bandicoot Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Odesláno 8. července 2013 To jsem rad, ze mi tohle vlakno neuteklo. Parada. Byt jsem mel verzi s double safirem a moonfazi, tak stejne chapu, ze ty pravy moonwatch jsem nemel.
misoo Odesláno 10. července 2013 Nahlásit Odesláno 10. července 2013 Niet co dodat, dakujem za clanok! Moony som mal raz na ruke a okamzite sa dostavil pocit, akoby som ich v minulom zivote vlastnil. Proste The Hodinky!
warcraftan Odesláno 22. července 2013 Nahlásit Odesláno 22. července 2013 Pěkné hodinky, pěkný článek ale 100 000,- ? :-)
Micey Odesláno 23. července 2013 Nahlásit Odesláno 23. července 2013 warcraftan: No jo, Diesely to nejsou. Anebo co přesně jsi nám chtěl sdělit?
Micey Odesláno 23. července 2013 Nahlásit Odesláno 23. července 2013 To je přece známá věc, že jsou u Omegy zloději. Taky si to nikdo nekupuje. No nic, sorry za plevel.
Kid_A Odesláno 9. září 2013 Nahlásit Odesláno 9. září 2013 fantasticky fotky. tehle stroj je legenda. budu se sem vracet:)
pavel_k Odesláno 10. září 2013 Nahlásit Odesláno 10. září 2013 Je jen otazka casu kdy s nima kazdej z nas skonci... Jeste vzdoruju, ale vidim to max do vanoc ;-)
panedge Odesláno 10. září 2013 Nahlásit Odesláno 10. září 2013 Jsou fakt skvely,me by na denni noseni vadila absence datumovky.Ale v tomhle pripade bych to asi zkousnul.
misoo Odesláno 10. září 2013 Nahlásit Odesláno 10. září 2013 mozno trosku OT, ale mal by som otazku... robia sa aj "moony" s datumom? nemyslim tu vacsiu 44mm verziu, ale 39 alebo 42mm, diiik
kloubik Odesláno 10. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 10. září 2013 (upraveno) Ano, projdi si web Omegy. Z rady Professional ma datum verze s mesicni fazi a nebo pak dalsi rady Speedmasteru ve velikosti 40mm, jedna z verzi je i Day Date (mimo radu Professional se uz ale neda mluvit o moonwatch) Upraveno 10. září 2013 uživatelem kloubik
vintage Odesláno 10. září 2013 Nahlásit Odesláno 10. září 2013 (upraveno) Jedny z mála hodinek, který se mi líbily v době, kdy jsem se o hodinky začínal zajímat a líbí se mi stále dodnes. Můj vkus se mění, ale obdiv k těmto hodinkám nikoli. Prostě nadčasový a jen tak se z nich nevyroste. Děkuji za pěknou recenzi! Upraveno 10. září 2013 uživatelem vintage
pavel_k Odesláno 10. září 2013 Nahlásit Odesláno 10. září 2013 Presne tak, stihnul jsem se zamilovat a odmilovat do spousty hodinek / tyhle jsou ale stale stale v kurzu.
misoo Odesláno 10. září 2013 Nahlásit Odesláno 10. září 2013 V 10. 9. 2013 v 7:22, kloubik napsal: Ano, projdi si web Omegy. Z rady Professional ma datum verze s mesicni fazi a nebo pak dalsi rady Speedmasteru ve velikosti 40mm, jedna z verzi je i Day Date (mimo radu Professional se uz ale neda mluvit o moonwatch) dik, jj je to tak, jedine tie mesacne, potom az 44-ky...
Primm Odesláno 10. září 2013 Nahlásit Odesláno 10. září 2013 moc hezke fotky kolega, co sedi vedle me v praci, si pred par mesici poridil moony z roku 1971. Nazivo jsou fakt supr a kdyz mi je obcas pujci na ruku, tak nakupni cervik zacne hlodat okamzite. Asi u nich casem take skoncim.
michalval Odesláno 10. září 2013 Nahlásit Odesláno 10. září 2013 Ten hezký pocit z historie hodinek, které "něco zažily a něco vydržely" chápu a znám. Tak mě napadlo, když koukám znovu a znovu na ty hodinky připnuté na rukávu skafandru: vydržely by to každé slušné mechanické hodinky nebo mají tyhle hodinky nějaké speciální technické řešení? Asi jde hlavně o to, jak se chová setrvačka ve stavu beztíže. Tož jen tak mírně fillozofuju. Snad mi neporadíte, ať si to jdu vyzkoušet no a pokud je tady na to jiné lepší vlákno, tak se omlouvám za OT
kalba Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Odesláno 23. září 2013 Moc hezkej článek, kterej mně taky začíná nahlodávat k těmto ikonám...
Jony Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Odesláno 24. září 2013 Nádherně napsaný článek s ještě krásnějšími fotkami....Super
palom Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Odesláno 24. září 2013 sorry ak som mimo OT:kloubiku, diky ze som tu nasiel kolegu cestara s dobrym vkusom k hodinkam!!!...BTW, mame rovnaku znacku cestaka: FUJI, ak sa nemylim
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se