Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nepači sa im to, a nesedi to ani mojej ruke. Ešte si ich na tejto čiernej veci vezmem do práce, a potom večer to pôjde dole.

Vyzerá to ako "no go".

F.

Návštěvník Strocek
Odesláno
  V 3. 4. 2014 v 0:30, ggrand napsal:

Ty čísla lezou dolů snad i pohledem.

Jinak k přesnosti...oficiální data říkají, že z fabriky má 7Sxx lepší toleranci přesnosti než 4Rxx.

Jaký oficiální data máš na mysli? Já jsem na oficiálních stránkách pro ČR firma ALTRO sice nenašel Monstra, ale jiný hodinky s kalibrem 7S26 ten co je v Monstrech jedničkách a tam píšou toleranci -10/+60. Kalibr 4R36 jsem nenašel, takže oficiální data u 4R36 by měli bejt teda víc jak minuta do + za den?

http://www.ee.ryerson.ca/~elf/snk809/

tady se někdo rozepisuje že mu 7S26 dělá +-10  a 4R36 +-5

Odesláno
  V 3. 4. 2014 v 10:10, Strocek napsal:

Jaký oficiální data máš na mysli? Já jsem na oficiálních stránkách pro ČR firma ALTRO sice nenašel Monstra, ale jiný hodinky s kalibrem 7S26 ten co je v Monstrech jedničkách a tam píšou toleranci -10/+60. Kalibr 4R36 jsem nenašel, takže oficiální data u 4R36 by měli bejt teda víc jak minuta do + za den?

http://www.ee.ryerson.ca/~elf/snk809/

tady se někdo rozepisuje že mu 7S26 dělá +-10  a 4R36 +-5

Mně dělá 4R36 +5s/den, stabilně a je jedno jak je odkládám nebo nosím.

Návštěvník Strocek
Odesláno
  V 3. 4. 2014 v 11:00, zekon7302 napsal:

Mně dělá 4R36 +5s/den, stabilně a je jedno jak je odkládám nebo nosím.

Já mám nový monstra necelejch 14 dní a dělal mi 4R36 ze začátku asi -2s/den. Ale zatím to moc nesleduju, čekám až se trochu zaběhnou, takže je možný, že to pak bude jinak. 

Odesláno

to je furt dokola. 7s i 4r jsou levný mechanický strojky a principielně je nesmysl, aby byl mezi nimi v přesnosti rozdíl, když maj stejnej základ. dělaj se jich miliardy, tak hodnocení jednotlivých uživatelů na základě zkušeností pár kusů je vo ničem. 4r36 mám v pětkách, jdou stabilně asi 10s do plusu. a co z toho plyne? absolutně nic.

Odesláno
  V 3. 4. 2014 v 0:30, ggrand napsal:

Ty čísla lezou dolů snad i pohledem.

Jinak k přesnosti...oficiální data říkají, že z fabriky má 7Sxx lepší toleranci přesnosti než 4Rxx.

V 3. 4. 2014 v 11:29, lub napsal:

to je furt dokola. 7s i 4r jsou levný mechanický strojky a principielně je nesmysl, aby byl mezi nimi v přesnosti rozdíl, když maj stejnej základ. dělaj se jich miliardy, tak hodnocení jednotlivých uživatelů na základě zkušeností pár kusů je vo ničem. 4r36 mám v pětkách, jdou stabilně asi 10s do plusu. a co z toho plyne? absolutně nic.

Souhlas.

Základem hodinek s kalibry 4R15/4R16/4R35/4R36/7S26/7S35/7S36 je stejný strojek. Odlišnost je v jednotlivostech (počet šutrů, možnost hackingu s manuálním nátahem, doba výdrže, přítomnost day/date věnce) takže si myslím, že s přesností na tom budou tak nějak všechny stejně. :) Měl jsem hodinky s kalibry 7Sxx i 4Rxx, stejného staří a podobného zacházení a u obou kalibrů šly některé modely téměř na vteřinu přesně, jiné zase měly s přesností problém. Logiku a zákonitost bych v tom žádnou nehledal.
Odesláno

Tvrdím snad něco jiného ? Když vyšlo první info o 4R36, tak se většina podivovala, že výrobce udává horší přesnost než u 7sxx, ale teď zpětně nemůžu najít zdroj. BTW, mě 4R35 šel -20sec.

Odesláno
  V 2. 4. 2014 v 23:09, F.B. napsal:

Tak som konecne tu :-)

Modre dostali na frnak. Prve pocity nie su boh-vie-ake, nie je to veru ziadne pohodlie. A to vraj ta origos guma na MM300 je este drsnejsia...

Tah jsi nezkoušel? 

Myslím, že jsem tu tvojí limitku viděl někde na tahu a nevypadalo to zas tak špatně :)

Odesláno

Este nie veru...

Teraz spekulujem nad kozou. Jeden sikovny obetavy miestny clen sa snazi pre tie modre obludky cosi vymysliet :-)

F.

V 4. 4. 2014 v 17:57, Jörg8X napsal:

Tah jsi nezkoušel? 

Myslím, že jsem tu tvojí limitku viděl někde na tahu a nevypadalo to zas tak špatně :)

Odesláno

Tak jsem si tady od místního člena jedny Monstry rezervoval tak jsem sam zvedavy jestli mně chytnou u srdce:rolleyes:<br /><br />Odesláno z mého GT-I8530 pomocí Tapatalk 2<br /><br />

Odesláno

No samozřejmně že oranžový cifr jak jinak a pořád čumím na obrázky z netu a nemůžu se už dočkat:D<br /><br />Odesláno z mého GT-I8530 pomocí Tapatalk 2<br /><br />

Návštěvník Strocek
Odesláno

Nevím jestli novej model, ale nový oranžády jsou fakt fotogenický ty zlákají jedna dvě  :). Tak ať ti to vyjde. 

Odesláno

Jo pardon zapomněl jsem napsat že jde o starý model-_-<br /><br />Odesláno z mého GT-I8530 pomocí Tapatalk 2<br /><br />

Odesláno

nevíte někdo, zda jde z Baby Monster (5 sport) 7s36 přehodit na MONSTRA 7s26, to zadní průhledné dýnko.Jestli je to stejný průměr a závit. Nebo kde případně koupit na Monstra to průhledné. Puritáni potapěči prominou.  Ale mě se to průhledné dýnko líbí víc a hlavně to sklo je antialergické na pot.

Návštěvník Strocek
Odesláno

Od včerejška na gumě.

jedna včerejší, nešel mi net, tak až dneska  :)

post-26998-0-45099000-1397041704_thumb.jpg

Odesláno
  V 9. 4. 2014 v 11:08, Strocek napsal:

Od včerejška na gumě.

jedna včerejší, nešel mi net, tak až dneska  :)

Ten Drákula se mi líbí čímdál víc, pomalu se začínám utvrzovat v tom, že až se rozhoupu, že si koupím monstra, tak to nebudou oranžády, ale právě tahle verze...

Nevím o lepších hodinkách na metalový koncert :punk:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...