t2 Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2020 před 12 hodinami, ggrand napsal: No jak. V pritmi jsou oci adaptovany na tmu a kdyz si posvitis hodinkama, kolik je hodin, tak u f91 jsi v pohode, protoze jejich dioda nesviti prehnane, jen tak, abys precetl cas. Sice to neni rovnomerne osvetleni, ale neoslnuje. U 105 je to presny opak. Rovnomerne osvetleni, ktere sviti tak moc, ze je to neprijemne se na ne ve tme divat. Tak s oslněním od F 105 problém nemám. Asi si je dáváš moc blízko k očím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2020 Ročník 1992: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2020 před 1 hodinou, t2 napsal: Tak s oslněním od F 105 problém nemám. Asi si je dáváš moc blízko k očím. To mi povídej, když se v půlce noci probudím a chci vědět, kolik je hodin. To je rána do očí a je jedno jak daleko jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2020 F-105: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 Tak jsou doma. Je k tomu papírová krabička. Pod RESIST je jen nápis U. Nastavil jsem je a šlapou. Jsou boží. I když stály tak málo, tak je nosím jak kdybych měl na ruce hodinky aspoň za 20 tis. Ale to mě za dva dny přejde. Ještě jsem nesundal ani fólii :D. Pásek mi sedí moc hezky, ale mám 17,5 cm ruku, takže pro velké pracky to nebude, navíc na velké ruce by asi moc dobře nevypadali, ale na mojí jsou krásné. Zítra je vyvětrám do práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2020 Tak vítej v klubu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2020 Tak jsou doma. Je k tomu papírová krabička. Pod RESIST je jen nápis U. Nastavil jsem je a šlapou. Jsou boží. I když stály tak málo, tak je nosím jak kdybych měl na ruce hodinky aspoň za 20 tis. Ale to mě za dva dny přejde. Ještě jsem nesundal ani fólii . Pásek mi sedí moc hezky, ale mám 17,5 cm ruku, takže pro velké pracky to nebude, navíc na velké ruce by asi moc dobře nevypadali, ale na mojí jsou krásné. Zítra je vyvětrám do práce. Vypadají dobře i na velké ruce, ale ne na originálu, nýbrž na hadru (foto není z dneška) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2020 V 16. 12. 2020 v 20:38, papun napsal: Tak jsou doma. Je k tomu papírová krabička. Pod RESIST je jen nápis U. Nastavil jsem je a šlapou. Jsou boží. I když stály tak málo, tak je nosím jak kdybych měl na ruce hodinky aspoň za 20 tis. Ale to mě za dva dny přejde. Ještě jsem nesundal ani fólii :D. Pásek mi sedí moc hezky, ale mám 17,5 cm ruku, takže pro velké pracky to nebude, navíc na velké ruce by asi moc dobře nevypadali, ale na mojí jsou krásné. Zítra je vyvětrám do práce. papun, na které dirce od konce máš zapnutou sponu? Ď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2020 @horal 4 až 5, jako je tam rezerva, ale já bych nesnesl to mít na poslední. To by vypadalo dost blbě. Nabídnul jsem manželce, že si může strhnout fólii... čuměla na mě co jako chci. Já ji řekl, že to je čest to udělat, zklopila hlavu a dělala si svoje, tak jsem si jí strhnul sám:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 Ještě k tomu illuminatoru na F105 - našel jsem starou fotku z dob, kdy jsem je měl spolu s GW5600, myslím, že to hovoří za vše: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 Ještě lepší než F 105 je podle mě W 99. Jsou jako F 105, ale WR 50M plus pouzdro v kovu! Škoda, že se moc nedaji sehnat. Kdyby neměli nápis "illuminator" tak působí jak z osmdesátek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 Už léta je hledám a objeví se opravdu jen občas a když, tak hodně jeté a za moc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 Joj...opravdu pěkné! Abych byl upřímný.. tento model mi nějak unikl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 Je v tom modul 1275 jako třeba v A168, F-105 nebo W-86, ale je to celoocelové a s tvrzeným sklem. Fakt raritka. Něco jako W-34 a W-39. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 20. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2020 Dynko je zacvakavaci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2020 Hádám, že bude na 4 šroubcích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 20. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2020 Nene, nasel jsem tohle, proto se ptam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 20. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2020 (upraveno) I dýnko je stejný jako na W 34 a 39. Mám modrý W 34 a W 99 by mi k nim pasovaly. Upraveno 20. prosince 2020 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2020 Ach tááák...Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se