Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Tak jsem asi "objevil Ameriku"... :-)

Rafek ma uprostred takovou prohluben, stredovy zlabek, a tam je treba vzdy patky nacpat, jak pri nasazovani, tak sundavani. Obvod rafku v miste zlabku je mensi nez bezny vnitrni obvod rafku pri jeho krajich, cimz vznika rezerva, aby plast prelezl pres hranu rafku.

No a ted jeste objednam ty ocelovy montpaky a je to :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Gumy jsou ještě jakž takž OK, ale minulý týden v kopci prdnul fungl nový řetěz, měl v tu chvíli najeto 25 km. Rupnul článek hned vedle rychlospojky.

Tak jsem se tam mordoval s kapesním nýtovačem a od té doby vozím v ledvince vlhčené kapesníky, páč ruce zasr... od šmíru otírat o trávu není žádná výhra...

Odkaz ke komentáři

Gumy jsou ještě jakž takž OK, ale minulý týden v kopci prdnul fungl nový řetěz, měl v tu chvíli najeto 25 km. Rupnul článek hned vedle rychlospojky.

Tak jsem se tam mordoval s kapesním nýtovačem a od té doby vozím v ledvince vlhčené kapesníky, páč ruce zasr... od šmíru otírat o trávu není žádná výhra...

I hovno se lépe utírá vlhčákama než do trávy :)
Odkaz ke komentáři

Nytovac jsem prestal vozit v momente, kdy jsem si pripustil, ze to stejne pouzitelne nesnytuju. Pul hodiny jebani, tri slapnuti a urval jsem to zas. A takhle asi trikrat za sebou. Pesky bych byl daaavno doma!

No v pátek jsem poprvé v životě nýtoval v lese. 25 km od baráku, musel jsem, návrat pěšky nemyslitelný.

Pak jsem jel ještě 50 km a říkal jsem si, že doma musím nasadit jiný řetěz.

Potom jsem se na to vys..l, do včerejška má řetěz najeto 235 km a drží :-)

Upraveno uživatelem Duke650
Odkaz ke komentáři

Pro tyto pripady vozim v naradi par gumovejch jednorazovejch rukavic.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...