Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

A vozíš s sebou lepení, náhradní duši a pumpičku? Jestli ne, tak začni a bude dobrý :). Mám to na kole furt a bojím se, že kdybych jednou vyjel bez toho, tak píchnu v tom nejhorším možným bodu trasy :) - i kdybych tamtudy jel poněkolikátý.

Odesláno

Dobre skvosty sem davate. A Morati je pecka porad. Kdysi jsem na tom jel a strasne se to kroutilo. A co rikate na Frantu? Pamatujete ? Prej jeste kola dela...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

Ja slysel od kluku ze Sporky, co ty Morati kdysi fasovali, dost hrozny story o praskani (nejen) riditek a predstavcu, strasne se mi Moratky libej, ale spolehnout se na to prej nedalo.

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno (upraveno)

Jako všechno. Mě praskly dva Kleiny a stejně to byly nej kola.

ty se na ty dovoleny nudis!! nasad suby a padej k vode :-) a samozrejme, ze dalo Upraveno uživatelem steel
Odesláno

Čus jak sviňa, už toho moře mám plný zuby a tak se těším domů na švih zlámat něco co fasovala spořka! Co klička?                                               

Odesláno

Včera jsem dokončil svůj domácí mini projekt. Postavil jsem si svoje první kolo :) Na new old stock ocelovém Fort rámu, využil jsem starší nevyužité komponenty, které jsem měl doma, zbytek dokoupil a tohle vzniklo. Low cost ocelovej žluťák na městský popojíždění... Převody 1x10 (36 vepředu, 12-30 vzadu). Vypadá, že to jezdí, brzdí a řadí... A taky zvoní :)

Odesláno

Asi jo, dneska jsem na ceste do prace pichl a tlacil tu meridu.... uz me to fakt neba, od jara 6 defektu na cca 1000km.

Ty jsi takový Rosenberg :)

Odesláno

Joo je to tak, mimo ty zacpany silnice bylo skvele;-)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...