Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Pánové, někdy loni jsem viděl video českého výrobce kol. Byly to odpružené cruisery osobitého designu a fakt se mi to líbilo. Ať pátrám po netu tam a zpátky, nemůžu je najít, na název si nevzpomenu (kola jinak nebo tak něco...) Byli myslím z Přelouče, Pardubic, tam někde z toho konce republiky. Nevíte co jsou zač?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nic co by nešlo rozleštit :lol2:

Posledně, jak jsem s sebou lištil, tak jsem si musel rozlešťovat koleno, až mi zmodralo. Takže jsem neměl modřené ručičky, ale nožičku.

Dneska to byla paráda. Konečně po třech týdnech zase na kole (zápal průdušek). Kondička je sice v tahu, ale zase ten opojný pocit. Parááda!!

Odkaz ke komentáři

Tak asi po 10 letech zase na kole. Koupil jsem k te prilezitosti novy bike vcetne prilby, kterou jsem dysi nepouzival. Lehky rozlap Strizkov, Troja zoo, kolem reky zpet na Prosek. Dve zastavky po jednom pivku. Asi trikrat jsem slizal z kola pri jizde do kopce. Proseckej kopec jsem samozrejme nedal. Usklebky chodcu, kdyz tahnu kolo do kopce a funim ignoruju. Zocelim se a opet vyrazim.

btw, netusil jsem, ze se kolari zdravi jako motorkari..

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Tak asi po 10 letech zase na kole. Koupil jsem k te prilezitosti novy bike vcetne prilby, kterou jsem dysi nepouzival. Lehky rozlap Strizkov, Troja zoo, kolem reky zpet na Prosek. Dve zastavky po jednom pivku. Asi trikrat jsem slizal z kola pri jizde do kopce. Proseckej kopec jsem samozrejme nedal. Usklebky chodcu, kdyz tahnu kolo do kopce a funim ignoruju. Zocelim se a opet vyrazim.

btw, netusil jsem, ze se kolari zdravi jako motorkari..

Ja te na Strizkove taky pozdravim :-) Jo a v tom kopci taky vodpocivam :/)

Odkaz ke komentáři

Taky jsem byl překvapený jak mě bajkeři zdraví. Po nálezu firemního cyklodresu ve skříni jsem přestal jezdit ve vytahaným triku a najednou mě zdraví cizí lidi na kolech :-)

Přidám fotky ze zhruba stejnýho místa, rozdíl 10 dní. Za chvilku tam bude asfalt a lidí jak sraček. Chjo, taková krásná polňačka to byla

Asi koupím silničku

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem financ
Odkaz ke komentáři

běžne se s bajkerama zdravim a oni mne....řekl bych, že to tak ma byt a líbí se mi to ;) tak ti přeju hodně a hodně naslapanych km, na novým bajku ;)

Diky, diky. Kdysi jsem jezdil hodne. Mel jsem polskou skladacku a po case jsem chtel BMX, ale misto toho mi nasi zaplatili na 14 dni tabor.

Supr. Jakou mas barvu kola? Popripade dresu, abych te poznal?
Odkaz ke komentáři

běžne se s bajkerama zdravim a oni mne....řekl bych, že to tak ma byt a líbí se mi to ;) tak ti přeju hodně a hodně naslapanych km, na novým bajku ;)

Diky, diky. Kdysi jsem jezdil hodne. Mel jsem polskou skladacku a po case jsem chtel BMX, ale misto toho mi nasi zaplatili na 14 dni tabor.

Supr. Jakou mas barvu kola? Popripade dresu, abych te poznal?

Cernej Scott a kostkovana košile :-) A samozřejmě G-Shocky

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...