Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To by mělo být trestný a  mělo by se to tvrdě potírat trestem nejvyšším. :giljotiini: Musím jít na pivo a dát si něco na snížení tlaku, páč teď sem to málem nerozdejchal.

Moc pěkná rodinka. Tiše závidím.

Odesláno

To by mělo být trestný a  mělo by se to tvrdě potírat trestem nejvyšším. :giljotiini: Musím jít na pivo a dát si něco na snížení tlaku, páč teď sem to málem nerozdejchal.

Moc pěkná rodinka. Tiše závidím.

Ta sekera je ale trochu příliš humánní, vzhledem k závažnosti provinění bych asi volil něco delšího, bolestivějšího a náležitě děsivého. Propadnutí věci je samozřejmostí.  Fuj, to je krása!!!!!

Berte, fakt nádhera, gratuluju!!!

Odesláno

Ahojte chronopostižení.

Díky za milé gratulace od příjemné sorty lidiček. Zkusím na pár Vašich dotazů odpovědět tak nějak pospolu.

Celé jsem to dával dohromady nějakých 6 let, tedy od doby, kdy jsem koupil první Orlíky z roku 1965. Nejdéle jsem ?sháněl? ten suverénně nejškaredší  kousek, hodinky uprostřed. Pořád jsem se totiž nemohl přemluvit k tomu, abych koupil něco, co se mi fakt nelíbí. Inu, sběratelské hledisko však nakonec zvítězilo.

Co a jak dál je asi otázka, kterou si klade každý sběratel. Za sebe musím říct, že sám nevím. Kupovat nyní staré primky z nějakých otevřených zdrojů je finančně IMHO blbost, nové primky mají hodnotu spíše peněžní, nežli sběratelskou. Celkově musím říct, že si tak nějak dávám od primek pohov.

Možná by bylo nejlepší chvíli vychovávat mladou generaci. Myslím, že níže uvedený snímek je pro mou dcerku dobrou motivací :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Pěkná série Berte, upřímně gratuluji. Věřím, že cesta musela být ještě hezčí než cíl........ :) .

Jen malá kamarádsky vtipná poznámka - nechybí tě tam jedny?

Odesláno

Pěkná série Berte, upřímně gratuluji. Věřím, že cesta musela být ještě hezčí než cíl........ :) .

Já to čekal, jen jsem neměl to srdce to tam napsat. :cheers:

Odesláno

No jo, pak má člověk něco sehnat... :-)

Zavedl bych kvótu jedny orlíky do rodiny. Něco jako když je v Kauflandu na něco sleva :-)

Ale jinak super, taky rodinku plánuju...

... ale ve verzi Prim Sport II... :whistling:

:)

Odesláno

Konečně jsem přestal slintat, utřel klávesnici a můžu napsat jaká je to nádhera a že gratuluju!

Odesláno (upraveno)

Jo, máš pravdu. V těch ruhlách chybí káčátko ..... Zato zajíce mám ve všech barvách a odstínech :-)

Upraveno uživatelem Bert

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...