Gustaf Odesláno 3. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2019 Spíš by mě zajímala cesta, nez tvůj xicht :D :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 3. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2019 Dal jsem u Šumperku auto na výměnu výfuků a abych se nenudil tak jsem vyrazil zdolat další vrchol Vrchařské koruny Jesenicka a ještě přidal Dlouhé stráně. Krpály strašný. Jak bylo stoupání přes 16% tak už mi i klouzalo zadní kolo na štěrku, že jsem chvílema musel i pěšo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 3. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2019 exBURN: tak pedály zatím sem vzal z hospodskyho kola spd m520 a sedlovku už řeším taky raceface turbine... Teleskop mám vytazeny na max Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 3. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2019 Spíš by mě zajímala cesta, nez tvůj xicht :D :DNo dyť jooo...sakryš, fotky na facebook a trasy sem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 3. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2019 exBURN: tak pedály zatím sem vzal z hospodskyho kola spd m520 a sedlovku už řeším taky raceface turbine... Teleskop mám vytazeny na maxJá ten teleskop měl na kole 14 dní ale fakt mi nedával smysl. Tam je taky 320mm a 75mm zdvih? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2019 No dyť jooo...sakryš, fotky na facebook a trasy sem :-)no super... Dal sis v Teplý medovinku? Nebo vybornej Chodovar v Kuzelce? Mě oblíbené bajkove cíle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 3. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2019 Já ten teleskop měl na kole 14 dní ale fakt mi nedával smysl. Tam je taky 320mm a 75mm zdvih?Ano je... Na fullu sem měl 150 mm, to bylo jiný kafe... Popravdě si nedovedu představit, kdybych tu 75 měl dokupovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 3. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2019 Tak, a zejtra tem parchantum predvedu supertatu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2019 No, tak to bych psychicky objel tak maximálně barák dokola...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 4. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2019 Hmmm...nedal. O medovince jsem nevěděl a chodovar mi teda zatím nechutnal nikde. Dojel jsem si až do Varů na hambáč. Já tu trasu jel poprvé a docela bez příprav, takže nebylo toliko času pátrat po zajímavých zastávkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2019 No, přímo v klášteře v Teplý mají medovinu, je tam obchůdek... Tak příště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2019 (upraveno) Ještě že vás mám kamarádi, v tetě jsem si právě koupil super duper brejle na kolo v kterých se cítím konečně cool, díky za tip :-) Upraveno 4. července 2019 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 4. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2019 Konecne poradnej bajker. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 4. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2019 Libi se me stinitko na nos... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 4. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2019 Tvl někdo nahoře se snaží naznačit, že nemám lézt na kolo... nebo obyčejná smůla- v pátek jsem ve sjezdu v cca 30 km/h dostal do holenní kosti kamenem od předního kola. Krve jak z prasete, pěkná boule.- v úterý jsem se vyválel v ostrých šutrech, naštěstí pomalu. Ale i tak krvavé šortky, naražená kyčel, bok, záda, žebra a klíční kost- no a dnes jsem jel opatrně jako důchodce s hnojem, a po 30 km defekt zadního kola... kua se na to vytento asi nebo já nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2019 Libi se me stinitko na nos... Teta to má vychytáný :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 4. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2019 No jasne a za ty prachy to neber, co ? Mozna prijdes o zrak, ale nosanek bude cajk a nespalis si ty Tvoje roztomile pihy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 5. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2019 (upraveno) Než naťukám inzerát, tak hodím odkaz na moji špaňelskou žábu starou necelý rok. Kdyby měl někdo zájem o velmi rychlé kolo. Velikost XLhttps://www.cyklobazar.cz/inzerat/335992/orbea-alma-m50-shimano-slx-1x11 Upraveno 5. července 2019 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 5. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2019 Kua mám nějakou krizi, vůbec se mi dnes nechce na kolo :-(Sedím, čumím do zdi a nedovedu si představit, kam bych dnes vyrazil. Asi to souvisí i s tím, že jsem ještě dobitej jak cikánské hračky, a že v červnu jsem byl na kole prakticky furt... nebo nevím, padesát hodin za měsíc asi není žádný extrém? ...i když pro starého pracujícího páprdu...Příští týden pěší dovolená s rodinou v Tatrách, snad se pak budu na kolo opět těšit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 5. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2019 Kua mám nějakou krizi, vůbec se mi dnes nechce na kolo :-(Sedím, čumím do zdi a nedovedu si představit, kam bych dnes vyrazil. Asi to souvisí i s tím, že jsem ještě dobitej jak cikánské hračky, a že v červnu jsem byl na kole prakticky furt... nebo nevím, padesát hodin za měsíc asi není žádný extrém? ...i když pro starého pracujícího páprdu...Příští týden pěší dovolená s rodinou v Tatrách, snad se pak budu na kolo opět těšit.A není to i pády? Já pak vždycky měl trochu blok, když jsem spadl víc. V tom je super ta kombinace se silnicí, že to je jiné a dá se to střídat... takové pestřejší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky