Honza.manta Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2014 To vypadá, že to nebylo trenérem ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2014 (upraveno) To je katastrofální hra, na to se fakt nedá dívat... Měl jsem trošku jinou představu, když to vzal Růža, nemůžu si pomoct. Jágr je frustrovaný z té naší hry, kdy vidí tu neschopnost hráčů a bylo to vidět už během turnaje, jak pořád kroutí hlavou jak to hrají. Nahazovaná do rohů, bez nápadu, vo hovně. On aspoň vymyslí nějakou nezjištnou přihrávku a překvapení, které dřív naši hru zdobily. Teď, nula, nahodit a mazat to po rozích, hrůza. Upraveno 24. května 2014 uživatelem Marfael Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2014 (upraveno) Videl jsem snad poprve Jagra se tak vztekat. Upraveno 24. května 2014 uživatelem nAscA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2014 Videl jsem snad poprve Jagra se tak vztekat.Tento rok už se bohužel vztekal několikrát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2014 Jsem prekvapenej, ze se vubec dostali do semif. Svedove nas vygumujou ze hriste. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2014 (upraveno) Tenhle hokej má jednu obrovskou výhodu. Stíhám sjíždět servery s hodinkama. Btw - Glashutte Original Seventies Chrono na gumě už jsou k mání pod 10 000 éček. Upraveno 24. května 2014 uživatelem Bert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2014 dneska chybi vule a zapálení. žádná bojovnost ani nasazení....hrůza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2014 na to, ze Fini nejeli s ostudou domů jen díky našemu rozhodcimu Jerabkovi, tak slušný finále Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2014 Naši se probrali pozdě :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2014 Ach jo, škoda....sakra' Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2014 Moooc pozdě,no a ještě v tom probrání inkasovali.Bezva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2014 mno tak snad zítra. Snad budou Švédové zdrcení po prohře s Ruskem.Dnes jsme na postup rozhodně neměli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2014 (upraveno) Rozhodli golmani a celková neschopnost útoku. A Dusíkovo prokletí pokračuje:-). A pokud se na to švéďáci nevyserou, tak naši dostanou naloženo. Ale aspoň dostane pár snaživců hodinky:-)) Upraveno 24. května 2014 uživatelem Marfael Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2014 Jsem z toho fakt rozhozený - to nebyl hokej, to byla holomajzna. Chudák Růža a Jarda, ty to asi jediný z nich vnímají. Fuj na to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2014 (upraveno) A já se tak těšil na Rusko.A ta nula,to je vostuda. Upraveno 24. května 2014 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2014 seru na to...zejtra raději pojedu podpořit Plzeňskou Viktorku, než koukat na další takovou neschopnost a holomajznu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2014 A já se tak těšil na Rusko. Buď rád - to by byla úplná katastrofa s tímhle hokejem, co předvádíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2014 První 3 zápasy se na to dalo koukat,ale dnes jako kdyby spokojenost že budouu hrát o placku-jesli zlato nebo....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2014 Buď rád - to by byla úplná katastrofa s tímhle hokejem, co předvádíme.No doufal jsem,že by to pojali nacionálně jako za starejch časů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2014 Ze se ty naši proberou až když jim teče do bot.. To zas byla hra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se