roura74 Odesláno 14. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2019 Ještě bych dal dolů ty brzdy, ty jsou těžce poddimenzované na takové kolo. Páky jsou v pohodě, ale třmeny jsou z nějaké nejnižší řady a nejsou kompatibilní s lepšími kotouči. Nevím, proč se dělají tyhle nesmyslné kombinace. Tyhle kotouče se přehřejou během chvilky. Uvidíš sám.S kotoučema to nechápu. Já měl vše komplet XT M8000 a jen kotouče Deore. Žena vše na XT + SLX a kotouče alivio na těžkým e-bajku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2019 (upraveno) Pokud to brzdí, myslím že není co řešit :-) Mě to na Canondejla dali obráceně, slabé brzdy a lepší kotouče, které se dávají ba naopak k brzdám vyšší řady a to Magura MT4 w/ Storm SL rotors, 180/160mm. Od začátku jsem spokojený, trochu jsem se bál co bude, ale všechno maká po dvou letech stále stejně dobře, takže není co řešit.... Upraveno 14. května 2019 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 14. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2019 Jenže tyhle kotouče nebrzdí. Během chvilky jsou rozžhavené do ruda, začnou řvát a nebrzdí. Kvalitnější kotouče tam nedáš, protože desky v tomhle třmenu jsou vyšší než brzdná plocha kotoučů vyšších řad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2019 Tak samozřejmě se vše odvíjí od stylu jízdy, ne každý je vyznavač dlouhých rychlých sjezdů. Když mu to nebude brzdit, bude muset upgradovat, nedá se svítit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 14. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2019 Hlavně si dej na řidítka zvonek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 14. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2019 Ale jo, s nejakym upgradem pocitam. Ale v klidu, pomalu, podle toho co mi bude vadit nejdriv. Brzdy, mozna sadu kol na vymenu. Dycky je co ladit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 14. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2019 (upraveno) Double Upraveno 14. května 2019 uživatelem nickolas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 14. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2019 (upraveno) Ad zvonek - si delas prd..., ale ja asi zvonek budu muset dat. Cyklostezky jsou tak plne, ze to jinak nejde. Driv jsem misto zvonku klapal pakama od brzd, ale na hydraulikach to nejde... Upraveno 14. května 2019 uživatelem odjinud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 14. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2019 Zvonek je potřeba ,vozim taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 14. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2019 V tom dnesnim psim pocasi bych zvonek potreboval, lada bych to poslal do krovi. A to bych si na tu pomoc zvonil asi tri dny Ale jo, zvonek mam na starem kole, ale ted to fakt nebyla priorita Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 14. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2019 nazdar,uměli byste poradit, kam na Valašsku? 2 dny, klidně stejnej okruh. a i doporučení na nějakej penzion by se hodilo. díkhttp://www.bikeresortvalassko.cz/trasy/ Chlapi, jeste jednou zkusim. Poradite co z vyberu na Valassku preferovat a pojezdit? Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 14. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2019 Chlapi, jeste jednou zkusim. Poradite co z vyberu na Valassku preferovat a pojezdit? DikyAhoj. Zakezi na tom, jaky styl preferujes, narocnost, kde chces bydlet a podobne. Klidne pisni SZ Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 14. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2019 Ještě něco ke zvonkům:- něco na sjezdy: https://www.mtbbell.com- něco nenápadnýho na řidítka: https://www.knog.com.au/oi-bike-bells.html V dnešní době mně to přijde jako základní vybavení na jízdu skoro kdekoliv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 14. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2019 Knog zvonek už vozím pár let a velká spokojenost Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2019 Zvonek vozí chlapi v přechodu.... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 14. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2019 Tvl to je zas názor... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2019 Tvl zvonek za 60 dolcu! Jako jo, koupil jsem si Rockyho, ale uplnej debil nejsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2019 Místo zvonku používám zadní náboj,ale proti sluchátkům a lidské hlouposti nepomůže ani siréna ze zaoceánskeho parníku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2019 Ještě něco ke zvonkům:- něco na sjezdy: https://www.mtbbell.com- něco nenápadnýho na řidítka: https://www.knog.com.au/oi-bike-bells.html V dnešní době mně to přijde jako základní vybavení na jízdu skoro kdekoliv.Knog jsem vozil, neni spatnej, ale docela rychle se vyhne zakladni pruzinka a pak je hur slyset. Letos uz jsem ho proto sundal. Hledal jsem neco novyho, stejne nenapadnyho, ale nenasel jsem nic. Takze zase budu halekat a piskat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2019 Koukal jsem, že Knog teď dělá něco novýho s kladívkem, tak by to snad mohlo bejt lepší. Do originálu jsem nešel, víc to tady nebudu rozvádět abych nebyl vláčen kvůli napodobeninám. Ale kdo hledá ten najde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky