Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dneska sem taky vyrazil, tolik lidi jsem v parcich, u reky  a na cyklostezkach snad nikdy nevidel... fakt me fascinuje, jak jsou otevreny ty vydejni okenka nebo stanky a lidi tam jak debilove stoji ve frontach a jsou hrozne cool, bez rousky, niceho... nechapu...

kazdopadne centrum jako hodne prazdno, pusobilo to az neprijemne divne, to musim uznat...;-(

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Hm tak to ja jsem si nevzal nic. A poslednich 30km jsem videl 2x a bylo mi dost solidne zle.

Já to takhle odnesl loni. Odrovnalo mě to na 14 dní. Teď raději vozím i na 30 km aspoň jeden gel nebo banán:-) 

Odesláno

Jo hoši, neradno podceňovat zdraví všeobecně. Já jsem včera dopo vyjel na kole a teď čekám jestli mě už dneska pustí z tohoto fajn hotelu :(

Těžko říct čim to bylo, ujeli jsme jen pár km a pak jako by mě někdo vypnul. Teď už oukej, mám slíbeno dneska domů.

Odesláno

Tak snad jenom slabá chvilka, drž se a rychle se dej do pohody :cheers: Mě už taky párkrát vypnuli a nic příjemného to není, člověk se lekne, naštěstí to byla vždy únava...

Odesláno

Kluci, dotaz kolegy, řeší nový osazení kola a vyskočil na něj dotaz na úhel řetězové vzpěry a možnosti jsou 63-66 a 66-69 stupňů, má to řešit nebo je to jedno?

díky

Odesláno

Chápete to tak, že i v karanténě, se dá jezdit? Exaktně to není napsáno, ale jsou umožněné procházky v lese/parku?

Odesláno

Ono to je zase jak kde. Pokud musíš projet půl města, aby jsi se dostal do přírody, pak je blbost někam jezdit, pokud máš les za barákem tak si myslím proč ne....navíc to máme naježděné, tak asi každý víme kde se lidi zdržují a kde ne.

Odesláno

Já chtěl dneska vyjet, ale seru na to....

Myslim že když pojedeš někde po lese nebo stezce sám na kole tak nic neporušuješ...

Odesláno z mého SM-G975F pomocí Tapatalk

Odesláno

Myslim že když pojedeš někde po lese nebo stezce sám na kole tak nic neporušuješ...

no asi ne,ale říkam si... kdyby to tak udělal každej.... radši zůstanu doma
Odesláno

no asi ne,ale říkam si... kdyby to tak udělal každej.... radši zůstanu doma

Udělat to každej vytvoří se peloton.... Ale to asi fakt nehrozi. [emoji6]

Odesláno

Udělat to každej vytvoří se peloton.... Ale to asi fakt nehrozi. [emoji6]

to myslím všeobecně. Ne jen cyklisti... Všichni by se vydali do lesů, vod a strání...tak karanténa Nema význam
Odesláno

Cílem opatření je zamezit šíření viru, tedy omezit kontakt mezi  lidmi, aby to zdravotnictví zvládlo. V lese jich snad moc nepotkám,... a pohyb na čerstvém vzduchu se jen doporučuje. 

Odesláno

Pochybuju, že ti, co jsou zvyklí trávit víkend v nákupních centrech, vezmou teď útokem přírodu. Ráno jsem byl nakoupit nějaké nezbytnosti v krámu a vyjet sám do lesa na kole, mi po tom zážitku, přijde milionkrát bezpečnější než onen nákup.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...