jendazhor Odesláno 28. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2020 Jsem dneska trochu brousil dřevo a najednou koukám, kolik už je hodin. No nic, se opláchnou a budou zase v poho. Vespod jsou moje zahradně-dílenské DW-003. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2020 Takhle mají Géčka vypadatMně dneska spadly na beton a nemají ani šmouhu na bezelu.Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 29. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2020 @warran: O tomto vím, mám ho na svých GW B5600. Cenově to nedává smysl už ani mě. Už mi přišel domů číňan za 16$ takže ty GWB jsou v prodeji a dudu downgradovat na GWM. Já spíš zkoušel, jestli není vyzkoušený nějaký jiný řermen. Na jiných géčkách takový problém s délkou nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 30. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2020 Dneska jsem vytáhl mudmastery Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TauCeti Odesláno 30. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2020 KlasikaSent from my SM-G975F using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fordik Odesláno 30. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2020 Rangemany sem dal zase odpočívat a co jiného do práce než... Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 30. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2020 (upraveno) Myslíš, že letos má “chronobundus” jméno G-SHOCK (-: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 30. června 2020 uživatelem Piplík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 1. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2020 Musím říct, že nový přírůstek mě nadchl. Jsou skvělé, těžší než mudmastery a jiné G-SHOCKy, což mi vyhovuje. Musím hodinky na ruce cítit. A to FROGMANy splňují. Už se s nimi těším do vody (-: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 1. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2020 poriadny kus hodiniek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 1. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2020 poriadny kus hodin! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TauCeti Odesláno 1. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2020 (upraveno) Parada Piplík. Frogmani D1000ky sú excelent. A ešte v tejto jemnej silno modrej variante B, čo vôbec nekričí. Väčšina vecí je na nich do čierna/siva, okrem pár akcent slov s s tým modrým nádychom hehe. Aj ten lettering na bezeli nie je taký výrazný ako u default variante (niečo ako GW5000 subdued bezel vs obyčajné 5600vky). Proste svedčí im to veľmi . Ja som pôvodne uvažoval o klasických D1000 ale nakoniec som vybral tieto B. Z ostatných šialených farebných kombinácií ma oslovuje iba D1035, ale nie za 2k . Sent from my SM-G975F using Tapatalk Upraveno 1. července 2020 uživatelem TauCeti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 1. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2020 Burtony a žabie plesa. Farby ladia...Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 1. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2020 Nový přírůstek :-)Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan59 Odesláno 2. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 2. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2020 Žába (-: od G-SHOCK Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 2. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2020 Mud Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 2. července 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2020 Archivní fešandy s teploměrem: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 5. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2020 Slezská Harta :-)Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 5. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2020 Hosi, kua, kdyz delate ty fotky, naucte se ostrit. Kdo se ma na ty mazanice divat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 5. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2020 Vím, že ostřit není jednoduché, tak se přimlouvám za ostření na to podstatné géčka si doostříme, ty známe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se