Přejít na obsah

Co je kde na prodej a za kolik

Doporučené příspěvky

Presne.....treba se tu ukaze Street Glide a rekne svuj nazor....za ty prachy je to kup skoro stoleti!

Měl jsem v ruce fake právě AP diverů (a bylo to u chronomagorského stolu, ti, co nevěděli, se rozplývali nad zpracováním, odlesky cifru atp. atp., prostě bez otevření bez šance, ani při přímém srovnání s originálem :( )  

Balení atp. v takovém designu, to je ovšem nářez.

Každopádně zajímavé... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ze srandy jsem mu napsal o původ hodinek, ale podle mně to je prostě ojeb, AAA+ fejky + tato krabička http://www.watch-way.net/replica-watch-boxes-and-accessories/audemars-piguet-box-sku1524.html nákupka za 10k+- a prodej za 65 a ten kdo uvidí, že to jsou hodinky za 250+, tak neodolá té ceně.

to je na oběšení pro výstrahu... :giljotiini:

Odkaz ke komentáři

Pánové klid, ráno jsem s ním telefonoval a vcelku ochotně jsme si domluvili prohlídku v AP v Pařížské na úterní ráno. Mám i seriál number, ale ještě jsem to negůglil.

Upřímně tomu moc nevěřím, protože opravdu ví jakou mají cenu a nikdo rozumnej nebude prodávat hodinky za pětinovou cenu. Kdyby byly za 165, byla by to super cena a mělo by smysl o tom uvažovat, ale takhle by byl vážně nesvéprávnej, nebo to není možné.

Jinak takové poznatky z boje:

Není divné, že na všech fotkách je vteřinovka na indexu?

Opravdu by hodinky v ceně přes 300K měly certifikát v tak divném celofánu.

P.S. můj kolega mi citoval skvělý film Bony a Klid: "Prostě najdeš kořena, řekneš mu ať čeká a pak zdrhneš přes dvorky" nebo tak nějak to říkal  :)

Upraveno uživatelem Andrew
Odkaz ke komentáři

No já je kupoval před pár týdny. Sice jen RO a ne divery, ale tento typ certifikátu k nim nebyl. V krabici jsou 2 knížky a v jedné z nich jsou první 3 strany 3x certifikát.

A nedávno jsem se od jednoho velmi znalého člověka dozvěděl, že měl v ruce fejk AP, který ač je sám vlastníkem originálů neměl šanci rozeznat.

Údajně to jde pozorovat jen při přímém porovnání a to tak, že u originálů jde sekundovka viditelně trhaněji, zatímco u fejku jde plynule.

Upraveno uživatelem MaxT
Odkaz ke komentáři

No já je kupoval před pár týdny. Sice jen RO a ne divery, ale tento typ certifikátu k nim nebyl. V krabici jsou 2 knížky a v jedné z nich jsou první 3 strany 3x certifikát.

A nedávno jsem se od jednoho velmi znalého člověka dozvěděl, že měl v ruce fejk AP, který ač je sám vlastníkem originálů neměl šanci rozeznat.

Údajně to jde pozorovat jen při přímém porovnání a to tak, že u originálů jde sekundovka viditelně trhaněji, zatímco u fejku jde plynule.

a nebo je nechas otevrit. ty dve tri kila za pretesneni dynka za ten pocit jistoty a bezpeci :) urcite stoji... vim o par strankach, kde delaji fiky k nerozeznani od originalu - zjevne si koupi original a do detailu okopirujou. protoze tam ale cpou ty svoje cinsky kalibry, nezbyva ti nez je otevrit...

Odkaz ke komentáři

a nebo je nechas otevrit. ty dve tri kila za pretesneni dynka za ten pocit jistoty a bezpeci :) urcite stoji... vim o par strankach, kde delaji fiky k nerozeznani od originalu - zjevne si koupi original a do detailu okopirujou. protoze tam ale cpou ty svoje cinsky kalibry, nezbyva ti nez je otevrit...

No v AP v Parizske je nechas otevrit tezko.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...