě končí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMac Odesláno 16. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2022 Jak to? O tom jsem neslysel. Je pravda, ze mujnuz.cz jich moc nema a spis se to stale zhorsuje, ale lamnia jich ma zalistovanych dost (skladova dostupnost samozrejme vec jina). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 16. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2022 před 16 minutami, McMac napsal: Jak to? O tom jsem neslysel. Je pravda, ze mujnuz.cz jich moc nema a spis se to stale zhorsuje, ale lamnia jich ma zalistovanych dost (skladova dostupnost samozrejme vec jina). Četl jsem to na nějakým zahraničním fóru, ale jak to je, či bylo, netuším. Tuto konkrétní variantu jsem sledoval dlouho právě na Lamnii, pořád nic a pak pár kusů, vyprodané obratem. Každopádně v kombinaci s Umnumzaanem ideální dvojka do nepohody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 16. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2022 Nadhera! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 16. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2022 Poradny ZT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se