Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

což je cena, dosažitelná při troše snahy i v ČR bez 14 denního čekání a nespolehlivosti Amazonu. Navíc u Amazonu skladem neznamená vždy automaticky skladem...

Odesláno

... bez 14 denního čekání a nespolehlivosti Amazonu. Navíc u Amazonu skladem neznamená vždy automaticky skladem...

Tomu se muzu jenom smat. Drtiva vetsina z mych objednavek (a bylo jich jiz skoro 300) dorazi do druheho az tretiho dne, vyjimecne to trva dele, pokud to cestuje z jine zeme. Mluvim o dorucovani v ramci Nemecka. V CR tam asi mate nejaky slendrian. :)  A reseni problemu, kdyz se vyskytly, dopadlo vzdy k me spokojenosti. Tolik k rychlosti a spolehlivosti Amazonu. 

Odesláno

Právě, viz moje hodnocení v obchodech. V Německu nebo Belgii vše ok do druhého dne, sem do ČR jim nestačilo 14 dní...Avizované zboží skladem bylo expedováno až čtvrtý den. A nebyla to jen jedna a první zkušenost. Obrázek si udělej sám

Odesláno

což je cena, dosažitelná při troše snahy i v ČR bez 14 denního čekání a nespolehlivosti Amazonu. Navíc u Amazonu skladem neznamená vždy automaticky skladem...

Na helveti je vidim za 3590kc, vic jsem po tom nepatral a cena 2650+- mi prisla fajn. ;)

Odesláno

Kdybyste mel nekdo chut pokouset JP aukce, tak tyhle Landmastery v takovemhle stavu fakt casto k prodeji nebyvaji... Sedim si na rukou... :)

SBDW002

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

SBDW003

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak jsem v pátek nakoukl do Mobilní pohotovosti na Karlově náměstí a viděl jsem tam asi v komisi Doxy D196SBU s krabicí a zřejmě se vším za bratru 17.990kaček. Neměl jsem čas a tak jsem nezkoumal stav a kromě toho to není zrovna moje parketa ale určitě to pro někoho může být zajímavá informace. Orientační foto z netu.

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...