vzduch Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna Knife mi rozšířilo obzory, stejně jako toto fórum. Děkuji
Frantik Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna (upraveno) Anebo tady muzeme pro nožaře udelat nejaky "azyl". Jako treba nejakou vyhradni sekci nebo vicero vlaken, anebo specialni inzertni sekci jenom pro noze. Ja jsem na Knifu od 2010 a vsechno o nozich jsem se naucil tam. A taky jich tam mraky koupil. Spolu s hodinkama je to pro me TOP tema. Tak jen takovej napad no Upraveno 1. dubna uživatelem Frantik 1 10
johny357 Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna (upraveno) V 1. 4. 2025 v 6:44, Frantik napsal: Anebo tady muzeme pro nožaře udelat nejaky "azyl". Jako treba nejakou vyhradni sekci nebo vicero vlaken, anebo specialni inzertni sekci jenom pro noze. Ja jsem na Knifu od 2010 a vsechno o nozich jsem se naucil tam. A taky jich tam mraky koupil. Spolu s hodinkama je to pro me TOP tema. Tak jen takovej napad no Rozšířit Souhlas Jinak za posledni mesic tyhle 2 ks Upraveno 1. dubna uživatelem johny357 1
YPO Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna V 1. 4. 2025 v 6:44, Frantik napsal: Anebo tady muzeme pro nožaře udelat nejaky "azyl". Jako treba nejakou vyhradni sekci nebo vicero vlaken, anebo specialni inzertni sekci jenom pro noze. Ja jsem na Knifu od 2010 a vsechno o nozich jsem se naucil tam. A taky jich tam mraky koupil. Spolu s hodinkama je to pro me TOP tema. Tak jen takovej napad no Rozšířit Nebo by Bert moh koupit knife. Stejně nemá co dělat. 1
Frantik Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna Tak to je taky reseni A v neposledni rade je tady spoustu clenu, kteri jsou aktivni na obou platformach.
Radek124 Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna Smutná zpráva, hlavně kvůli tunám obsahu co akutně hrozí zmizením v nenávratnu, i kdyby tam relevantních informací bylo za ty léta jenom 1% Obávám se že kromě únavy provozovatelů bude významná i technické stránka věci, pokud jim třeba dal hosting kudlu na krk že se musí muzeální IPBoard upgradovat na verzi pro aktuální LAMP (a za tu pak tvrdě platit, viz Chronomag), bez záruky že se konverze zadaří - a nebo si obsah i s doménou přenést jinam. A jestli je oznámený termín už za 2 týdny, je otázka jestli bude na straně adminů motivace si do té doby vše odzálohovat a pak předat novému majiteli. Protože bez toho by samotná doména byla jenom prázdná šlupka - asi jako kdyby se tady založila nová prázdná složka, bez obsahu a bez historie
AndyAaron Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna @YPO, @Frantik, @Radek124 - napiste Bertovi. Udelal bych to sam, ale jsem u nej zapraskanej cinomrd. Vas toleruje
YPO Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna Já mu nic psát nebudu. Chce mi dát kameru. Bůhví co před ní dělal a já pak budu mít popotahovačky.
bandicoot Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna V 1. 4. 2025 v 7:12, Frantik napsal: Tak to je taky reseni A v neposledni rade je tady spoustu clenu, kteri jsou aktivni na obou platformach. Rozšířit Skoro všichni, co znam osobně. Zrovna jsem si včera u té zprávy na knife říkal, že mezi mými kámoši jsou hodinky a nože match 100%. 1
Frantik Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna V 1. 4. 2025 v 8:13, AndyAaron napsal: @YPO, @Frantik, @Radek124 - napiste Bertovi. Udelal bych to sam, ale jsem u nej zapraskanej cinomrd. Vas toleruje Rozšířit Už to řešíme 5 4
Murphy97 Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna V 1. 4. 2025 v 8:54, bandicoot napsal: Skoro všichni, co znam osobně. Zrovna jsem si včera u té zprávy na knife říkal, že mezi mými kámoši jsou hodinky a nože match 100%. Rozšířit Myslel jsem si blahove ze jsem tvuj kamos. No nic..
bandicoot Odesláno 3. dubna Nahlásit Odesláno 3. dubna Mam fakt radost. Velkou. Berte, si frajer. Knife.cz - vše o nožích - Ukončení provozu serveru Knife.cz 5 2 9
mydlinkaTM Odesláno 3. dubna Nahlásit Odesláno 3. dubna Přesně, Bert je frajer, taky mi to včera udělalo radost. 3
bandicoot Odesláno 3. dubna Nahlásit Odesláno 3. dubna Ještě si sem odložím… kdyby nebylo knife, asi bych nebyl ani tady. Kdyby nebylo knife, nikdy bych si nesplnil touhu vykovat a vyrobit nůž a ušít na něj pouzdro. 2 1
Waya03 Odesláno 3. dubna Nahlásit Odesláno 3. dubna Takže Knifemag, super! Doufám že to bude celé nějak hezky propojené s Chronomag 1
Moty Odesláno 3. dubna Nahlásit Odesláno 3. dubna @Bert, klobouček, pak sem můžeš dát info pro zajímavost, jak to vidíš časove a tak, prostě co se bude dít, až to dáš nějak do kupy Velký díky 1
Bukoowsky Odesláno 3. dubna Nahlásit Odesláno 3. dubna @Bert jako letitý štamgast na knife.cz - moc díky!
Juraj11 Odesláno 3. dubna Nahlásit Odesláno 3. dubna Berte,díky mockrát Toto jsou už jediné dvě diskuzní fóra které sjíždím a kde utrácím své těžce uspořené peníze.Jsi vážně frajerSent from my iPhone using Tapatalk
Piplík Odesláno 3. dubna Nahlásit Odesláno 3. dubna @Bert díky Roberte za převzetí “mého druhého domova”, kde trávím čas, když už prolezu vše na chronomagu. Hned vedle hodinek a lezení jsou nože další vášeň. Jsem opravdu moc rád, že nekončíme ….. HODINKY a NOŽE prostě patří k sobě!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se