Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Anebo tady muzeme pro nožaře udelat nejaky "azyl". Jako treba nejakou vyhradni sekci nebo vicero vlaken, anebo specialni inzertni sekci jenom pro noze. Ja jsem na Knifu od 2010 a vsechno o nozich jsem se naucil tam. A taky jich tam mraky koupil. Spolu s hodinkama je to pro me TOP tema. Tak jen takovej napad no 🙂

Upraveno uživatelem Frantik
  • Like 1
  • Dát hlas 10
Odesláno (upraveno)
  V 1. 4. 2025 v 6:44, Frantik napsal:

Anebo tady muzeme pro nožaře udelat nejaky "azyl". Jako treba nejakou vyhradni sekci nebo vicero vlaken, anebo specialni inzertni sekci jenom pro noze. Ja jsem na Knifu od 2010 a vsechno o nozich jsem se naucil tam. A taky jich tam mraky koupil. Spolu s hodinkama je to pro me TOP tema. Tak jen takovej napad no 🙂

Rozšířit  

Souhlas

Jinak za posledni mesic tyhle 2 ks :)

IMG_20250401_084742.jpg

Upraveno uživatelem johny357
  • Dát hlas 1
Odesláno
  V 1. 4. 2025 v 6:44, Frantik napsal:

Rozšířit  

Nebo by Bert moh koupit knife. Stejně nemá co dělat.:D

• Like 1
Odesláno

Smutná zpráva, hlavně kvůli tunám obsahu co akutně hrozí zmizením v nenávratnu, i kdyby tam relevantních informací bylo za  ty léta jenom 1% :skull:

Obávám se že kromě únavy provozovatelů bude významná i technické stránka věci, pokud jim třeba dal hosting kudlu na krk že se musí muzeální IPBoard upgradovat na verzi pro aktuální LAMP (a za tu pak tvrdě platit, viz Chronomag), bez záruky že se konverze zadaří - a nebo si obsah i s doménou přenést jinam. A jestli je oznámený termín už za 2 týdny, je otázka jestli bude na straně adminů motivace si do té doby vše odzálohovat a pak předat novému majiteli. Protože bez toho by samotná doména byla jenom prázdná šlupka - asi jako kdyby se tady založila nová prázdná složka, bez obsahu a bez historie -_-

Odesláno

Já mu nic psát nebudu. Chce mi dát kameru. Bůhví co před ní dělal a já pak budu mít popotahovačky.

Odesláno
  V 1. 4. 2025 v 7:12, Frantik napsal:

Tak to je taky reseni 🙂 A v neposledni rade je tady spoustu clenu, kteri jsou aktivni na obou platformach.

Rozšířit  

Skoro všichni, co znam osobně. Zrovna jsem si včera u té zprávy na knife říkal, že mezi mými kámoši jsou hodinky a nože match 100%. 

• Like 1
Odesláno
  V 1. 4. 2025 v 8:54, bandicoot napsal:

Skoro všichni, co znam osobně. Zrovna jsem si včera u té zprávy na knife říkal, že mezi mými kámoši jsou hodinky a nože match 100%. 

Rozšířit  

Myslel jsem si blahove ze jsem tvuj kamos. No nic..

Odesláno

Ještě si sem odložím… kdyby nebylo knife, asi bych nebyl ani tady. Kdyby nebylo knife, nikdy bych si nesplnil touhu vykovat a vyrobit nůž a ušít na něj pouzdro.

IMG_5545.jpeg

• Like 2
  • Díky 1
Odesláno

@Bert, klobouček, pak sem můžeš dát info pro zajímavost,  jak to vidíš časove a tak, prostě co se bude dít, až to dáš nějak do kupy

Velký díky

• Like 1
Odesláno

Berte,díky mockrát
Toto jsou už jediné dvě diskuzní fóra které sjíždím a kde utrácím své těžce uspořené peníze.
Jsi vážně frajer

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

@Bert díky Roberte za převzetí “mého druhého domova”, kde trávím čas, když už prolezu vše na chronomagu. Hned vedle hodinek a lezení jsou nože další vášeň. Jsem opravdu moc rád, že nekončíme ….. HODINKY a NOŽE prostě patří k sobě!

IMG_6916.jpeg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...