gougy Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Odesláno 8. června 2013 Reagoval jsme na větu: "zákazník s chutí utratit za hodinky 3.000 a ten který chce utratit 100.000 se těžko bude cítít dobře v téže prodejně." Já si myslím, že se tam mohou cítit dobře oba, vy mne ale přesvěčujete o opaku.Ale ono to tak je, nebo to mám pokřivený jenom já, ale nečekám, že hodinky za 100k můžu najít v blistru na stojánku u kasy, jako Casia (nic proti Casio) v Elektroworldu, čekám víc, platím m.j. i za to...
atomicsteve Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Odesláno 8. června 2013 Tak zatímco vy se tady hádáte, tak Elton nestíhá vyrábět Tedy aspoň podle toho, co jsem slyšel od známého...
gougy Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Odesláno 8. června 2013 Tak zatímco vy se tady hádáte, tak Elton nestíhá vyrábět Tedy aspoň podle toho, co jsem slyšel od známého...šmarjá, ten ufoun teda má páru
sery.vlk Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Odesláno 8. června 2013 Zpět k tématu. Mne nedávno opravdu potěšilo, když Osmanovič přivedl Elton na Staromák.A oni tomu pánové hned nasadí korunu průnikem do Alzy .-)
JR_2010 Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Odesláno 8. června 2013 Náhodou super počin, už se těším, až dá Alza Orlíky k nějaký plazmě jako bonus, čeká mne brzy nákup televize, tak to budu sledovat
kubson Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Odesláno 8. června 2013 díky! mám obrovskou radost? ... nadešel ten den a oni mohli navštívit CronoShop. Obchod, jehož majitelé pro hodinky dýchají a kde je na každém centimetru vidět, že svoji práci dělají s láskou a že jí rozumějí. Nákup hodinek v takovém obchodě je zážitek na celý život. Nikoho neobtěžujete, majitel se s vámi ochotně baví a ukazuje vše, co si přejete vidět. Pak přijde další zákazník. S majitelem se už zná a on jej oslovuje pane architekte. I pan architekt si nechá vyndat několik hodinek. O pár chvil později oba zákazníci sedí naproti majiteli, každý se svými vybranými kousky před sebou, a jako dva staří známí si vzájemně prohlížejí a vysvětlují, co a proč si vybrali.Ano, přesně takhle jsem to v ChronoShopu zažil. A užíval jsem si každou vteřinu toho nákupu. Nemine jediný den, abych si na to alespoň krátce nevzpomněl.Ono je to prostě o něčem jiném. Není to segregace. Je to úcta ke druhému. Je to respekt ke skutečnosti, že ten druhý musí něco obětovat, aby mohl pěstovat svou zálibu.Segregace by to byla, kdyby mě do toho ChronoShopu nepustili jenom proto, že mám na sobě džíny za pár stovek a starou zmačkanou bundu. Jenže nic takového se nestalo. Byl jsem přijat jako člen komunity lidí se stejnými zájmy. A takhle tam může dozajista přijít každý, kdo má podobně postavené priority. Spolu s hodinkami jsem tam získal i nezapomenutelný zážitek a jsem rád, že takové obchody existují.Dnes opravdu nevím, co by se muselo stát, abych si své další hodinky šel koupit do obchodního centra. A to skutečně nejsem žádný rasista ani elitář. Potvrdí to každý, kdo ví, co dělám a jak žiju. Ale dost už bylo řečí...
IzTaPa Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Odesláno 8. června 2013 Tak zatímco vy se tady hádáte, tak Elton nestíhá vyrábět Tedy aspoň podle toho, co jsem slyšel od známého... jeste tu o cervene karkulce, prosim (me informace jsou ponekud vice prizemni )
straspol Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Odesláno 8. června 2013 Náhodou super počin, už se těším, až dá Alza Orlíky k nějaký plazmě jako bonus, čeká mne brzy nákup televize, tak to budu sledovat Ježkovy voči a Smetanovy uši, no to mě nenapadlo, to je super nápad- já bych do toho taky šel, to bych asi těch televizí koupil víc
bandicoot Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Odesláno 8. června 2013 Dobry, ale zrovna Koscom bych za priklad neslucitelnych hodinek za tri papiry vs. za "kilo" pod jednou strechou nedaval. Ja se v Koscomu citim dobre, ten prostor je dobre zvladnuty svoji clenitosti. A Brozuv kramek, stejne jako Hanhart je pro fandy, to neni Parizska, ktera ma oslovit ad hoc kolemjdouci cinany a rusy. Ja svym zpusobem ten e-shop chapu, je to vlastne konzistentni znemoznovani primeho porovnani s konkurenci, ktere plati od casu "kufriku".
