Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pokud se nekdo brzo vzbudi a mel by chut na Mido Multifort za 527usd, tady jsou jeste par hodin v akci. Abych se priznal, hodne mi cuka ruka. Bohuzel musim dat prednost jinym vecem...

http://www.discountwatchstore.com/products/mido-m0058301105100-mens-multifort-black-dial-steel-bracelet-automatic-watch.html

A tady je nejaka limitka od FC taky za par supu:

http://www.discountwatchstore.com/products/frederique-constant-303hs6b6b-mens-healey-white-dial-brown-leather-strap-swiss-automatic-watch.html

Odesláno (upraveno)

A tak ho nechte, když má zhruba za 3 tejdny svátek  :lol2:

to mám :D

Porušuju nějaký pravidla ? 

Odkaz na jakoukoliv inzerci tady dát můžu ne ? nebo ne ?

Nebo o co jde ?   :helpsmilie:

Jestli něco dělám špatně, klidně mi napište pls zprávu ať to tady neplevelím.

Upraveno uživatelem MíraMíra
Odesláno

Co s tebou chlape, počet příspěvků máš, povídáš si o hodinkách, to je pravda, ale tohle je vochcávání pravidel jak vyšitý. Kdybys napsal modům nějaký normální přípis, tak ti třeba po zvážení všech pro i proti dám výjimku a zdůvodním si ji. Tohle je blbě a je to levá jak vyšitá. Mažu ti to.

Odesláno (upraveno)

Co s tebou chlape, počet příspěvků máš, povídáš si o hodinkách, to je pravda, ale tohle je vochcávání pravidel jak vyšitý. Kdybys napsal modům nějaký normální přípis, tak ti třeba po zvážení všech pro i proti dám výjimku a zdůvodním si ji. Tohle je blbě a je to levá jak vyšitá. Mažu ti to.

omlouvám se.. myslel jsem, že to takto není proti pravidlům. Jinak bych se dobrovolně nepřiznal, že je to můj prodej. :D

nebo spíš bych to tak prostě neřešil. Chtěl jsem jen dát možnost zakoupení místním členům

ještě jednou omluva  :cheers:

Upraveno uživatelem MíraMíra
Odesláno

V pohodě, já v tom neviděl až tak zlý úmysl, ale kdybych to nechal, stane se z toho precedens pro různé šizuňky. Holt slušnej člověk to má někdy těžší. 

Odesláno

V pohodě, já v tom neviděl až tak zlý úmysl, ale kdybych to nechal, stane se z toho precedens pro různé šizuňky. Holt slušnej člověk to má někdy těžší. 

ok .. chápu a beru  :cheers:

Odesláno

Ajaj. Tak v podmenu ještě ve třech dalších barvách, snad skladem. Ty bílý asi vezmu sám.

Odesláno

Kdyz to tak vidim, dostal jsem chut koupit na zed Omegy SMP, nejlepe modre, pokud existuji. Nevite, kde by se daly sehnat? Nejak se mi nepodarilo vygooglovat. Jen same Rolex.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...