Přejít na obsah

Legenda F 91W

šíma

Doporučené příspěvky

před 12 hodinami, ggrand napsal:

No jak. V pritmi jsou oci adaptovany na tmu a kdyz si posvitis hodinkama, kolik je hodin, tak u f91 jsi v pohode, protoze jejich dioda nesviti prehnane, jen tak, abys precetl cas. Sice to neni rovnomerne osvetleni, ale neoslnuje. U 105 je to presny opak. Rovnomerne osvetleni, ktere sviti tak moc, ze je to neprijemne se na ne ve tme divat.

Tak s oslněním od F 105 problém nemám. Asi si je dáváš moc blízko k očím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 hodinou, t2 napsal:

Tak s oslněním od F 105 problém nemám. Asi si je dáváš moc blízko k očím.

To mi povídej, když se v půlce noci probudím a chci vědět, kolik je hodin. To je rána do očí a je jedno jak daleko jsou.

Odkaz ke komentáři

Tak jsou doma. Je k tomu papírová krabička. Pod RESIST je jen nápis U. Nastavil jsem je a šlapou. Jsou boží. I když stály tak málo, tak je nosím jak kdybych měl na ruce hodinky aspoň za 20 tis. Ale to mě za dva dny přejde. Ještě jsem nesundal ani fólii :D.

Pásek mi sedí moc hezky, ale mám 17,5 cm ruku, takže pro velké pracky to nebude, navíc na velké ruce by asi moc dobře nevypadali, ale na mojí jsou krásné. Zítra je vyvětrám do práce.

Odkaz ke komentáři

Tak jsou doma. Je k tomu papírová krabička. Pod RESIST je jen nápis U. Nastavil jsem je a šlapou. Jsou boží. I když stály tak málo, tak je nosím jak kdybych měl na ruce hodinky aspoň za 20 tis. Ale to mě za dva dny přejde. Ještě jsem nesundal ani fólii :D.
Pásek mi sedí moc hezky, ale mám 17,5 cm ruku, takže pro velké pracky to nebude, navíc na velké ruce by asi moc dobře nevypadali, ale na mojí jsou krásné. Zítra je vyvětrám do práce.
Vypadají dobře i na velké ruce, ale ne na originálu, nýbrž na hadru (foto není z dneška) 27067e5fa05e2cab0465cfc1e9d9f282.jpg
Odkaz ke komentáři

V 16. 12. 2020 v 20:38, papun napsal:

papun, na které dirce od konce máš zapnutou sponu? Ď

Odkaz ke komentáři

@horal 4 až 5, jako je tam rezerva, ale já bych nesnesl to mít na poslední. To by vypadalo dost blbě.

Nabídnul jsem manželce, že si může strhnout fólii... čuměla na mě co jako chci. Já ji řekl, že to je čest to udělat, zklopila hlavu a dělala si svoje, tak jsem si jí strhnul sám:D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...