filltos Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 Při 100 stupních bych řek, že ještě ne, ale můžu se mýlit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phweb Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 před 3 hodinami, filltos napsal: Při 100 stupních bych řek, že ještě ne, ale můžu se mýlit. Mrkni na popousteci graf... Uz pri sto stupnich mas po zakaleni 1HRC dole. Vseobecne zadna vetsi teplota nozum nesvedci. Je to i jeden z duvodu, proc by nemely prijit treba do mycky, krome agresivnich cisticich prostredku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 @filltos to je Grouch knives, nebo od koho to je neck knife? Peknej kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 Nn, Krava Knives Ukraine. Teď přejmenovaný na Kravacut. kravacut.com https://m.facebook.com/kravacut/ Model Zerno, který už tam nevidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 1. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2023 V 31. 12. 2022 v 11:32, phweb napsal: @prizakdocela dobre na to funguje ocelova vlna v kombinaci s olejem. Ale uplne to neodstranis, tedy pokud bys to cele znova neprelestil, coz v domacich podminkach nejde uplne snadno. Zustane tam tmava tecka. Kdybys to chtel naleptat, tak koupit chlorid na leptani plosnych spoju a ponorit to do nej. Ma to udelanou rukojet a pripadne z ceho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phweb Odesláno 1. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2023 Ber to bez zaruky, ale te g10 na rucce by nemel chlorid na leptani plosnych spoju nic moc udelat. Je to v podstate sklolaminat a ten se pouziva i na podklad plosnych spoju. Takze teoreticky by to mohlo jit do chloridu cele a oleptat to vsechny plochy cepele. Normalne se to dela jen s cepeli bez strenek, ale oddelavat se ti je asi nechce. Nemam to vyzkousene a nemuzu zarucit, ze se strenky nejak neponici. Pripadne je opatrne natrit nejakym ochrannym lakem. Kdyz naleptas jen cast cepele, bude to vypadat blbe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 1. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2023 před 29 minutami, phweb napsal: Ber to bez zaruky, ale te g10 na rucce by nemel chlorid na leptani plosnych spoju nic moc udelat. Je to v podstate sklolaminat a ten se pouziva i na podklad plosnych spoju. Takze teoreticky by to mohlo jit do chloridu cele a oleptat to vsechny plochy cepele. Normalne se to dela jen s cepeli bez strenek, ale oddelavat se ti je asi nechce. Nemam to vyzkousene a nemuzu zarucit, ze se strenky nejak neponici. Pripadne je opatrne natrit nejakym ochrannym lakem. Kdyz naleptas jen cast cepele, bude to vypadat blbe. Moc děkuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 V 1. 1. 2023 v 0:52, filltos napsal: Nn, Krava Knives Ukraine. Teď přejmenovaný na Kravacut. kravacut.com https://m.facebook.com/kravacut/ Model Zerno, který už tam nevidím. díky za odkazy, pěkný, co jsem letmo koukal, tak všechno "sold out" ale ukládám si pro budoucí potřeby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 Není zač. Já nevím, jak teďka stíhá, vím, že teď dělal něco většího pro ukrajinský vojáky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 Tak jsem si udělal vánoční radost. Vím, že je to úplně k ho..., ale mně se líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 já jsem o vánocích uklízel a dělal údržbu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marnejeto Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 V 3. 1. 2023 v 6:25, gunman napsal: já jsem o vánocích uklízel a dělal údržbu To je všechno od Blacka? Pěkná sada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 Dneska se mi vrátil můj mazlík z Japonska. Byl na ozdravné kůře: nabrousit přeleštit. Tak se zase podíval k nejlepšímu nožíři (kuchyňských nožů) v Kyoto. Aritsugu San odvedl dobrou práci Ale prý to mají v rodině od roku 1560... http://aritsugu.co.jp/ Už ho mám snad 13 let l, a v Japonsku byl teď potřetí. Ten ještě nadělá parády... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 Já tedy nevím,ale to ostří se mi zdá nějak "doprzněné" . Někdo se na něm nepěkně vyřádil..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 Ten samý pán, co ten nůž koval a vyrobil... Ono to jen vypadá pod zářivkou divně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 Spodní, funkční linie broušení vypadá stejnoměrná a v pohodě. Proč to je dojebané nad tím, těžko říct, třeba je to jen blbá fotka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 (upraveno) Není to jen, že to je sendvič a tamto je ten přechod? Upraveno 6. ledna 2023 uživatelem filltos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 Kluci, nechtěl jsem tu fakt rozvinout debatu na téma umí mistr z Japonska, který patří do rodiny co dělá nože už víc jak 500 let, nabrousit nůž který sám vyrobil? Btw. Dělá to víc než padesát let (je mu snad 80+, či kolik)... Jen jsem se chtěl jen pochlubit. Fotím jak prase, tak to holt tak berte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 7. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2023 Chtěl jsem velkej stříbrnej, aby ladil k silničce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phweb Odesláno 7. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2023 Hele Victorinox zacal kopirovat Spyderco. Vtipne je, ze ve Svycarsku je takovy nuz zakazane i jen vlastnit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se