MíraMíra Odesláno 17. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2020 Zánovní za 89k, tah i guma se sponou. Plus teda nějaká pošta z UK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 18. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2020 Oris Chronoris za fajn cenu. Poslední kus. https://www.ichrono.cz/cz/oris-0173377374053-0741901fc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tr0t3l Odesláno 18. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2020 Do prdele, kukám na ne už asi pol roka a akurát nemám strelivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveSty Odesláno 18. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2020 Mají tam toho koukám víc, třeba tuhle starší limtku Aquisů..jen nevím kde ji seženou, snad ani na chrono24 není https://www.ichrono.cz/cz/oris-0173376534183-setmb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 18. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2020 Skoda ze su na gume, inak cena fajn a chronorisy su super aj na tensiu ruku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 20. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2020 V 18. 9. 2020 v 20:24, DaveSty napsal: Mají tam toho koukám víc, třeba tuhle starší limtku Aquisů..jen nevím kde ji seženou, snad ani na chrono24 není https://www.ichrono.cz/cz/oris-0173376534183-setmb Tvl ty jsou peckovy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 20. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2020 Fashion arena sterboholy obchod s hodinkama "chrono" modry zelvy za 8,3tkc. Coz mi prijde jako slusna cena za novy zelvy. Celkove tam na seiko byly slusny cenovky a kupodivu nebylo moc lidi. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 Co si myslíte o této nabídce - docela mě zaujala, ale nedokážu poznat jestli v tom může být nějaké šméčko. DOufám, že mi to případně nevyfouknete. https://www.sbazar.cz/oscoautomatic/detail/103942627-seiko-automatic-21-jewels Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 Toto nechces, indicky fejk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 Škoda - na první pohled se mi líbí, ale fejky neberu. A z čeho se tak pozná, že to je šméčko? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plattfuss Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 Orient Weekly Auto King Diver, retro limitka za dobru cenu 190,99€ Nema safir ani srobovacie korunky ale komu sa paci ten nech ho bere... https://www.amazon.de/-/en/RA-AA0D04G0HB-Orient-Automatic-watch/dp/B08CBD9S5X Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miris Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 (upraveno) ...že by Longines Legend Diver ? https://www.hodinky-koscom.cz/longines-legend-diver-l3-774-4-50-9-k0029855 Upraveno 23. září 2020 uživatelem miris Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 Dusak v Arkadach ma 40% slevu na vse vystavene. Nejake rado, tagy, longines, hamilton, nomos a pak certina a tissot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mano1990 Odesláno 6. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2020 Mají tam něco zajímavého co se vyplatí?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 6. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2020 Definuj "zajimaveho" a "vyplati". Neznam tvuj vkus ani cenove moznosti. Dostupne znacky jsem napsal, na Omegu a Breitling zapomente, ty uz brali kluci v zime. Od te doby maji ve vyloze misto skla papundekl. Hodinky od AD za 60 % puvodni ceny se podle me vyplati vsechny, protoze se dostavame na cenu sedivek v US. Pritom se zarukou. Namatkou, co me zaujalo. Longines: cernocerne LHCc na gume, cenikovka 96k Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Foto: Ablogtowatch Pak tam meli od Longinu nejake jejich pilotky/military modely, VHP GMT a takovou tu jejich smesku. Jako dalo by se vybrat. Od Rado tam meli tusim nejake Captain Cook, pak nejake nove potapky, ktere jsem jeste nevidel, ale prisly mi tuctove no a pak ty jejich nove varianty golden horse. Plus kabelku jejich klasickych modelu, ktere me miji. Od Tissotu jsem byl zvedavy na Gentlemany, ale maji je tam jen v bicoloru. Navic nazivo se mi tissot posledni dobou vubec nelibi. To zpracovani pusobi strasne lacine. Fandove T-Touch by tam mohli neco poridit. Od Certiny jsem zkousel potapky se zelenou vterinovkou na gume s Powermatic 80. Ty me zaujaly, zpracovani je super. Vysly by na cca 12,5k coz je super. Za ty prachy dnes clovek nema skoro ani Seiko nebo Warda. Meli tam pak tusim jeste nejake DS1 a spousty dalsiho. Ty vintazni modely DS200 tam nemaj. Nomos jsem nestudoval, protoze na ne ted nemam. U tagu se mi libi cernocerne Aquaracery 500m s keramickou lunetou. Vic jsem tag taky nestudoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 6. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2020 Jo, jeste jsem si vzpomnel, ze tam maji Mido, nejake Commandery a plus klasickou produkci, asi by se dalo vybrat. Ty tagy byly tyto, uz nevim za kolik: Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 6. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2020 Já tam byl přes měsícem vzít pro manželku La Grande Clasique v modré a nějakej šmejd mi je vyfoukl před nosem. Jinak mě tam nic neohromilo, u těch Rado pozor, ne všechny jsou ve slevě (některý jsou označeny). Nomos tam pár měli, za mě deal roku byly Club Campus s tmavým cifrem za nějakých 24k. Ale nakonec jsem nevzal nic, protože vlastně nic nepotřebuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 6. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2020 Černý club campus za 24? Tak to kdyby nebylo před měsícem, a měl bych teď čas a neměl to momentálně přes celou prahu, tak se tam kouknu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 6. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2020 Podle mě tam ještě budou. Zkus si zavolat.Byly to přesně tyhle, pevný dynko.https://nomos-glashuette.com/en/club/club-campus-38-night-736 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchboy Odesláno 6. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2020 Taky jsem koukal, ještě by se tam něco zajímavého našlo, hlavně Nomos tam má celkem zajímavé kousky s fajn cenovkou. Rado captain cook jsou prý bohužel ale bez slevy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se