Přejít na obsah

Nože

Doporučené příspěvky

před 4 hodinami, cali napsal:

K tomu by se měl vyjádřit @mydlinkaTM

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale no tak, tie noze funguju a nejaky "vehlas" rozhodne maju (hralo to dokonca v bondovke). Ked to niekomu das, tak je to znamka toho, ze si na nom neusetril, ale zas bez toho aby si musel pol roka cakat v poradniku u noziara.

Ano za tie peniaze by sa dali predatory robit aj uplne inak(lepsie), toho je plne knife.cz a aj ja som sa tam v tomto duchu neraz vyjadroval. Ale stale to nic nemeni na tom, ze rolu styloveho tazitka pre panov do suplika plnia viac nez dobre a je to najlepsie co tu doma tovarenskeho mame. Mozes mu nieco objednat u Reeva a bude to za tie peniaze uzitne aj investicne urcite lepsi nozik, ale zas uz nebude cesky.

Ide o to ze nech mu das v tomto zmysle cokolvek, bude mu to na 99,9% aj tak k nicomu, pokial sa o noze nezaujima a pokial ano tak uz to pravdepodobne davno ma. Ceskym nozom darovanym v Cechach cudzincovi sa podla mna neda proste nic pokazit. Zatial co napriklad to stiletto by ho mohlo v najhorsim aj urazit (Je to Talian takze mu dame mafiansky vystrelovak!)

Odkaz ke komentáři

Souhlas, mám to stejně - a (stejný) Shootout v podstatě trvale v kapse džín, za kluzkej asymetrickej Microtech bych rozhodně neměnil. V reálu a na omak BM působí mnohem líp než na fotkách, notabene tahle původní antracitová verze s robíječem (a ne s přitroublým "očkem" + buzna barvičkama) B)

Odkaz ke komentáři

Dal jsem na tvoje doporučení, a první dojmy jsou parádní. Skoro mě sere, že nosim furt toho Lathermana, že dvě kudly sou zbytečný, ale asi ho budu muset ponosit. :default_smile: Ty barvy bych vyloženě nehejtil, každej asi nemusí mít tmavou ručku, ale to očko místo toho rozbíječe u těch nových modelů doteď nechápu... 

Odkaz ke komentáři

Náhodou, s Leathermanem v džínách je placatý lehoučký Benchmade "plně kompatibilní" - v malé kapsičce Juice a v normální na klipu Shootout :speak_cool:

@Daemonultimate Nosívat víc kvádro, míval bych v něm dál (hned vedle pera) zaparkovaný malý Dirac, to byla taky taková "taktická tužka". Ale s tím co dělám je pro mě Shootout "trefa do černého" a s LM nebo švýcaráčkem se skvěle doplňuje - takže ještě jednou děkuju žes mi ho pustil B)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...