African Odesláno 22. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2023 před 2 hodinami, Prochy68 napsal: Ty proste umis zainvestovat . A ten Mohamed je nafurt nebo ho musis vratit na konci dovoleny? Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Asi vrátit, škoda, v baráku by se mi sakra hodil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 23. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2023 Ty jo,od kdy se stalo z Zell am See centrum Arábie? Když jsme byli se ženou na jaře v Istanbulu,tak jsem si připadal víc v Evropě než tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 23. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2023 před 1 hodinou, kral083 napsal: Ty jo,od kdy se stalo z Zell am See centrum Arábie? Když jsme byli se ženou na jaře v Istanbulu,tak jsem si připadal víc v Evropě než tady. https://www.tyden.cz/rubriky/zahranici/evropa/arabove-obsadili-rakouske-zell-am-see_394467.html Byli jsme tam před třemi týdny a koukali jsme stejně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 23. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2023 Kluci, pls typy na ubytko Itoška / Caorle, Eraclea Mare, a okolí. Jesolo ne, tam právě už nechcem. Jeli bysme nejspíš v první polovině srpna. 2+2 (5, 8). Ideálně na pláži, nebo alespoň v docházkové vzdálenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno 23. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2023 Kaprun a okolí je arábie už roky..Odesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 23. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2023 před 2 hodinami, Maxel napsal: Kluci, pls typy na ubytko Itoška / Caorle, Eraclea Mare, a okolí. Jesolo ne, tam právě už nechcem. Jeli bysme nejspíš v první polovině srpna. 2+2 (5, 8). Ideálně na pláži, nebo alespoň v docházkové vzdálenosti. v Caorle jsme od 12.8. v apartmánu od italieonline, kouknul bych na jejich lastminut, ale bude to asi dost přebraný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Veneria Odesláno 23. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2023 Zell am See to zacalo uz nekdy pred deseti lety… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 23. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2023 @paya01díky za článek, úplně mi mluví z duše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 23. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2023 Predloni jsem na to taky cumel jako puk... to by Sissi zírala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2023 V 29. 6. 2023 v 16:21, Prochy68 napsal: Ja loni v Egypte jednotky kusu, letos nic. Máš pravdu kamaráde, letos Marsa Alam náš resort Rusáků opravdu nula, nevím co se stalo, ale vyhovuje nám to Převládáme my s Polínkama a s podivem hodně Francouzů. Veget jak má být, šnorchlování mě úplně rozbilo, Rudé moře bezkonkurenční záležitost....a dobře vymyšlené kilometrové molo, které tě hodí přímo do světa divů Jen kurňa mega teplo na pyramidy, rodině se vůbec nechce, ale už jsem vymyslel soukromý místní týpky kteří to udělají na míru, tak je snad ukecám ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 24. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2023 před 3 hodinami, African napsal: ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 25. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2023 Mate to paradni. Za nas bylo asi taky dost polinek, ale mozna to zkresluje ze jsou pomerne dost slyset. Kazdopadne bez rusaku je tam blaze.Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2023 Veget kluci Letos padl los na Tissó Expert, v horách excelují, tak uvidíme jak si poradí s mořem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 25. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2023 Jak v akváriu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2023 před 19 hodinami, vzduch napsal: Jak v akváriu Oh yes, dneska okolo plavali už i ninja turtles, ale neměl jsem u sebe kameru...ale jinak parádička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 27. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2023 Chystáme se s rodinkou do Norska a chceme samozřejmě hodně chodit. Máte někdo zkušenosti jaká Appka je nejlepší na turistické mapy? Prostě něco jako mapy.cz u nás. Jestli tedy mají vůbec takový systém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 27. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2023 (upraveno) před 8 minutami, xcmaniax napsal: Chystáme se s rodinkou do Norska a chceme samozřejmě hodně chodit. Máte někdo zkušenosti jaká Appka je nejlepší na turistické mapy? Prostě něco jako mapy.cz u nás. Jestli tedy mají vůbec takový systém. Norgeskart - ale zkusenosti nemam Upraveno 27. července 2023 uživatelem Prochy68 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak1980 Odesláno 27. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2023 Do mapy.cz stáhnout offline mapy Norska. Dají se tam stáhnout prakticky mapy z celého světa. Úspěšné to používám kdekoliv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borisslos Odesláno 27. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2023 Ahoj kolegové, máte, prosím, tip na nějaký slušný hotel v Londýně někde v okolí letiště v Lutonu? Předem vám velice moc děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2023 Tak se mi povedlo ukecat famílii do Káhiri Tata mě ukázal černobílou fotku pyramid, když se vrátil za komára po dvou letech z Egypta z montáží a od té doby to ve mě hlodá jak sviňa, bylo mi šest a bude mi pade, takže sakra dlouho sním.... Teď už jenom přežít devět hodin jízdy tam a devět zpátky s Egyptským taxikářem, což je větší adrenalin než lézt třeba Mount Everest, tak držte palce. Expedice začíná o půl nocí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se