gougy Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 Presne.....treba se tu ukaze Street Glide a rekne svuj nazor....za ty prachy je to kup skoro stoleti!Měl jsem v ruce fake právě AP diverů (a bylo to u chronomagorského stolu, ti, co nevěděli, se rozplývali nad zpracováním, odlesky cifru atp. atp., prostě bez otevření bez šance, ani při přímém srovnání s originálem ) Balení atp. v takovém designu, to je ovšem nářez.Každopádně zajímavé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolas Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 Ze srandy jsem mu napsal o původ hodinek, ale podle mně to je prostě ojeb, AAA+ fejky + tato krabička http://www.watch-way.net/replica-watch-boxes-and-accessories/audemars-piguet-box-sku1524.html nákupka za 10k+- a prodej za 65 a ten kdo uvidí, že to jsou hodinky za 250+, tak neodolá té ceně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 Ze srandy jsem mu napsal o původ hodinek, ale podle mně to je prostě ojeb, AAA+ fejky + tato krabička http://www.watch-way.net/replica-watch-boxes-and-accessories/audemars-piguet-box-sku1524.html nákupka za 10k+- a prodej za 65 a ten kdo uvidí, že to jsou hodinky za 250+, tak neodolá té ceně.to je na oběšení pro výstrahu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 Ale tak on sám preferuje osobní převzetí,copak není kde v Praze ověřit AP? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 Tak to je dobrý mazec, pánové.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 Ale tak on sám preferuje osobní převzetí,copak není kde v Praze ověřit AP? napsal jsem mu, ze bych je vzal, pokud by byl ok s tim overit originalitu v butiku AP v parizske... tipnul bych si bud fiky nebo neco horkyho.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 Zareagoval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 (upraveno) Pánové klid, ráno jsem s ním telefonoval a vcelku ochotně jsme si domluvili prohlídku v AP v Pařížské na úterní ráno. Mám i seriál number, ale ještě jsem to negůglil. Upřímně tomu moc nevěřím, protože opravdu ví jakou mají cenu a nikdo rozumnej nebude prodávat hodinky za pětinovou cenu. Kdyby byly za 165, byla by to super cena a mělo by smysl o tom uvažovat, ale takhle by byl vážně nesvéprávnej, nebo to není možné. Jinak takové poznatky z boje:Není divné, že na všech fotkách je vteřinovka na indexu?Opravdu by hodinky v ceně přes 300K měly certifikát v tak divném celofánu. P.S. můj kolega mi citoval skvělý film Bony a Klid: "Prostě najdeš kořena, řekneš mu ať čeká a pak zdrhneš přes dvorky" nebo tak nějak to říkal Upraveno 21. března 2014 uživatelem Andrew Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 (upraveno) No já je kupoval před pár týdny. Sice jen RO a ne divery, ale tento typ certifikátu k nim nebyl. V krabici jsou 2 knížky a v jedné z nich jsou první 3 strany 3x certifikát.A nedávno jsem se od jednoho velmi znalého člověka dozvěděl, že měl v ruce fejk AP, který ač je sám vlastníkem originálů neměl šanci rozeznat.Údajně to jde pozorovat jen při přímém porovnání a to tak, že u originálů jde sekundovka viditelně trhaněji, zatímco u fejku jde plynule. Upraveno 21. března 2014 uživatelem MaxT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 Jinak takové poznatky z boje:Není divné, že na všech fotkách je vteřinovka na indexu?Možná blbě vidím, ale ani na jedné přesně na indexu není a baterkáče to nebudou, takový degen to není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 AP vyreseny. Hadejte jak. Napoveda: nekupuji je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 No já je kupoval před pár týdny. Sice jen RO a ne divery, ale tento typ certifikátu k nim nebyl. V krabici jsou 2 knížky a v jedné z nich jsou první 3 strany 3x certifikát.A nedávno jsem se od jednoho velmi znalého člověka dozvěděl, že měl v ruce fejk AP, který ač je sám vlastníkem originálů neměl šanci rozeznat.Údajně to jde pozorovat jen při přímém porovnání a to tak, že u originálů jde sekundovka viditelně trhaněji, zatímco u fejku jde plynule. a nebo je nechas otevrit. ty dve tri kila za pretesneni dynka za ten pocit jistoty a bezpeci urcite stoji... vim o par strankach, kde delaji fiky k nerozeznani od originalu - zjevne si koupi original a do detailu okopirujou. protoze tam ale cpou ty svoje cinsky kalibry, nezbyva ti nez je otevrit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 a nebo je nechas otevrit. ty dve tri kila za pretesneni dynka za ten pocit jistoty a bezpeci urcite stoji... vim o par strankach, kde delaji fiky k nerozeznani od originalu - zjevne si koupi original a do detailu okopirujou. protoze tam ale cpou ty svoje cinsky kalibry, nezbyva ti nez je otevrit...No v AP v Parizske je nechas otevrit tezko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 Je to fejk, origo mají jinak dělaný indexy a čísla na otočný lunetě. Naživo je tam pak rozdílů víc.To samý měl Kupec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 No v AP v Parizske je nechas otevrit tezko.Proc? Nemají na to náčiní, nebo to posílají jinam? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 Proc? Nemají na to náčiní, nebo to posílají jinam?Když jsem tam byl minule byl tam jen mladík co prodával, pochybuju že může otvírat hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 Proc? Nemají na to náčiní, nebo to posílají jinam?Myslim ze vsechno posilaji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 22. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2014 Jasne.....diky za odpoved kluci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
relativ Odesláno 22. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2014 AP vyreseny. Hadejte jak. Napoveda: nekupuji je.Ja by som takto na diaľku videl problém v tom certifikáte. Pochybujem, že po vyplnení údajov ju zatavia do celofánu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 22. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2014 Myslim ze vsechno posilaji. hodinare tam maji, alespon podle toho, co jsem slysel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se