Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 244
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Moje první zkušenost s tímto velevazenym členem. Musím potvrdit, že tato veleváženost je zcela oprávněná. Díky za super primky a rychlý obchod:-)

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Naprostá spokojenost. Prim Televize v super stavu krásně zapadly do mojí sbírky. Osobní předání i pokec navzdory rouškám. Můžu jen doporučit.

Upraveno uživatelem kork74
Odesláno

Keď to človek konečne stihne a hodinky mu pred nosom nevyfúknu, tak natrafí na gentlemana, s ktorým je česť  a radosť sa vybavovať od prvého emailu až po rýchle doručenie. 

Vďaka a nech sa darí!

• po měsíci...
Odesláno

Jardovy nabídky mají jedinou nevýhodu, skoro vždycky přijdu pozdě. Tentokrát jsem to stihnul. V sobotu jsme se dohodli a dneska mám hodinky na ruce. Perfektní. fd649e48a2e7668593cdf432436e147b.jpg

Odesláno z mého HTC U12+ pomocí Tapatalk

Odesláno

Jardovi nezbývá než poděkovat. Super domluva, rychlé a seriózní jednání. Budu se těšit na další případný nákup.

• po 4 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Opět perfektně provedený a zdokumentovaný servis dvou mechanických vintage hodinek.
Solidní přístup, velmi vstřícné řešení nenadálých problémů.
Vřele doporučuji nejen jako prodávajícího, ale také jako servisní středisko.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Pozdě ale přece -
velké nadšení z pozitivní komunikace (jako například vlídné odpovědi na amatérské otázky ;o)
ultrarychlého jednání i radost ze získaných kousků

a Mistrovu ordinaci mám po cestě do práce, jak jsem po roce zjistil, to potěší neméně

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...