Hasňa Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Odesláno 8. června 2013 Kufrik. Ty kravo, to je romantika, to jsou vzpominky. Jsem rad, ze jsem to u Brevnovskeho klastera zazil.
tombed Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Odesláno 8. června 2013 tydlencty ceny bez dépéhá mě fakt berou... zelený zmrd rulezzz
siwi Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Odesláno 8. června 2013 díky! mám obrovskou radost?To já díky :-)
PNS Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Odesláno 8. června 2013 Já si myslím, jestli to není dílo eltoňáckých kreativců nové generace, pro které je halt používání Alzy normou. Poslední dobou si podobných úletů všímám čímdál častěji, asi jsme už starý a nerozumíme tomu novému světovému pořádku (z poslední doby např. i film Bullet to the Head vs. oficiální český název Jedna mezi oči)
IzTaPa Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Odesláno 8. června 2013 Já si myslím, jestli to není dílo eltoňáckých kreativců nové generace, pro které je halt používání Alzy normou. Poslední dobou si podobných úletů všímám čímdál častěji, asi jsme už starý a nerozumíme tomu novému světovému pořádku (z poslední doby např. i film Bullet to the Head vs. oficiální český název Jedna mezi oči) No Country for Old Men - slovy klasika
IntoPicture Odesláno 9. června 2013 Nahlásit Odesláno 9. června 2013 To je ale hodně špatný vtip... Prototyp doslova fabriky na prodej spotřebního zboží distribučním kanálem hodinek, jejichž producent se nesmírně velkohubě chválí jejich nespotřební podstatou. To, že se nám daří naši továrnu, hodinářské řemeslo a tvůrčí schopnosti všech našich zaměstnanců i spolupracovníků, úspěšně rozvíjet jen potvrzuje Váš rostoucí zájem o tento unikátní vztah mezi zákazníkem a výrobcem. Skutečně unikátní. Mohli by si aspoň promáznout tu neskutečnou hromadu na vlastním webu - dřív to bylo trapné jen ve srovnání s ostatními brandy, teď už to není ani k smíchu. Ale i jinak se koukám ten jejich marketing snaží, stačí klik na Orlíky, abych se dozvěděl, že to jsou: Moderní pánské sportovní hodinky, vyrobené jako nástupce legendárních armádních hodinek PRIM ORLÍK z roku 1965 Nevím, co autor kouří, ale měl by s tím přestat... A taky mám pocit, že tohle je labutí píseň tohohle muzea moderní HH. Vždyť fakt, že takovéhle obchodní přístupy (slovo model radši vynechám) nefungují, fakt dneska většinou ví i Franta elektrikář z Horní-Dolní.
IzTaPa Odesláno 9. června 2013 Nahlásit Odesláno 9. června 2013 cece, ale elton jde s dobou - maji orliky v PVD, takze jsou moderni, no ni? http://prim.cz/hodinky-detail.php?id=10665&men=6 ale vypadaji echt hnusne..
IzTaPa Odesláno 9. června 2013 Nahlásit Odesláno 9. června 2013 Co bys chtěl za 70? pravda pateky za 7 petek nekoupis, primky jsou v tom pripade the next best thing
NIGHTinGALE Odesláno 9. června 2013 Nahlásit Odesláno 9. června 2013 MPM ne ...... :-) Berte, kupuješ Elton?
IzTaPa Odesláno 9. června 2013 Nahlásit Odesláno 9. června 2013 Berte, kupuješ Elton? ber to - vic nez 60-80 za to urcite chtit nebudou a o zavazky po splatnosti by ti urcite radi slevili
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.