Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Jak nabizi dawe v inzerci horske kolo, je blby napad, ze bych ho koupil, dal na nej misto drapaku co tam jsou nejake hladke rychle plaste a jezdil s nim prevazne po stezce a silnici? Chtel sem treka, pak dumam nad tim gravelem. Dvakrat jsem se byl  v prodejne svest, poznam hovno, pac vsechno jede lip net to co mam ted.  :D  Nebo dal sledovat dal inzerci a cekat? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já jsem na MTB 29" jezdil schwalbe hurricane skoro dva roky, určitě to na nich jelo lépe než na terénních pláštích, ale gravelbike to prostě nebyl. a investice do vidlice, řidítek, řazení... tak jsem to prodal a koupil v decathlonu triban rc520 a zatím jsem maximálně spokojený.

hodně záleží jak a kde budeš jezdit - já třeba chtěl zrychlit na cestě do práce / z práce, což je dost asfaltu. a na té trase bude asi silnička na tlustších pláštích rychlejší než jakkoliv upravené mtb.

Odkaz ke komentáři

Jak nabizi dawe v inzerci horske kolo, je blby napad, ze bych ho koupil, dal na nej misto drapaku co tam jsou nejake hladke rychle plaste a jezdil s nim prevazne po stezce a silnici? Chtel sem treka, pak dumam nad tim gravelem. Dvakrat jsem se byl  v prodejne svest, poznam hovno, pac vsechno jede lip net to co mam ted.  :D  Nebo dal sledovat dal inzerci a cekat? 

Na stezky a silnici si kup normálně trekingový kolo, dneska to najdeš pojmenovaný jako fitness kolo a vyřízeno. Na inzerci se tady načekáš, protože teď bude výprodej fullů co projedou všechno, pak bude výprodej gravelů (zlámaný záda z beranů) a pak výprodej kol všeobecně (elektromotory mini vetknutý dovnitř trubky). Mezitím si užiješ spoustu kiláků na kole co splňuje co potřebuješ ;)

Odkaz ke komentáři

Ondro tebe trápila ztráta km kvůli tomu rámu (nebo když je pomalej kuchař v hospodě :D ) tak teď to dojedeš na silničce s obtloustlýma pláštěma?

Jsem tak postupně zjistil, že gravel asi užiju víc než fulla. Cesty který byly na fulla ideál, jsou teď rozdrbaný od harvestorů a vyvážeček, že se po nich jet nedá vůbec. Dost cest je v lese opravených tak, že buď luxus asfalt, nebo uválcovanej jemnej písek se štěrkem či recyklát. A na ty je full zbytečnej. Trailíky či sjezdy stejně odjedu na fullu a vše ostatní pravděpodobně na gravelu. Počítám že to budou tak 2/3 všeho co jezdím. Třeba v Pomoravím je až na pár vyjímek full zbytečnej. Ale uvidím co záda a vše ostatní, protože toho pohodlí znatelně ubyde. Zase přibydou kilometry, či se zkrátí čas mých obvyklých okruhů.

Odkaz ke komentáři

Jak nabizi dawe v inzerci horske kolo, je blby napad, ze bych ho koupil, dal na nej misto drapaku co tam jsou nejake hladke rychle plaste a jezdil s nim prevazne po stezce a silnici? Chtel sem treka, pak dumam nad tim gravelem. Dvakrat jsem se byl v prodejne svest, poznam hovno, pac vsechno jede lip net to co mam ted. :D Nebo dal sledovat dal inzerci a cekat?

To o čem mluvíš jsem právě dnes dopoledne stavěl. Na 29er, 40mm gravel plášť. Jak to jezdí ještě nevím, ale vyzkouším :-D Z technického hlediska je teď menší obvod kol, takže otázka jestli mi budou na asfaltovejch rovinkách stačit převody.

7a749afc9898ba3666ae45ed4f6c0cd7.jpg

3d73acc78b087c4d6e9079e27ec758f2.jpg

Upraveno uživatelem Waya03
Odkaz ke komentáři

Tak sem dostal po dobu servisu svyho lectorka pujceny novy Fsi s tou ocho handikep vidlou a jako sem prijemne prekvapenej, kolo jede jako hovado, je lehounky, vidle pohlcuje i vetsi nerovnosti a prekazky a do kopce to diky ty stavbe fakt jede celkem snadno... bavi me to dost, tak snad jeste tejden mi bude delat spolecnost, si to uziju. Brzdy teda nic extra, gripy v zakladu uplny strepy, ale jinak nemam moc co bych vytknul.

post-53606-0-26055200-1563019653_thumb.jpeg

post-53606-0-48668900-1563019662_thumb.jpeg

Odkaz ke komentáři

Ale ta oranžová/červená vypadá dobře, to musíš uznat.

Já po odpolední návštěvě nemocnice ve Zlíně (fakt nechtějí stavět něco z tohoto století???) jsem se nechal inspirovat a vytáhl na vyčištění hlavy svou silnici s rovnejma řídítkama. Taky skoro gravel, ne ? ;)

Jo a nezmokl, heč, jen pár kapek a šlo to okolo.

post-49277-0-97194000-1563033089_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Covece nevim co by tam vlezlo, bylo to stavene na 8-9? Ale hlavne kdo by to dneska prodaval... Znal jsem borca co mel nejaky ten softail od nich.

A nedavno jsem jel s klukem, co furt ma sveho asi 15 let stareho Kleina. Skvost!

dcf2471676dca979e13a009e1dab47be.jpg

...tohle, respektive Maverick, který toto vymyslel je můj vlhký sen...pak to dělal i Seven.

Odkaz ke komentáři

464: to rad slysim! Kdyby se nekdo chtel ubytovat na Klinovci, muzete zkusit ?Aparthotel Klinovec views? a apartman s infrasaunou:) budu rad, kdyz tam privitam nekoho z fora.

...i v zimě? Já to tam nesnáším, sorry jako, musím tam každý rok a každý rok je to stejné. Katastrofální ubytko a na kopcích mimo závod se nedá moc jezdit...nic horšího neznám. Zase tam bývá dost sněhu.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...