geometr Odesláno 16. července 2020 Nahlásit Odesláno 16. července 2020 Se mi teď několikrát stalo u DW5600, že koukám na hodinky a na displeji nic, jen když jsem je hodně otočil, tak bylo z úhlu vidět, že slabě ukazuje. Zmáčknu osvětlení, rozsvítí se a displej zas ukazuje normálně. Mám teda v nich baterku už přes dva roky...
siwi Odesláno 16. července 2020 Nahlásit Odesláno 16. července 2020 Baterka přes 2 roky by měla normálně fungovat. Teda samozřejmě, pokud se hodinky nepoužívají jako příruční svítilna Já furt to samý:
akai Odesláno 16. července 2020 Nahlásit Odesláno 16. července 2020 před 2 hodinami, geometr napsal: Se mi teď několikrát stalo u DW5600, že koukám na hodinky a na displeji nic, jen když jsem je hodně otočil, tak bylo z úhlu vidět, že slabě ukazuje. Zmáčknu osvětlení, rozsvítí se a displej zas ukazuje normálně. Mám teda v nich baterku už přes dva roky... Tak u jednoho z prodejcu je uvedeno ze... -tak mozna ze...
geometr Odesláno 16. července 2020 Nahlásit Odesláno 16. července 2020 ... jo to mám nějak v povědomí, že ta baterka vydrží kolem dvou let. Tak jestli to bude tím...
Daemonultimate Odesláno 16. července 2020 Nahlásit Odesláno 16. července 2020 Ja taky stále stejný, tak starší fotka nevadí
Piplík Odesláno 16. července 2020 Nahlásit Odesláno 16. července 2020 Rangemany v novém oblečku (-: “modrá je dobrá“
Fordik Odesláno 17. července 2020 Nahlásit Odesláno 17. července 2020 Rangemany v novém oblečku (-: “modrá je dobrá“Máš nějaké foto, kde je ta modrá lépe vidět? Kupoval jsi už rovnou modré nebo jsi je prevlikal? Mám černé a říkám si, že je občas "prebarvit" by mě mohlo bavit Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk
Piplík Odesláno 17. července 2020 Nahlásit Odesláno 17. července 2020 Mám je taky černé, koupil jsem originální modrý řemen s překrytem pouzdra a převlékl do modré (-:
Daemonultimate Odesláno 17. července 2020 Nahlásit Odesláno 17. července 2020 Autoboti útočí, aktivovat zbraňové systémy dobrá modrá
Fordik Odesláno 17. července 2020 Nahlásit Odesláno 17. července 2020 Odkud jsi to bral? Díval jsem se už dřív na jiné barvy, ale chci aby to sedělo. Co mám odkaz v telefonu tak hodně toho mají na tiktox.com Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk
Piplík Odesláno 17. července 2020 Nahlásit Odesláno 17. července 2020 před 5 hodinami, Fordik napsal: Odkud jsi to bral? Díval jsem se už dřív na jiné barvy, ale chci aby to sedělo. Co mám odkaz v telefonu tak hodně toho mají na tiktox.com Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk Kupoval jsem to z eBay z Polska za nějakých 45€.
minimus80 Odesláno 18. července 2020 Nahlásit Odesláno 18. července 2020 @Piplík pls aku mas velkost zapestia? Ta modra je super!Odoslané z SM-A600FN pomocou Tapatalku
Piplík Odesláno 18. července 2020 Nahlásit Odesláno 18. července 2020 před 12 hodinami, minimus80 napsal: @Piplík pls aku mas velkost zapestia? Ta modra je super! Odoslané z SM-A600FN pomocou Tapatalku Zápěstí cca 19cm. Tyhlety rangemany jsou menší než frogmany nebo mudmany. Fakt rozměrově nejlepší G Shocky.
Daemonultimate Odesláno 18. července 2020 Nahlásit Odesláno 18. července 2020 Tak jedny z těch největších, možná dokonce největší, se právě provětrávaj ve Varech a okolních lesích.
jendazhor Odesláno 20. července 2020 Nahlásit Odesláno 20. července 2020 (upraveno) U mě dnes zase jedny dvacetiletky. Model G-2000D-8JF. Řada G-2000 byla jedna z posledních levných s celonerezovým (a zde navíc leštěným) tělem a šroubovacím dýnkem. Na tomhle konkrétním modelu je zajímavé, že mezi 12 variantami je to jediná s originálním nerezovým náramkem. S celkovou hmotností 130 g to nejsou žádná pírka. Ostatní měli většinou gumu, a jedny i variantně textil. Pak už přišly modely se solárem a později rádiem. Ovšem v plastu a s plechem a šroubky na zádech. Upraveno 20. července 2020 uživatelem jendazhor
Žigi Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Odesláno 21. července 2020 Tohle šlo dřív uplně mimi mě. Mám hodně mechanických hodinek a doufal jsem, že to tak i zůstane:) Ale občas je asi opravdu škoda je brát na některý činnosti na ruku a to tyhle poslouží naprosto dokonale. Musím uznat, že z nich mám i fakt radost.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se