Návštěvník Odesláno 18. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2019 Tak nektery tam jsou "litaci" . Hlavne je tam toho moooc... No videli jsme tam s kamosem vselicos, ale borca na ziletce v singlech fakt neee.... Odesláno z mého SM-G975F pomocí TapatalkJezdit se dá kde co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 18. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2019 Jezdit se dá kde co Jj... Hlavni komponent je mezi rodlama a pedalama.... Svata pravda Odesláno z mého SM-G975F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2019 Tohle je samozřejmě dost jiná liga, už delší dobu zvažuji jeho camp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 18. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2019 Taky jsem videl par videi a dal bych si to rad, bezva zkusenost a skola... V Novym Meste jsem byl jednou a chtel jsem si zrovna ty useky projet. Bohuzel byly pro verejnosr zavreny... Odesláno z mého SM-G975F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 18. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2019 Dnes jsem navstivil Kupka a uz zase zvonim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 18. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2019 (upraveno) Dejte mi prosím tip na hliníkové adaptéry na nacvaknutí do spd. Klidně nějaký entry level, mám to jen na přesuny když jedu s prckem a mámou.Tož a ten zvonek se jmenuje jak? Dobrej Upraveno 18. června 2019 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 18. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2019 Tož a ten zvonek se jmenuje jak? DobrejKnog Oi bell luxe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 18. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2019 Dejte mi prosím tip na hliníkové adaptéry na nacvaknutí do spd. Klidně nějaký entry level, mám to jen na přesuny když jedu s prckem a mámou.Tož a ten zvonek se jmenuje jak? DobrejNení to hliník ale funguje to :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 18. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2019 Mám tyhle přímo od shimana, popripade sem mel platformy ale z ciny... https://www.sportovnidum.cz/shimano-adapter-plastovy-pro-spd-sm-pd22?gclid=Cj0KCQjwl6LoBRDqARIsABllMSaif-Yc_FyyF8i3puQ5KPTHwwkAius_bOt7F06gaG3QGrkmBkEJkmEaAlp0EALw_wcB US $8.32 43%OFF | Pair of Aluminum Alloy MTB Mountain Bike Bicycle Clipless Pedal Platform Adapters for SPD for KEO Bicycle Parts Lightweighthttps://s.click.aliexpress.com/e/pOL4iDmMb Popr mrkni je tam toho vic spd bike adapter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 18. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2019 Mám tyhle přímo od shimana, popripade sem mel platformy ale z ciny... https://www.sportovnidum.cz/shimano-adapter-plastovy-pro-spd-sm-pd22?gclid=Cj0KCQjwl6LoBRDqARIsABllMSaif-Yc_FyyF8i3puQ5KPTHwwkAius_bOt7F06gaG3QGrkmBkEJkmEaAlp0EALw_wcB US $8.32 43%OFF | Pair of Aluminum Alloy MTB Mountain Bike Bicycle Clipless Pedal Platform Adapters for SPD for KEO Bicycle Parts Lightweighthttps://s.click.aliexpress.com/e/pOL4iDmMb Popr mrkni je tam toho vic spd bike adapterdíky, zkusím čajnu, tam není co zkazit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 18. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2019 Tohle je samozřejmě dost jiná liga, už delší dobu zvažuji jeho camp.Bych i jel. Muze to bejt sranda a neco se naucim... http://www.dressler.cz/cs/tanvald-2 Odesláno z mého SM-G975F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 18. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2019 (upraveno) Tak jsem šel nafotit Neurona na prodej a seru na to. Mám to vytuněné na 12,6kg včetně pedálů a pochybuju, zme by mi za to někdo dal aspoň 38k. To to raději nechám doma - teď už to asi padat dolů moc nebude. Dneska canyon zvedl u všeho zdvihy a jezdivý full aby člověk pohledal. Navíc u AL vše přes 14 kg. Upraveno 18. června 2019 uživatelem exBURN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 18. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2019 díky, zkusím čajnu, tam není co zkazitNezapomen zrovna koupit i kufry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 19. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2019 Rána jsou top. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 19. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2019 Návraty z práce za bouřky jsou taky moc pěkný. Alespoň jsem otestoval nepromokavej batoh od kluků z Čech Woxkon. Můžu jen doporučit, když přežil tohle, tak už všechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 19. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2019 Kral pošli fotku batohu Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2019 Rána jsou top. Pěkně si to nakládáš :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 19. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2019 Kupko: nestačí odkaz? https://www.woxkon.cz/batohy/batoh-forsten-sedy/Já než bych to nafotil a zkomprimoval,tak uteče věčnost. Samozřejmě kdybys chtěl nějaký fotky do mailu, není problém. S batohem sem fakt spokojenej. Sice si že mě v práci dělaj prdel, že sem jak Messenger,ale hlavně, že nemusím řešit dojíždění do práce podle počasí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 20. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2019 sem chtel experimentovat s vahou a koupil si superlehke duse maxxis flyweight - jedna praskla, jeste to kolo ani nebylo poradne nahustene, tak dnes bude napinava vyjizdka, jsem zvedavy, kolik vydrzi ta druha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 20. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2019 Ranní rychlovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky