Spongebob Odesláno 14. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2020 já objednával gumovej řemen a nic...tak jedině že by to bylo až když bych koupil hodinky...ale nemyslim si. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 14. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2020 Podle mě v tom mají prostě zmatek. Mně někdy info o výprodeji přijde, někdy vůbec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 14. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2020 Nikdy jsem si od nich nic nekoupil a upozornění mi chodí jak na běžícím páse... Nejspíš si budu muset něco koupit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sima1one Odesláno 14. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2020 když nad tím tak přemýšlím, možná lepší, že mě nechodí :))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MacBaren Odesláno 14. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2020 Koupil jsem hodinky. Zaškrtuto je a nechodí nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 15. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2020 hm hm tak tim jecto jasny...proste to chodi random Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 15. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2020 Ja to mam jak Pavel87. Nikdy jsem si nic nekoupil a chodi mi od nich emaily minimalne jednou tydne. Kdo uz jste koupili, tak uz vas maji zahackovane, tak na vas prdi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 15. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2020 Před hodinou, AndyAaron napsal: Ja to mam jak Pavel87. Nikdy jsem si nic nekoupil a chodi mi od nich emaily minimalne jednou tydne. Kdo uz jste koupili, tak uz vas maji zahackovane, tak na vas prdi Taky mylsim Andy Měl jsem několikrát zboží v košíku a nekoupil. Nakonec nejspíš vezmu Tridenty, ale až bude sleva 30 % (někdy kolem Vánoc). A to bude konec chronobundu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vtxx Odesláno 17. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2020 V 14. 8. 2020 v 12:27, sima1one napsal: když nad tím tak přemýšlím, možná lepší, že mě nechodí :))) To teda, plně souhlasím! Kam to má člověk dávat a kde na to furt brát :))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 17. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2020 jedny predas, dalsie kupis. kde vidis problem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 20. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2020 Z vlastní zkušenosti vím, že nákupní a prodejní cena se mohou dost podstatně lišit. V tom případě se může přijít na řadu druhá část vtxxovy otázky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 24. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2020 aj ked sa pripocitaju vsetky tie vypalne, tak to az tak zle nie je https://www.gemnation.com/watches/Deal-Of-The-Day.html Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beerlao Odesláno 24. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2020 před 15 hodinami, Harwey napsal: aj ked sa pripocitaju vsetky tie vypalne, tak to az tak zle nie je https://www.gemnation.com/watches/Deal-Of-The-Day.html Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Zajímavá obchodní politika kdy si mohou dovolit dát takhle velikou slevu a uvést tak zákazníka v nejistotu jakou to má tedy cenu když si to koupím a jakou to bude míti případně ztrátu hodnoty při prodeji...není myšleno k tomuto konkrétnímu modelu ( kde si budoucí kupec bude libovat ,pokud se na něj usměje štěstí a dostane se na něj ,nebo to vyzobou překupníci... )spíše k těm ostatním...mě by to znejistilo kdybych o této značce uvažoval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 3. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2020 Pro mě to není, ale třeba to někoho zaujme. Kapesní Junghans za 2.200,- https://www.zastavarnabazar.net/Starozitne-2-pl-kapesni-hodinky-JUNGHANS-77-gr-d94.htm Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2020 Kaptain Cook za dobrej peniz s dopravou zdarma https://www.jomashop.com/rado-watch-r32500153.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2020 Free shipping jen po USA, pri sleve jen 30% to vzhledem k doprave, dph a poplatku nedava smysl vubec.. uz proto, ze nemaj orazenou kartu a zaruka tedy jen v Jomashopu a jen rok. Uz jsem to parkrat psal, tydle Jomashopy a Ashfordy a Gemnation se “vyplatej” pri slevach nad 70%.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2020 jo už na to koukám....sorry za mistifikaci... navíc jsou to 37mm jen. Takže dělejte jako bych nic nepostl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 16. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2020 Celkem rozumná cena, myslím. https://www.chrono24.cz/omega/omega-seamaster-diver-300m-42mm---white-wave-dial---2020--id16517388.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 16. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2020 před 46 minutami, MíraMíra napsal: Celkem rozumná cena, myslím. https://www.chrono24.cz/omega/omega-seamaster-diver-300m-42mm---white-wave-dial---2020--id16517388.htm Stihl je vzít někdo místní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vtxx Odesláno 17. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2020 před 23 hodinami, MíraMíra napsal: Stihl je vzít někdo místní? Za kolik byly? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se