Marfus Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 Tož tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny111 Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 (upraveno) To Kid_A: Pekná kombinácia, gratulujem, vidieť, že sa staráš. Upraveno 23. ledna 2016 uživatelem Johny111 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 Když na lyže, tak barevně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepan_1981 Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 Dárek pro ženu k narozeninám. Válely se u babičky půl století, v Koscomu opravili a seřídili strojek, dali nové sklíčko a Hirsche a vypadají k světu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 Velmi pěkné,jaký je průměr ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepan_1981 Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 Vidíš, to jsem ani neměřil. Přibližně jako sklíčko na PSII, rozteč je jen 16mm, odhaduju tak 32mm... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A_J Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2016 Pořád se mi ho nedaří nadchnout do hodinek nějak víc, ale drobná změna k lepšímu proběhla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 Naštěstí manželka neulétla jako já, takže stále ty samé a užívá si to, ale chtělo by už k nějaké velké modré, prostředí kam ty Seamasterky prostě patři :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 Trochu jsme apgrejdovali...akorát ty igeny ještě čekají na nový ciferník:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 African -> moc dobra volba, neni co vytknout:) xjr1 -> teda tohle je kolekce hodna zavislaka na chrnmg:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 No jo no, mám v tom trochu prsty, ale paní neprotestuje;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 Přítelkyně nové Seika, jsou opravdu podařené a radost je taky veliká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 Hodně povedený Seika! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 Ty jsou teda fakt nádherný. Dávej číslo modelu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom-Fox Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 Myslim že by to měly být Seiko ssc863 a jsou opravdu moc povedený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 Tom-Fox má pravdu, jsou to Seiko SSC863, za pár šupů poměrně dost muziky, nějak jsem na nich nenašel nic, co bych jim mohl vytknout. Super napojení tahu, byť o nějaké výměně za řemen se tu nedá uvažovat, krásný plastický cifr, který přechází z čistě bílé do slonoviny, plastické indexy, logo, po kalibraci i ručky sedí přesně..na to, kolik stojí je toho tam vážně poměrně dost, až mě to překvapilo. No a přítelkyně...ta je úplně unešená Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 Tady ještě dvě fotky z větší vzdálenosti pro lepší představu, ručky a indexy jsou světlejší, mě to dost ztmavlo a jen upozorním, pokud by je někdo kupoval pro svojí drahou polovičku, tak počítejte s tím, že jsou trošku vyšší, než bývá u dámských hodinek zvykem, ovšem má slečna si nijak nestěžuje, takže to nebude nic kritického Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 19. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2016 Pierre Cardin + tieto a určite nie posledné ... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se